Mintgrön.

 
Istället för att punga ut med över 3000:- för att täcka EN vägg med den här tapeten så har jag kommit på en bättre ide, åtminstone billigare. Jag tänkte köpa massa tapetprover a 1 meter styck Och klistra ihop min egna lilla lappvägg. Det kommer bli sjukt mycket billigare.
 
Nu har jag målat klart skänken jag köpte och väntar bara på att färgen ska torka och så att Robert ska komma hem så att vi kan börja förflytta lite grejer.
 
 
Äntligen fick jag rätt kulör på färgen jag köpte. Blev en aning för mörk såg jag nu men ska jag måla något mer är det bara att blanda i lite vit färg tills jag får rätt färg. Nu ska jag antingen få tag i en liten lampskärm eller så kör jag helt enkelt utan och köper en snygg glödlampa istället, dock inte den som sitter i, den var bara för att testa så att lampan fungerade.
 
 
Och så var jag tvungen att testa på att färga om en skål. Superlätt och sjukt enkel förnyelse. Bara att hälla i helt vanlig målarfärg, rätt så mycket, "vippa" skålen så att färgen täcker alla kanter sedan upp och ner så att all överflödig färg rinner ut. Sedan låter du den stå i flera dagar så att färgen stelnar ordentligt. Är väl inget man kan köra i diskmaskin direkt, men fint som prydnad och tex pennhållare osv.
 
 


Byashopping

Liv och jag var ut och gick en sväng idag med Evelina och Hardy. Storshopping blev det, färg på palles, fynd från loppis och en och annan sak från Gretas fick också följa med hem.

Å fy vad skönt väder det har vart ute och jag känner mig som en helt ny människa! Min lilla "depression" som har varat i några dagar kan ju ha berott på att jag har suttit inne och halvt kvävts ihjäl.

Nu är iallafall allt frid och fröjd och jag ser sjukt fram emot helgen. Då blir det Sundsvall, erikshjälpen i Timrå och en sväng till Rusta, sedan hem till mamma och fira hennes födelsedag och bara vara. Yey!

Loppisfynden:

En bricka jag tänkte måla och klä om.



Lamphållare jag också tänkt måla om i någon härlig färg och hitta någon snygg lampskärm eller helt enkelt ha utan skärm och någon snygg glödlampa istället.




Skål som jag har tänkt pyssla med, förklaring kommer senare.



Och en söt gammal liten halstabletts ask.

40:- för alltihopa. Det är tydligen halva reapriset eller liknande på röda korset, jag ångrar att jag inte köpte en massa annat jag funderade på. Men det är ju inte så värst högtraffikerat där så det är nog kvar tills nästa gång.


Totalvägring.

Jag fattar inte vad det är med mig. Jag är så sjukt trött, orkeslös, less, ont i huvudet, inspirationslös, bara blöh helt enkelt.
 
jag tror jag hehöver ut och göra saker. Jag håller på att bli galen av att vara här inne. Men vad kan jag göra då, gå ut och gå. Oj vad kul. Fy fan vad jag är less att inte ha någon släkting på byn. Nog för att Emelie bor här mest alla helger men det räcker fan inte. Jag är sjukt mamma och syster sjuk känner jag. Allra bäst vore ju om min kära mor bodde här. Men vad är väl en bal på slottet.
 
Emma kom iallafall hit en sväng idag och Liv fick ett jätte sött lamm med speldosa i. Vi tänkte kolla på gamla filmer hon och jag gjorde när vi var små men hittade inte åt någon scart kabel så det sket sig ju, så det blev lite surr istället. Alltid trevligt med lite surrskap.
 
Annars har dagen gått åt till att försöka lära Liv att ta flaskan. Dels för att hon ska kunna äta lite mer innan läggdags istället för att vakna varannan timme och dels för att jag kanske skulle kunna lämna bort henne en sväng framöver. Men se det har inte Liv tänkt, mat går bra, i alla sorter, men nappflaskan den totalvägrar hon. Så att lämna bort Liv några timmar är inte att tänka på än på några månader.
 
 


Skjut mig lite långsamt.

Men ja, det känns ju verkligen som min dag idag. Vi var och köpte färg. Jag skulle ha en härligt pastellig mintgrön, men vad fick jag? En vit jävla färg som, om man kisar riktigt jävla noga och riktigt intalar sig, blir en aning åt det gröna hållet.
 
sedan så kom min bok jag hade beställt, junk genius. Åh, som jag har längtat. Men åh vad värdelös den var. Småbarnspyssel och massa krimskrams. 
 
Nåja, det var väl inte hela världen, så jag gick ut och betsade bordet. Spillde ut halva flaskan, råkade skvätta bets i ögat och förstöra ett par byxor. Men jag fick det ju målat och det var väl inte riktigt heller hela världen...
 
När jag hör hur färgburken med vit färg i rasar ner i golvet och självklart slås locket öppet och ut rinner precis all färg över hela köksgolvet. 
 
Skjut mig lite långsamt känner jag just nu.
 
 


Magic plan.

Måste bara tipsa om en app. "Magic plan" heter den Och den tar via kameran på iphonen eller ipaden ut måtten på själva rummet. Ok den får ju inte ut det exakta måtten, men på ett ungefär och man kan alltid skriva in de rätta måtten om man vill. Sjukt bra att ha om man ska iväg på loppisar och liknande och ska behöva räkna ut hur mycket plats tex. Möbeln tar upp, då finns ju alltid planlösningen på huset/lägenheten med. Ok den kan säkert vara skitbra till annat också, typ hur man ska möblera, eller bygga om osv.
 
Hur som helst så finner jag den suverän! Och gratis.
 


Ikea.

Jag mer eller mindre hatar IKEA. Eller ok, hata är ett starkt ord. Jag tycker verkligen inte om IKEA. Fyrkantiga, fantasilösa och helt enkelt tråkiga möbler.
 
 
 
 
 
 
Men åh vad jag vill ha dom här! Om det ska finnas en fördel med ikea så är det att dom har rätt så överkomliga priser.
 
 
Jodå, jag har för övrigt blivit inredningstokig.
 


Tapet

Jag så en bild på pinterest med en helmysig tapet i typ lapptäckes stil och den hade passat in i Livs rum så jävla bra. Jag tänkte att det var något hemmabygge och blev väldigt irriterad när jag insåg att tapeter inte går att köpa på metervara. Men efter intensivt googlande hittade jag tapeten.
 
 
 Nackdelen är väl att den kostar närmare 3000:- och då täcker den knappt en vägg. Får hoppas på en rejäl skatteåterbäring och att den inte har utgått ur sortimentet tills dess.


Kaos.

 
 
 
 
 
 
"Projekt" jag håller på med och har framför mig. Jag kan liksom inte göra klart en grej, så just nu skiftar jag mellan att måla skåpet, fixa hyllor av pallar och slipa det blivande köksbordet för att det sedan ska betsas. Behöver jag nämna att det är kaos hemma just nu. Men kul är det, kul som fan!
 
Nu när det är helg tänker jag sätta pappa Robert som barnvakt så att jag kan få bli klar någon gång och så har jag Emelie här som sliphjälp.
 
Och så önskar jag mig en sticksåg i födelsedagspresent(helst i förskott, typ nu), en Ryobi  EJ700L, bara så att ni vet.
 
 


Garaget fullt med möbler.

Här ligger jag nu igen, mitt i natten och längtar efter morgondagen. Varför gör jag inte bara slag i saken och somnar? Ja, säg den som det visste.
 
Robert kom hem med ännu ett projekt idag. En väldigt gammal och otroligt sliten kökssoffa som behöver omvårdnad i högsta grad, men det ska vi väl kunna fixa.
 
Idag blev det faktiskt inte så mycket gjort, jag gick och köpte bets för sista slanten (mat är en aning onödigt kan jag tycka), annars har jag mest suttit och kramat Liv då hennes humör inte riktigt var på topp, jag börjar ana en förkylning eller liknande, det är ju som svårt att undkomma såna här tider. Ja och så har jag sågat itu några lastpallar som jag ska greja med.
 
Men imorgon, jävlar vad jag ska greja!


Junk genius

Vi kom äntligen iväg till Ramsele efter många om och men.
 
Sist vi skulle dit så gick bilen sönder och vi fick skjuta upp det. Tro inte på fan att biljäveln gick sönder den här gången också, men vi fick låna Roberts föräldrars bil så vi kom iväg ändå. En fin skänk och ett stort robust matbord fyndat för 700:-. Jag är nöjd. Nu behöver dom bara lite slipning, sågning, betsning och målning så kommer det att bli kanon! Jag kan inte bli nöjdare, nu har jag ca 4 större "projekt" att genomföra, jag kommer inte att vara görolös på länge.
 
Jag beställde nyss en bok som jag läst gott om, Junk genius, massa ideer och hemmafix av gamla grejer, sånt som jag älskar.
 
 
Måste tipsa om en annan bok, "Från loppis till salong" som jag fick av syster i julklapp, där är också en massa hemmafix och tips och trix.
 
Åh, jag har så många ideer i huvudet att det svämmar över snart, allra helst ska jag göra allting på en gång.
 
 
Nu, sova.


Galen.

Gud vad jag är jobbig ibland. Det var ju menat att jag skulle sova för länge sedan. Jag har suttit och kollat en massa bloggar och grejer på pinterest. och vilka jävla ideer jag får.

Nu ska jag ha gamla fönster, gamla dörrar, gamla lampskärmar, gamla virkade grytlappar, gamla tyger, gamla jordglobar, såna som lyser och såå mycket mer. Bara det är gammalt.

Allra gladast blev jag när jag kom på att vi har en massa lastpallar som jag kan göra huur mycket som helst av.

Åh, varför ska man alltid komma på sånt här mitt i natten?










Lite inspirationsbilder.


Feb. 18, 2013

Jag började dagen med att fortsätta måla byrån (eller vad det nu heter) som Robert började på för flera veckor sedan och sen dess har byrån stått där och vart halvmålad. Men han "började ju bara att måla för att jag skulle få inspiration för att fortsätta" enligt honom. Så ja, det funkade ju till slut.



Den är sjukt ful men tar vi bort den blir det alldeles för tomt, så den får stå där, vitmålad, i väntan på en ersättare. Just nu håller jag utkik efter gamla fönster med spröjs, så att jag kan snickra ihop ett eget vitrinskåp. Men den iden har ju tydligen sjukt många fler så dom där förbannade fönstren är ju svindyra. Och jorå det går alldeles utmärkt att måla en fullproppad byrå.

Och så har jag äntligen rivit ner våra köksgardiner som jag inte tycker om för fem öre men som Robert avgudar enligt honom. Så ner for dom och jag blev helnöjd.. Tills jag kom på att vi har två fönster och jag hade bara ett par gardiner, så för tillfället ser det en aning tokigt ut. Men hur som helst så ser det mycket bättre ut än före.


För att rättfärdiga eventuella missförstånd så är det dom vita med svarta skitstora mönster som jag brutalt har rivit ned.


Annars så har jag bara städat och busat med Liv.

Imorgon (eller rättare sagt 01:11 inatt) blir Liv 5 månader. 5 hela månader, dvs nästan ett halvår, alltså nästan ett år(typ)! Vart försvinner tiden? Och allting hon gör är så förbannat gulligt, även när hon slår sig själv i huvudet och skriker som en galning. Åh, älskade barn! Det finns inte ord att beskriva hur jävla underbar du är.

Och imorgon ska vi änteligen åka till Ramsele och hämta min fina skänk som jag har tingat. En alldeles nästan likadan skänk som jag var tvungen att sälja förut. Yey! och kika på ett matbord. Och jag är som vanligt i överdriven extas så fort någonting händer.


Det vill jag.

Det blev jag och Liv ikväll. Robert är ute och roar sig...

Missförstå mig inte, klart han ska få vara ute och ha kul. Men jag är lite avundsjuk. Det är så lätt för honom att bara släppa allt och göra sitt.

Jag har varit med Liv exakt dygnet runt sedan hon föddes. Med undantag från när hon låg på intensiven då jag inte kunde. Det låter som att jag tycker att det är jobbigt. Det är det inte, Liv är den allra underbaraste människa att vara upp i. Och jag älskar henne så mycket att det inte finns ord som kan beskriva och tre triljoner gånger om. Kanske lite för mycket till och med. Men en 3 timmar hade jag velat haft.. och stänga in mig på ett rum, bara få vara, vila, pyssla lite, rita lite, ja vad som helst, utan obligationer. Det vill jag, bara vara jag, en liten, liten stund.








Kärleksfull

Sedär, nu har ännu en dag gått. Dagarna flyger fram och det känns som om man inte hinner med riktigt. Och inte gör man så mycket heller. Jag har letat åt en massa jävla saker och lagt ut på säljsidor på facebook. Men inget riktigt intresse därifrån än så länge. Åh, jag vill ju göra av med allt och bara börja om.

Annars har väl Liv och jag inte gjort så mycket idag, städat och småplockat lite bara. Och världens sötaste grannar kom hit med hembakta semlor och en bukett och ville gratulera till att operationen hade gått bra. Herregud så snälla själar det finns!

Men jag hör då inte till de snälla själarna när jag inte ens visste vem hon va. Jag stod och såg frågande ut i dörröppningen och förstod inte alls varför hon ville ge oss semlor och blommor. Lite sådär lagomt pinsamt när hon var tvungen att presentera sig. Det kopplade ju sedan, men jag vet liksom inte vem någon är om jag inte pratat med personen minst 3 gånger och hört dennes namn ca 75.

Nåja. Liv har fått smaka äpple med ris gegga idag och det var tydligen så gott att hon blev skitarg när jag tog bort maten. Jag tror jag får lugna mig lite med matningen så att hon inte börjar prioritera maten framför amningen. Det är lite för tidigt för det än. Men några problem med matning tror jag inte att hon kommer få, hon har det väl i generna.. Ehum.


Jag har hört att man ska vara extra kärleksfull idag så jag bakade en sockerkaka till Robert.



Bokstavskombinationer

Alltså jag måste ju vara helt värdelös på att städa. Jag går och samlar in all tvätt från alla rum, så ser jag helt plötsligt några dörrknoppar jag glömt att jag hade köpt, jag kanske ska ta bort dom gamla knopparna från garderoberna och sätta dit dom, ja jag gör så. Och så kastar jag tvätten på golvet och börjar med det. Och så håller det på hela tiden, jag går från rum till rum, hittar något nytt att plocka ihop eller påta med. Så jag går i princip runt med all skit i cirklar och det blir ju fan aldrig rent. Just nu ligger tvätten i en hög i hallen och jag, ja, jag sitter ju vid datorn, det går ju inte att undankomma. Fokus kvinna! Tamefan.

Jag lider nog av alla möjliga sorts bokstavskombinationer.



Ingen diciplin what.so.ever

Idag blir det fan städdag! Jag måste nästan göra upp ett schema åt mig själv känner jag, så dålig diciplin har jag. Jag får ju fan aldrig något gjort.

Och ta fram massa grejer och försöka kränga bort. Herregud, vi har två nästan fulla rum med grejer som vi inte ens använder. Jag får väl försöka att sälja och är det ingen som vill ha så får vi väl åka på soptippen. Bort ska det iallafall, vi måste ju börja göra om Livs rum snart.

Nej, städa var det. Inte spela massa spel och blogga på ipaden. Fy! Jag tror jag får anställa någon som står med piskan så fort jag sätter mig ner, det här går ju inte.



Tisdag.

Liv och jag var upp till vårdcentralen och vägde henne idag. 160g upp, så nu tänker jag faktiskt sluta noja(ok, inte helt, jag är ju faktiskt mamma), hon väger faktiskt över 6kg nu. Så eftersom att hon har gått upp så pass bra sedan efter operation så finns det ingen anledning till varför vi ska väga varje vecka, så nästa vägning blir först om 4 veckor. Herregud hur fan ska det gå?

Men hon är ju frisk nu. Fan, det kommer att ta tid innan jag faktiskt förstår det, hon är ju som vilket friskt barn som helst nu, fast med en väldigt tuff start i livet.

Men nojig kommer jag alltid att vara. Overly attached mom, hönsmamma, you name it. Ser ni någon unge som springer runt med hjälm, knä och armbågsskydd och kuddar fastsurrade runt kroppen, då är det nog min lilla knodd.

Annars då? Jo jag tänkte städa idag, men det blev som inte av, så jag och Liv gick och hälsade på Evelina och Hardy och sen när jag kom hem så hände det inte så mycket mer. Vi hoppade i säng vid 6 tiden i tron om att klockan var 9. Men jag är såå trött och jag har verkligen ingen energi eller ork till någonting. Men det är klart, Liv äter varje till varannan timme hela natten så jag får aldrig någon riktig sömn. Jo, ibland kan jag faktiskt få sova hela 3 timmar i sträck.

och Robert jobbar dygnet runt känns det som. Han kommer hem runt 3-4 på natten och sover tills han ska iväg nästa dag. Ett snabbt "hej" hinns kanske med på veckorna. Inte riktigt det perfekta jobbet när man har familj. Jag avundas verkligen familjer som har "7-4" jobb. Och helgerna, ja, då är vi bara trött och grinig båda två..

Allra mest irriterad är jag på mig själv och att jag inte har körkort. Jag är så förbannat fast här just nu...

Nåja, vad är väl en bal på slottet.



Söta go unge! Du kan alltid få mig på bra humör <3



Blåbärsgojs är äckligast i heela väärlden, men morotsgeggan var helt okej.



Hardy och Liv kör stirrtävling.


Män och instruktionsböcker

Robert höll på i evigheter igår och försökte få till 3D glasögonen till tvn men fick inte till det.

Så jag och syster försökte imorse. Vi började med att först öppna de oöppnade och inplastade instruktionsböckerna och efter det så var det fixat på bara några minuter. Vad är det med karlar och aldrig läsa instruktionsböcker? Tänk så snabbt saker och ting skulle gå.

Idag har jag nog inte gjort så mycket alls, Liv sov en timme under dagen och spenderade resterande tid med att vara övertrött och gnällig och inte alls vilja sova, lillhjärtat mitt<3 Hoppas hon sover ordentligt inatt.

Och så har jag suttit med ipaden vid precis varje tillfälle som gavs. Jag är helt besatt! Han har fått ett namn, Hasse, och han är min soulmate.



All is good.

Just nu sitter vi i bilen på väg hem från Sundsvall. Vi var och kollade Livs hjärta idag, ingen vätska i hjärtsäcken och vänster kammare har återställts till princip helt normal storlek så medicinen utesluts helt från och med nästa vecka och det lilla läckaget var borta!

Fy fan vad skönt!

Så det firade vi med att spontan köpa en 55 tums 3D tv och en ipad. Eh ja, så kan det gå. Jag klagar inte, även fastän jag måste sitta och få nackspärr hela vägen hem för att tv jäveln tar upp hela bilen. Ja jag vet, sjukt stort problem.



Fina du.

Sedan var vi och hälsade på mamma och mormor och vandrade runt på birsta i timmar känns det som.

Det är så otroligt skönt att Liv äter och få slippa den där förbaskade sondmatningen! Man kan göra saker! Hon får äta när helst hon känner för det, det är ju bara att slänga fram tutten lite diskret någonstans, ok jag kan inte riktigt slänga fram mina ballonger diskret men så länge det finns en toalett i närheten så kan jag ju för tusan göra vad som helst! Ha, så jävla underbart.


Fotogenisk?

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att ta bilder på Liv med systemkameran och det har alltid slutat såhär:

Ungefär som "what.the.fuck.is.that." 

Jag försöker med allt, säger att hon ska dra in kinderna och pluta med munnen, säg "cheeese", jag viftar med alla leksaker som en jävla galning, sjunger snapsvisor, dansar och låter som en apa som hon annars nästan skrattar ihjäl sig åt(ok, inte riktigt, men hon brukar faktiskt skratta åt det..ibland). Men näärå, helt förstenad.

Nåja, vi får väl nöja oss med massa halvluddiga mobilbilder, mobilen är väl inte lika skräckinjagande som systemkameran som är ungefär hälften så stor som hon själv.


Ha! Halva veckan har gått och idag har jag vart ut och gått en sväng, slängt in massa tvätt, plockat i diskmaskin och till och med rensat ur garderoberna som för övrigt blev helt tom när jag tog bort alla kläder vi inte längre använder (Går vi omkring nakna eller?). Jag har tamejtusan gjort ett halvårs verk (om man räknar vad jag har gjort det sista halvåret) och ja, jag är mycket väl medveten om att det är vad normala människor kallar "dagliga sysslor".




Efterbliven.

Det är rätt kul ändå, jag har bloggat mer eller mindre i 5 år. 5 jävla år, herregud. 

Men jag skäms och skrattar halvt ihjäl mig när jag läser de första inläggen. Det var ju rätt så nytt med bloggar då och jag började att blogga med övertygelsen om att jag skulle bli känd (eh?), så jag började skriva om kändisar och kläder och sådant som inte alls är jag, och det märks. 

Och sättet jag skriver på, herregud, jag verkar ju rent av efterbliven. Läser man inläggen så skulle man kunna tro att det är en 10åring som har skrivit, jag skulle helst av allt vilja radera dom allihopa, det finns inlägg skrivna bara för några månader sedan jag helst skulle vilja ta bort med, men det är ju en del av mig och det är rätt kul att se att man faktiskt har mognat genom åren, om än lite.

Men lite efterbliven kommer jag nog alltid att vara. Min kära mor påstår att det är för att jag fick hjärtstopp vid födseln och inte fick tillräckligt med syretillförsel till hjärnan, jag har aldrig kollat upp det där, det man inte vet lider man inte av sägs det.

På tal om ingenting så var jag till vårdcentralen och vägde Liv idag, 80g upp. Lite för lite, å andra sidan smällde hon av världens rackabajsare igår och hann inte äta ordentligt innan vi gick upp imorse för att vi försov oss, så det kan ju ha lite med saken att göra. Vi får helt enkelt vänta tills nästa vecka och se.

Man kanske skulle göra som resten av hushållet och sova. Jag är dö trött, men det är så skönt att sitta alldeles ifred i tystnad och bara filosofera, vara bara mig en stund.




Inredningshets.

Åh, jag har inredningshets, vilket är väldigt passande när man har huur lite pengar som helst och borde slösa den lilla, lilla summa pengar på kläder istället, då jag har hål i exakt alla kläder jag äger och då menar jag verkligen alla kläder. 

Men nu har jag inredningshets och då får det vara så. Jag vill tapetsera om sovrummet, det är väl inte för mycket begärt? Den tapeten vi har nu ger mig allvarligt mardrömmar. Något styggare har jag aldrig skådat. Det finns inte ord för att beskriva. Jag får helt enkelt visa en bild.

 
Ja, ni ser ju, det gåår ju inte. 


Jag sitter och funderar på någon av dom här. Sedan råkade jag snegla på priserna och närmare 600:- rullen.. Eh, just det ja. Jävla Boråstapeter. Men den i mitten ser inte ut för så mycket här, men på väggarna så är den jättefin, och, den kostade "bara" 300:- rullen. Så ska det bli någon så blir det nog den.


Så, nu ska vi (Ja, Liv är ju på min sida förstås) bara övertala herren i huset att det är SÅ mycket viktigare med tapeter på väggarna och eventuellt lite virke till ett kryssbord jag tänkte snickra ihop.. Än mat på bordet.

Mission impossiblö. 
 


Giriga människor.

Vad jag blir less, less på giriga människor. 

Jag sitter och kollar köp/byt/sälj sidor på facebook, jag kollar blocket och överallt är det människor som försöker sälja skitsaker till helt sjuka överpriser. Ett fallfärdigt bord med avskavda kanter och sprucken färg, sätt rubriken chabby chick och du kan sälja det för 3000:-  Eller en jätteful 80-tals fluff soffa i skinn för över tusenlappen..Ännu dummare är väl folk som köper. 

Åh, bättre var det förr, när jag kunde gå på loppis och hitta en gammal skänk men i fint skick, enbart lite färg som behövs, för 500:- och då tycka att det var en aning överpris. Det var för 3-4 år sedan. Det känns som att det inte längre går att fynda på loppis, blocket osv för man kan lika gärna köpa nytt och lägga på en hundring. 

Dum var väl jag som för 1 år sedan sålde en massa möbler jag fixat om och gjort fin med endast färkostnaden som påslag.

Nåja, jag får väl hoppas att den här jävla loppistrenden går över någon gång så jag kan få fynda ifred... Nu var det ju helt plötsligt jag som blev girig, får väl vara så då. Jag försöker åtminstone inte sälja fallfärdiga möbler till överpriser. 

Usch!

Ja, jag är bitter! Bitter på dumnötar.




Privat kock.

Jag trotsade "snöovädret" och tog mig ut idag med. Visserligen började det inte snöa förrän de sista 5 minuterna på promenaden, but still.

Min bankdosa har varit borta i 4 månader och jag har väl inte riktigt letat på riktigt eftersom att jag har gjort alla bankärenden via telefon. Men så kom jag på att jag har ett sparkonto där det dras 500kr i månaden som jag inte kan komma åt via telefonen. Så jag letade fram den och fann mig lite extra pengar sådär lagomt passande tills på fredag då vi åker till Sundsvall, yey!

För övrigt så känner jag mig lite lost i det här gå ner i vikt tänkandet. Mina förra dieter som "såhär överlever du enbart på vin", "dansa arslet av dig på krogen" och "cola zero och korntunnbröd med kaviar dieten" känns ju inte sådär jätte passande när man ammar, eller har barn överhuvudtaget.

Nu är det mer näringsrikt men kalorifattigt som gäller, dvs lite mer tidskrävande än några glas vin och en billys bakis pizza. Men det är förbannat svårt att finna tid och recept och framför allt tid till att sitta och räkna dom där förbannade kalorierna.

Kan jag inte bara få en privat kock som ordnar allt sådant och lagar mat, jag är ju överviktig, man kan få följdsjukdomar, det borde fan ingå i sjukförsäkringen, så det så.


Helgen.

I fredags blev vi bjudna på trerätters hos Livs fammo & faffa, kommer dock inte ihåg vad det var, hej minnet.

I lördags var vi och bowlade, jag tackade men sa bestämt nej, jag tänker minsann inte spela för känner jag mig själv rätt så hamnar jag på banan och klotet ja, någon annanstans. Jag skyllde på att Liv var grinig, men det sket sig ju rätt så mycket när hon somnade direkt när vi kom dit. Så det var bara att snopet ta på sig bowlingskorna och spela det. Hela 68 poäng fick jag, suveränt. Sedan avslutade vi med ännu en middag hos svärföräldrarna.

Idag har jag försökt komma på något att baka till Livs dop som förhoppningsvis blir av snart. Dammsugare försökte jag mig på, 10st blev det, jag gillar hur jag tänker ibland. Ja, det var min helg det.

Jag har för övrigt fått min bärsele nu och den är suverän! Lite svårt att plocka upp grejer från golvet bara. Jag funderar på att köpa en sån där griptång, ni vet, såna där som pensionärerna har, då har jag ju verkligen inget alls att skylla på. Men något ska jag nog komma på ändå..

Nu ska hela min vecka gå åt till att tvätta, tvätta, tvätta, städa, gå ut och gå, ringa alla ställen som jag skulle ringa förra veckan och längta sönder mig tills på fredag då jag får träffa min kära mor och mormor och Liv sin momma och gamm momma. Fredag nu tack!





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus