I´m on again.

Nu är man på blogghumör igen, det tog ett tag. Ska på anställningsintervju idag, hoppas, hoppas, hoppas att jag får jobbet, annars blir det surt, det blir det.
 
Hur som helst, jag satt uppe jävligt länge inatt och fick ett impulsryck och beställde Hårlim och något knepigt flätat diadem från happyhair.

iochförsig så behöver jag ju lim, men.. det är ju såå jävla dyrt för en liten limflaska som räcker för ca 6-7 påsättningar. Jaja gjort är gjort, antagligen lär jag ju inte ska få grejerna innan onsdag men.

image218

Tyckte diademet var lite roligt när man kan göra snygga frisyrer ala Nicole Richie

image219

435834-207


Årets mysigaste dag.

Herregud vad mysigt väder det är ute. så himla skönt. Sitter just nu och solar på killens "tak". Tänkt sitta här hela dagen så man kanske får lite färg, jag är blek som snö just nu. Men satan vad datorn blir varm.

image217

435834-207


Steve maddens nya skor!

Jag måste bara säga, att man måste verkligen vara en våghals om man ska våga bära dessa, känns som när man var 3-4 år, då hade man ju sådana skor, nu? Känns tveksamt.

image215image216

Men på ett vis är dom ju rätt så läcker, men jag skulle nog ALDRIG få för mig att bära dom.

435834-207


Tävling

Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par super snygga skor från stevemadden
Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!





image213image214

Jag skulle mer än gärna vilja vinna paret till höger, hur söta som helst!:)

435834-207


Hos killen.

Sitter hos killen nu, och jag har kommit på en grej. Det kommer nog att bli bloggtorka framöver. Varför? Hemligt. Nej men jag har så mycket annat för mig. Men det är nog bara som jag känner idag för att jag är såå himla trött. Nej nu ska jag lägga mig och titta på film och vänta på killen som förvisso alltid är borta, någon som märkt det? Haha.

Haét göött.

435834-207


Dagens låt.

Adam Tensta - Back before you know it


Måste bara säga att han är grym, varenda låt han har gjort har fastnat i min skalle och suttit kvar där i flera veckor!

Lazee-Rock away får också hänga med, så jävla skön.

435834-207


Ptja.

Jag är verkligen inte på blogghumör alls.

Varför bloggar jag då? Jo för att jag inte har någonting för mig, har stått och diskat i princip hela morgonen. Disk upp till taket.Jag klev förresten upp klockan 7 imorse, rekord! 

Tänkte fara till killen ikväll iallafall, jag vet inte hur längesedan det var sedan jag var hos honom nu, men det är bara för att jag vägrar att åka buss med Rocky, sist jag gjorde det spydde han i mitt knä och det var ju riktigt härligt och inte tala om pinsamt.

 
Förresten så har jag nu inte bara sjuttioelva uppgifter att göra till nästa träff utan ettusensjuttioelva jag lovar, jag har legat efter så sedan jag började så nu ska precis ALLT vara klart till nästa träff, det känns ju sådär jättebra.


Nej, nu ska jag göra något "vettigt" som vanligt.

435834-207


Hemma

Ja nu är jag hemma igen, efter världens längsta helg någonsin, killen och jag for till Graninge till pappa för att han skulle laga rost på bilen så jag satt hemma själv hos pappa och gjorde vad? Jo kollade på E channel hela helgen så nu vet jag allas true hollywood story. Usch det gör jag inte om igen.

435834-207


Navy of the day!

Slänger in en wish of the day för att sedan göra något "vettigt". Vad nu det kan bli, det återstår att se.

image212

Klänning Glitzy 450kr
Ballerina´s Dinsko 149kr
Väska GinaTricot 249kr
Armband Urbanoutfitter´s $18.00
Halsband Urbanoutfitter´s $24.00

435834-207


Laptop

Kikade in på Bluebox och såg såna där laptop klistermärken, funderar på att köpa ett sådant, piffar upp den annars så tråkiga laptopen.

image211
Gillar den första och fisken mest, men får se, jag kanske hittar nå snyggare någonannanstans.

435834-207


Dagen

Idag har jag vare med E på sjukhuset, sista gången nu. Sedan har vi bara suttit här och tjattrat och kollat på en massa roliga sidor. Och så kom jag på att lagerhaus finns ju fan i birsta! Snacka om att jag ska dit och shoppa loss, hur mysiga grejer som helst ju! Har tänkt att jobba lite svart tor,fre och lör. Får se om det går bra, förhoppningsvis, då har man ju lite pengar iallafall, då ska beställas grejjer, och imorgon ska jag beställa några armband från betties galleria så jäkla billigt där ju.

image210
Det här är vad jag tänkt beställa, bling bling.

Ikväll blir det inget vettigt gjort, men imorgon ska jag fara till pappa igen och bo där över helgen, IGEN. Finns ju ingenting att göra där men förhoppningsvis så får jag jobba så då har jag något att göra medans dom håller på med bilen.

435834-207


Must have Bags.

Kikade in på GinaTricot´s hemsida och fick syn på ett par underbara väskor, tur som fan att jag fyller år snart, då ska minst två av dessa bli mina, funderar på den stora blomväskan och den vita klutchen, har så dåligt med väskor and they are really gorgeous!

image209
Billiga dessutom!
Den stora blomväskan går loss på bara 299kr, som hittat!
Den vita klutchen och den lilla blommiga kostar endast 149kr.
Hoppas då att dom finns i Sundsvall efter den 16:e maj, annars blir jag ledsen.

435834-207


Wish of the day!

image208

Klänning Forever21 $12.50
Kofta GinaTricot 199kr
Strumpbyxor Ellos 49.50kr
Pumps Topshop £65.00
Väska Topshop £22.00

435834-207


Sno stilen av Lauren Conrad!

Ja det blev mycket Lauren nu, men jag gillar verkligen hennes stil, stilrent och feminimt! :)


image206

Linne Forever21 $19.80
Kjol H&m 98kr
Skor Forever21 $19.80
Väska Have2Have 350kr
Glasögon Forever21 $4.80

435834-207


Det är vår nu!

Godmorgon godmorgon, vaknade på världens bästa humör idag, det är ju vår, varmt och solen skiner! :D Nästan ingen snö kvar heller, åh jag längtar verkligen till sommaren nu, tror aldrig jag har längtat så mycket förut. Och jag ska börja jobba kanske! på ett äldrehem, får se, någon kärring skulle ringa och höra av sig. Jag får hoppas på det bästa. Jag behöver verkligen pengar. Nej nu ska jag nog ta tag i nå skolarbete så allt inte hamnar 2 dagar innan jag ska tillbaka igen. Jag har verkligen såå mycket att göra nu också eftersom det är sista träffen och jag ligger efter bra mycket. Jaja som man bäddar får man ligga, right?

image205

435834-106


Det här med Engla?

Måndagen 14 april kl. 21:00 tänder vi ett ljus i vårt fönster för Engla och hennes familj. Sprid detta vidare så att så många fönster som möjligt får lysa för Engla ikväll som ett manifest mot att vi inte tolererar våld mot barn, unga och medmänniskor i överlag i vårt samhälle!

Vad i heela friden säger jag bara? Visst jag tycker det är förjävligt sjukt att det finns människor som kan döda överhuvudtaget? MEN vad fan hjälper ett tänt ljus lilla Engla som redan är död? Vi ska bry oss och vara så ledsen för denna flicka, barn blir mördad överallt hela tiden, skulle vi tända ett ljus för varje människa som dör skulle det gå förjävla bra för ljusindustrin? Nej jag är inte kall och rå och helt jävla störd. MEN hade jag haft en dotter som blivit mördad skulle jag då fan inte bli gladare över att några tänder ett ljus? Jag förstår mig inte på detta? Någon som förstår får gärna förklara för mig,skänk hellre pengar till någon organisation eller liknande som förhindrar detta om ni nu bryr er? Men visst, det är vell enklare att tända ett ynka litet sketet ljus och låtsas att man bryr sig.


Och med detta säger jag godnatt!
435834-106


Vad har jag gjort idag?

Ja precis.
Vad har jag gjort idag?  Som sagt, E kom hit och vi har surrat på, pratat snusk och kollat på sexleksaker haha. Det är faktiskt lite roligt det där, att för tjejer finns det tusentals leksaker och grejer och det är ju helt normalt för en tjej att köpa en dildo, medans det är mer tabu för killar, vadå, det är typ den enda saken vi är dominerande på? Varför är det så?Både killar och tjejer vill vell ha de gött i sängen? Jaja det kan jag ta, killar har ju så mycket annat, tex högre lön (oftast). Jaja nu kom jag ifrån ämnet här. Som sagt vi tittade på sexleksaker, sen fixade jag håret på E, lockade och gjorde 60tals tuperat, det var kul, så himla längesedan jag höll på med hår and i love it. Sedan kom killen hem sen gick tiden och nu sitter jag här och tittar på nya avsnitt av My name is Earl, skönt program. Nej nu ska jag fortsätta titta, hare gött!

image203
The famous Mr. Rabbit

435834-106


förra årets glassisar.

När jag var hos pappa i helgen hittade jag 3par solglasögon som jag köpte förra sommaren. Då vart evelina glad eftersom dom funkar även i år.

image202

Jag äälskar verkligen dom stora flug glasögonen, MEN jag klarar verkligen inte att bära upp dom, har för kort ansikte jag ser bara ut som en alien, so that sucks. Då passar jag bättre i "blondin" glassisarna. Kallar dom så för att en massa playboy brudar använder sådana.

435834-106


Sno stilen av Lauren Conrad!

image201

Klänning Forever21 $22.80
Kjol H&m 98kr
Topp med stjärnor Asos 388kr
Grå kofta GinaTricot 199kr
Gul kofta GinaTricot  199kr
Svarta pumps Forever21 $22.80
Flipflop Forever21 $9.80
Skärp Forever21 $9.80
Båda väskorna bagsandfashion 445kr och 429kr
Solglasögon
Forever21 $5.80

435834-106


Marilyn Monroe´s sexfilm!

Det har nu kommit fram att självaste Marilyn Monroe har merverkat i en sexfilm på 50-talet. En stum svart-vit film, möjligtvis visste hon inte ens om det. På filmen utför hon iallafall oralsex på någon man. Ja, Hollywood var Craazy back in the days too.

image200

435834-106


Nej

Det blev inge fler inlägg igår, var såå himla trött alltså. Vaknade nyss, E ska komma hit idag så jag måste kliva upp tidigt som vanligt.

Så vad ska jag göra idag? Nej inte mycket alls vad jag vet, E kommer om ett tag vi lär vell ska sitta och tjattra,sedan kommer killen så det blir nog ett snarare "Vad har jag gjort idag?" Senare. ;p Nu ska jag iallafall försöka vakna för det här går ju inte alls!

435834-106


Hemma igen.

Åh! Äntligen hemma, fan vad drygt det har vare med skolan i helgen, anmälde mig sjuk idag eftersom vi endast skulle ha EN lektion och gå till våran lärares hus för att titta hur man eldar i panna? Kände att det inte var så livsviktigt så jag valde att sova ut istället. Nej nu ska jag fortsätta kasta grejer på killen. Hare gött

435834-106


Morrnmorrn

Nej jag klev inte upp nu, klev upp runt 11, men skönt att sova ut så pass länge endå.

Så vad händer idag då? Jag ska nog fara till pappa, ska bo där i helgen eftersom han skjutsar mig till skolan i helgen. Så nu blir det bloggtorka heela helgen. Nej nu drar jag. Hare gött!:)

435834-106


Surprise surprise AGAIN!

Killen kom hit igen surprise surprise, först ringde han och sa att han hade tänkt åka hit först och sen hade han ändrat sig för att det var så dåligt före. Vem fan ringer och säger så det var vell bra jävla onödigt tänkte jag då och vart sur. Men han åkte visst hit, mycket sånt nu för tiden, blommor, överaskningar och grejer, i like it ;D Nej nu ska jag ta mig något att äta eftersom jag har glömt att äta något idag, sedan soova. Imorgon får jag äntligen sova ut!:)

Hare gött!

435834-106


Pluggat.

Har pluggat 1½kapitel i engelskan nu, är vell det enda ämnet i skolan som är som skapt för mig, alltså det enda som flyter på och som jag verkligen tycker om också. Det får nog räcka på den fronten just nu, måste ta tag i svenskan, religionen, samhällskunskapen, natur och titta om jag fått något prov på matten ja just, digitalt berättande också, suck. Som sagt, en månads skolarbete framför mig på två dagar. Men jag har ingen inspiration nu, och jag kan tyvärr inte tvinga mig till arbete, så det får bli arbete hela dagen imorgon. Typiskt.

435834-106



Sno stilen av Mary-Kate Olsen!

Slänger in en Sno stilen innan jag ska börja plugga, får se hur länge jag håller på. Förhoppningsvis hela kvällen.

image199
Skjorta
Jeans
Väska

Skor
Brunt läderarmband

Guldlänkarmband
Guldknutarmband 
Ring med "diamant"
Ring med runt platta
Halsband med träpärlor

Halsband med små söta berlocker
Solglasögon


435834-106



Sjukhuset.

Ja nu har E och jag vare på sjukhuset i 3 timmar, för vad? Nej precis, ingenting! Hon hade en tid men sen vart det bara tjaffs av allting så nu får hon en ny tid. Alltså sjukhus? Vad håller dom på med egentligen? Tror dom att man inte har något bättre för sig än att sitta på ett illaluktande sjukhus i 3 timmar och bara vänta? Nej dom bara stod och skvallrade alla skvallerkärringar, sköt ert jobb säger jag bara! Nej nu ska jag gå och vara social med E.

435834-106


Godnatt.

Nej... Nu har jag vare vaken alldeles för länge, jag kämpar verkligen för att stava rätt nu, då är det illa. Usch jag vill inte tänka på morgondagen. Jag får nog lägga mig och sova middag en sväng och samla lite krafter till alla uppgifter jag har kvar efter att jag & E har vare på sjukhuset . Nej tacka vet jag sommarlov, bara två träffar kvar sen uppehåll i cirka 3 månader. Då ska det jobbas som sjutton och sedan ska det shoppas som attsingen. Sen börjar allt om igen. 2½år kvar... Håll ut! Det är illa det där, jag har ju gått i skola lika mycket som alla andra som tar studenten nu, bara det att jag bytt sjuttioelva gånger, jag skulle ha hållit fast vid det första valet eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill, tänk vad härligt, då skulle jag ha fått tagit studenten tillsammans med alla andra. Nej, jag får minsann inte ta studenten överhuvudtaget jag. Jaja gjort är gjort? Jag får vell ha mina egna studentfester, sitta med några flaskor vin och dricka i min ensamhet. Sov gott.

image198
435834-106


Supersött!

Dessa "påsar" från chique har jag länge haft ett öga på, och nu har jag bestämt mig, direkt när jag får pengar kommer jag att inhandla dessa! Verkligen hur söta som helst. Såg att dom hade slut på dom nu, så jag håller tummarna på att dom har fått in fler på lager tills jag får mina pengar!:)

image197
Shoe bagen kostar 69 kr och Klädbagen går på 79kr. Billiga OCH söta.

435834-106


Vad har hänt med Mischa?

Jag hade fått för mig att Mischa Barton hade stil? Att hon var en stil-ikon? Tydligen ska så även vara fallet.

image196

Men vad är det här? Inte rätt någonstans? Är temat Pimp, eller? Nej det här gillar jag inte. Drogad ser hon ut dessutom.

435834-106


Natt-tur.

Har nyss vare ute med Love och Rocky(Pappa tog med Love hit eftersom han jobbar natt), och att vara ute med dessa två varelser samtidigt är inte det lättaste vill jag lova.Rocky är valp och bara springer och drar medans Love är i någon sorts övergångsålder och drar ännu värre. Nej det var inte roligt vill jag lova. Tur att det inte är nå folk ute såhär dags. Skulle ge en rolig syn. Och jag då som tänkte gå ut och ta kort på det jag förklarade igår, men tror ni jag kom ihåg att stoppa i minneskortet i digitalkameran? Ofcourse not. Det ligger en förbannelse över mig. Jaja. Är i allafall själv hemma idag. Så jag tänker släpa in kudden och täcket och lägga mig och sova i vardagsrummet med tvn på, det går bäst på det visé. Typiskt, det var ju verkligen något jätte roligt jag skulle skriva alldeles nyss och nu försvann det bara. Äsch vi kör en dagens bild va?

image195'
I liike it.

435834-106



Bättre bild på väskan.

image194
Här ser den lite bättre ut. But still shiny!

435834-106


Beyonce gravid!

Rykten påstår att Beyonce är gravid, med Jay-z ofcourse. Fortfarande rykten, men vi får vänta och se. Hela hollywood går ju och blir gravid nu för tiden så det är vell på tiden.

image193

435834-106


Wish of the day!

image192
Klänning Sid&Sally 699kr
Jeansväst Hm 198kr
Skor Topshop £80.00
Väska forever21 $23.80
Armband Bar O´d Mar 180kr/st



435834-106


Väskan.

Ja jag har nu fått väskan, men jag tror jag hade förväntat mig liite för mycket. designen och så är fin det är den, men blänket?! man blir ju bländad, undrar fan om man ska slipa ner den lite eller något haha. För skicka tillbaka den gör jag inte. det där fixar pysslarn evve det gör hon. Syrran är tv-shops nörd så hon hade beställt Ab-tronic som också kom idag som vi tog ut samtidigt, och då fick man två för en så jag fick en, men jag vågar fan inte använda den. Det första jag gör är att slå på den och får en stöt! Nej den får nog ligga ett tag tills jag har tagit mig mod att göra ett nytt försök. Hatar stötar, finns fasiken inget värre.

image191

Min stygga blank väska haha. Nej nu ska jag gå och lita slip papper :D

435834-106


Gomorrn!

Godmorgon och godmorgon. Det har inte blivit så mycket bloggande idag, eller ingenting alls faktiskt, eftersom E kom hit. Och nej hon ville inte krypa ner i sängen med mig så jag är döötrött nu. Vi har iallafall bara haft hemma spa, gjort ansiktsmask,peelat och dragit och färgat ögonfransarna. Sedan drog vi igång med singstar och sjöng oss hesa, det var härligt. Imorgon ska E komma hit IGEN klockan 8 as usual, sedan halv 10 ska vi dra på sjukhuset. Jag får minsann aldrig sova ut. Förresten min väska har kommit idag! Hur glad är inte jag egentligen?! Jag hoppas verkligen att den är fin annars går jag in i dvala. Ska fara ner och ta ut den sedan, då blir det fotat. Nej nu ska jag laga mat åt syster som har suttit och tjatat att hon har varit hungrig i 3 timmar.

435834-106


Sweet dreams

Nej nu måste jag fan gå och lägga mig, E kommer ju om 5 timmar. Har jag tur så är hon också trött och hoppar ner i sängen och sover hon med. Jag hoppas verkligen att jag har tur. Åå fy satan vad skönt det kommer att bli att sova nu.

Hare gött!

Fan nu har jag nog fått virus på datorn också, hääärligt!





Natt

Fan så mysigt det var att gå ut med Rocky nu. Inte en enda själ ute och inga bilar eller någonting, så lungt och mysigt. Nej jag kan inte förklara, det måste upplevas. Det var precis som om man var själv i världen(Det enda positiva med att bo i en liten stad). Det dåliga är vell att jag inte vågar gå mer än några hundra meter ifrån lägenheten(på natten), går jag längre än min gräns blir jag paranoid och "hör" massa saker, och vad var naturligtvis det första jag gjorde när jag tog första steget ut på gatan? Jo jag plaskar ner i världens största vattenpöl och blir dyngsur. Ja sånt är livet, sånt kan man inte gå och älta. Tror ni det blev nå skolarbete gjort då? trodde ni det så vet ni inte vem jag är. Naturligtvis blev det inget gjort, men hey vad kan man förvänta sig. Jag läste ju iallafall, sisådär alla bloggar på bloggtoppen, och vet ni vad? Jag funderar varför dom ligger där och rukkar, för det är ju ingen läsvärd, det är ungefär 97% som är modebloggar och som bloggar om EXAKT samma sak, och resten är stureplansbratz. Nej jag gillar dom ärliga, down to earth, humoristiska bloggarna där man kan relatera till en själv. Klart jag skriver om mode och kändisar osv själv. Men jag skriver vad JAG tycker är snyggt och inte vad alla andra tycker.

Läsvärda bloggar:
Maria

Egoina

Har faktiskt bara två bloggar som jag riktigt gillar, är rätt ny med det här med bloggar.

435834-106


Wie

Jag är på så himla bra humör, sådär jätte bra! Jag ville bara säga det. För det var verkligen längesedan, jag tror jag har lärt mig att uppskatta saker. Imorrn kommer iallafall E hit klockan 8 på morgonen som vanligt haha, och vi ska vell tjattra som vanligt, roligt att man träffar henne så pass mycket nu för tiden:)

Sen har jag aldrig aldrig någonsin sett min mamma ledsen någon gång, jag skämtar inte. Hon som är så otroligt stark. Det känns inte bra, inte bra alls. Och jag vet inte vad jag ska säga heller det suger, det gör det verkligen.


Och R, jag saknar dig, som fan. Du ska veta att du är mitt allt och jag älskar dig så otroligt mycket!<3

Nej nu ska jag titta på scrubs och se om jag får någon inspiration till att göra skolarbete, för sova tänker jag inte göra. Inte än.

435834-106


Skitväder

image190
Ska det se ut såhär i april?! ska det snöa och vara disigt?! Jag som har vare på så glatt humör dom senaste dagarna och fått en massa vårkänslor och allt. Nu sket sig ju alltihop ja jävlar så det kan gå.

435834-106


Det här med kavaj trenden...

... Gillar jag inte alls, och allt det här 80-tal likaså. Har ni äldre inte tittat tillbaka på gamla kort och sedan tittat tillbaka och tänkt " fysatan"? vill ni riskera det igen? Nej jag dissar kavaj trenden totalt, det är så himla oglammigt, och dom utsvängda byxorna? Don´t get me started. Kom på något nytt istället för att gå tillbaka till det gamla fula. Snart blir det vell Pudelfrilla och stora tjocka gummisnoddar.

image189

435834-106


Gwen stefanis parfym

Gwen stefanis har gjort och designat uursöta parfymer som kommer ut i september. Dom är baserade på Gwen Stefani herself och hennes 4 kör-tjejer. Flaskorna är verkligen huur söta som helst. Hoppas dom luktar gott också, för då blir det ett självklart köp för mig!

image188
Bild: msn

Dofterna är:

* "Love" har doftnoter från bergamot, persika, bambublad, jasmin, nektar, musk och vanilj.

* "Lil'Angel" doftar bland annat av hallon, tranbär, ananas, päron, viol och ros.

* "Music" har doftnoter från clementin, päron, jasmin, päron, kaprifol och vanilj.

* "Baby" doftar av freesia, bergamit, apelsinbloma, musk, vanilj och viol.

* "G", som represtenerar Gwen Stefani, har doftnoter från mandarin, kokosnöt, äpple, fressia och magnolia

435834-106


Dåligt humör.

Jag är verkligen inte på något humör alls idag, allt känns bara så deppigt och tråkigt, och det är såna här dagar man bara tänker och tänker på onödiga saker, man bara ältar och filosoferar.  Neej för fan nu ska jag inte hålla på och älta och skriva en massa tråkiga deppiga saker, hur kul är det att läsa om någon som har det tråkigt? Not so. Hatar själv att läsa "depp bloggar". Nej nu ska jag vara glad! "Tänker på svältande Afrika barn med AIDS" Sådär nu är jag glad. Alltså inte glad att dom har det dåligt, utan glad att jag inte är en utav dem. Nej ska jag göra massa skolarbete och sen laga mat. Vafaan nu vart jag ju deppig igen. Nej nu är det bäst att sluta skriva.

Hare bäst.

435834-106


Vad har jag gjort idag?

Ja precis, Vad har jag gjort idag? Nej jag har inte gjort mycket alls, killen åkte ju iväg och skjutsade hem någon och var borta i ungefär 47 timmar (mer precis 2½). Då satt jag ju och bloggade som sagt, sedan flög tiden iväg, morsan for till Karlstad så när katten är borta dansar råttorna på bordet, så nu ser här ut som fan. Farsan kom hit en sväng med snus. Sedan fick syrran och jag världens cp-knäpp och slog på musik och dunkade på och flög runt i hela rummet så nu är jag helt slut. Men nu ska jag kika på tv och mysa, hare gött!:)

435834-106


Wish of the day!

image187
1. Skjorta Topshop £25.00
2. Jeans Topshop £30.00
3. Väska Topshop £35.00
4. Pumps Topshop £60.00
5. Ray-Ban Wayfarer  Topshop £120.00
6. Armband Kyssjohanna 1150kr


Goodmorgon!

Usch inte fick man sova ut idag heller. Killen väckte mig när han skulle fara och skjutsa hem någon och då kunde jag absolut inte somna om igen.

Så vad blir det idag då? Förmodligen inget speciellt, bara vara hemma och ta det lungt, men imorgon då blir det hårda tag, då har jag en månads skolarbete framför mig, yeey. Jag måste lära mig att planera bättre än att ta allt i absolut sista minuten. Nej nu ska jag platta håret och får se om jag orkar sminka mig annars skiter jag i det!

image186

Förresten Lilo´s nagellack som alla tycker är så himla fult? Jag tycker det är läckert. Att gå över gränsen och inte göra som alla andra, det är det som är stil enligt mig.



Surprise surprise!

Killen kom och överasskningshälsade på, fick minst sagt en chock eller vad man ska säga. 1½år och han har aldrig gjort något sådant.Rekord sminkning blev det, fan 10 minuter och jag underdriver inte. Anyway, har vare å skjutsat fyllskallar lite här och var nu, och såg norrsken, helvete vad fint det är egentligen! Undra varför man blir så fascinerad av det egentligen, samma med lampor typ, ser man nåt fint ljus så blir man ju helt till sig, haha. Nej nu ska jag kika klart på en massa filmer som jag inte kollat klart på förut med killen, och sedan sova. Det blir tidig sovning ikväll eftersom killen är raka motsatsen till mig, alltså, han blir trött typ 5 på kvällen. Jaja hare gött!:)

image185
Bild:Google


435834-106


Själv unna.

Sitter här med en ansiktsmask just nu, lite trevlig helg-ta-hand-om-sig-själv göra.
image184
Använder spa face care typ från Åhlens eller något kommer faktiskt inte ihåg vart jag köpte den. Men den är billig och bra, man får världens mjukaste hy efteråt, hur skönt som helst. Det behövs så mycket klet som jag har i ansiktet ;p

435834-106


My everyday basic.

Har liksom liite tråkigt här hemma såhär på en lördag eftermiddag såå jag tänkte visa allt jävla klet jag smetar i mitt ansikte precis varje dag.

image183

Ja nu har jag ju inte alla ögonskuggor på mig samtidig men det är dom jag använder mest om ni förstår vad jag menar ;P Nej nu har jag lovat morsan att laga mat. Usch är inte alls hungrig men men. Im on fire today så. Hare gött.

435834-106


Duktig flicka.

Herregud såå duktig jag har vare idag. Jag har tokstädat mitt rum för första gången i mitt liv, blev fan lite paranoid när jag såg rent hus så jag fick ryck och städade, dammsög och dammade, jag dammsög tillochmed madrassen haha.  Hängde upp lite tavlor och grejer också som inte har kommit upp sedan vi flyttade hit, så nu är det liite mer hemtrevligt iallafall. Ni skulle sett förut.



Som ni ser har jag ju inte så himla mycket grejer i mitt rum, måste inhandla lullull när jag får pengar nästa månad, massa kuddar, blommor och prydnadssaker så det inte ekar så mycket. haha. Och ett snyggt överkast förresten.

435834-106


Morrn morrn

Det blev visst till klockan ett idag också, sovningen alltså.Fast jag är fortfarande trött, jag har typ en väckarklocka inom mig, jag sover alltid till samma tid varje dag. Knepigt det dära. Nej nu ska jag försöka vakna litegrann. Hare gött

435834-106


Nej vet ni vad!

Det känns rätt så jävla meningslöst att sitta här när hjärnan inte alls fungerar som den ska. Så det blir nog till att sova nu. Något vettigt har jag åtminstone åstadkommit idag, jag dammsög hela lägenheten och diskade... Det gör jag aldrig om igen. Neej imorgon blir det skärpning, något skolarbete måste jag åtminstone hinna med.

Ja just jag kom på en grej, för er lilla lilla folkmassa som läser min blogg och inte vet hur jag är som människa, HÄR är jag:
Jag kan framstå som ootrooligt blyg och nonchalant för dom som inte känner mig. Det är jag inte, inte ett dugg. Fråga dem som känner mig. Jag är jävligt bossig, jag ska ALLTID få som jag vill, minns när jag var yngre, jag körde alltid med E " gå och hämta det, gör si, gör så"  nu har hon blivit äldre och vill inte längre hämta saker åt mig >.< Nåja, till ämnet. Jag har humörsvängningar som fasen, ena sekunden är jag jätte snäll, nästa skriker jag och stampar i golvet, säkert någon psykisk störning, vad vet jag? Jag har även också alltid rätt ska ni veta, skulle jag mot förmodan ha fel, då blir jag förbannad och säger att jag har rätt tills personen i fråga ger med sig. Jag kritiserar allt, precis allt. Jag är usel på att trösta människor som är ledsen, då säger jag alltid fel saker, för det mesta saker som får personen ännu mer ledsen. Jag har världens bästa humor som ingen förstår, utom morsan ibland, hon är också lite sär. Men jag har faktiskt en lite mjukare sida också tex, jag gråter alltid till Disneyfilmer, jag tycker synd om hungriga Afrika barn och kommer skaffa minst 7 fadderungar när jag skaffat jobb. Jag är nog rätt så jävla omtänksam endå, ibland. Jaa det var visst allt jag kom på, på den positiva sidan just nu, jag får nog spåna vidare lite mer på det där när jag har en hjärnkapacitet som fungerar någorlunda, haha.
image176

Det var vell inte den allra bästa idén att skriva en lista om sig själv klockan 4 på morgonen, men hä funkar ju.
Nej nu går jag fan och lägger mig, hare gött!


435834-106


Komänniska korsning!

Ko/Människa embryo lever i tre dagar, soome crazy shit. Läs mer HÄR
Snart går vi alla omkring med ko arslen och människohuvuden, creepy.

Läste även om att forskare hade typ genmodifierat en katt( för längesedan), alltså plockat bort den genen som gör människor allergiska mot katter, och sedan föda upp massa såna katter. Det är fan läskigt när dom börjar ändra på sånt där. Det är ju meningen att vi ska vara som vi är right?
435834-106


Sno stilen!

Sno stilen av den ursöta Blake Lively från Gossip girl.
435834-175
1. Boots Dinsko 399kr
2. Jeans Forever21 $29.80
3. Halsband Leshop 245kr
4. Linne Lindex 79.50kr
5. Väska Topshop £45.00
6. Jeans Topshop £30.00
7. Topp Lindex 129kr eller 2 för 199kr
8. Jacka Laredoute 1499kr
9. Scarf Hm 129kr
10. Skor Topshop £50.00

435834-106


Nej

Det har inte blivit många inlägg idag, möjligtvis för att jag sov nästan hela dagen och tar ungefär 8timmar på mig att vakna riktigt ordentligt, jag är verkligen en nattmänniska.Lazy days wild nights, eller ja så vilda är dom ju egentligen inte. Och hur duktig har inte jag vare idag då? Jag har bara snusat upp en dosa idag. Det var längesedan, möjligtvis bara för att jag sov så länge men anyway.  Jaja nu är jag pigg och här ska bloggas. Mobbat och sitta här en fredag kväll alldeles själv. Jaja det är ju inne att vara nörd så jag hakar bara på trenden!



435834-106


Godmorgon?

Såå himla skönt att sova till klockan 1, det var verkligen längesedan.

Så vad ska jag göra idag? Jo det blir lungt hela dagen, vad jag vet av än så länge. Lovade att städa upp i lägenheten, så lika bra att börja innan Bossen kommer hem och gnäller och skriker. Det blir nog bara en lugn hemmakväll som sagt.


435834-106



Godnatt?

Har vare ute med Rocky på hans sista kvällspromenad nu. Jag är såå otroligt trött men jag känner verkligen inte för att sova, antagligen för att jag är själv. Usch jag fattar inte hur jag kunde sova själv i lägenheten jag hade förut, och att jag såg The eye gjorde ju inte saken bättre. Jaja.

Så vad har jag gjort idag? Jo som sagt, E kom hit sedan drog hon och sedan kom hon tillbaka, jag köpte jordgubbar och snus, Gött. Blev inget ut och gå idag, varför? Har ingen vettig anledning, men det var rätt så styggt väder iallafall. Situps gjorde jag, bättre än ingenting. Sedan då? Nej det var ingenting vettigt på tvn så ja.. Det var vell allt. Känns som att jag har världens mest intressanta liv just nu, finns liksom inget som lockar längre, allt är bara såå tråkigt. Är endast glad när solen tittar fram, när jag har pengar, och självklart när jag är med killen.

Money can buy you happines, at least for me!

Jag lever minst sagt i fel liv just nu, reinkarnation(högt upp på stegen) nästa. Eller nej förresten sudda, sudda, sudda. Jag trivs rätt bra just nu, trots mina i-lands problem. Tralala. Jag skulle inte byta ut det mot något :)

schizofrenia haha. Ja jag är trött, märks det?

Nej nu ska jag titta om jag hittar något roligt? att göra. Om jag inte gör det så går jag och lägger mig, hare gött!

image171

Hahahaha, jag kan inte låta bli att skratta! Men det är hemskt, det är faktiskt det. Hahaha!

435834-106


Wish of the day!

En sen wish of the day

image170
Klänning forever21 $19.80
Kofta Lindex 349kr
Väska have2have 450kr
Strumpbyxor Topshop £6.00
Skor Dinsko 349kr
Armband Kyssjohanna 275kr

435834-106


Angelina Jolie 16 år

In touch weekly har hittat och publicerat bilder på Angelina i underkläder/badkläder? från när hon var 16 år.




image167
Bild:perezhilton.com
Still look the same, right?

435834-106


Naomi Campbell arresterad!

Naomi Campbell arresterades i torsdags på Heathrow´s terminal för fyskiskt och verbalt överfall mot personalen. Such a D I V A !

image166

435834-106


Sno stilen!

Sno stilen av den alltid så söta Ashlee Simpson
435834-170

1. Hatt Forever21 $10.80
2. Väska Have2have 350kr
3. Jeans Topshop £40.00
4. Topp Lindex 99kr
5. Glassisar forever21 $29.80
6. T-shirt asos.com £16.00
7. Kavaj forever21 $29.80
8. Kofta Ginatricot 199kr
9. Leggings Ellos 49:50
10. Scarf Net-a-porter ?395
11. Boots topshop £85.00
12. Pumps forever21 $22.80


435834-106


Godmorgon!

Morrn morrn, har vare te tandläkaren nu. Usch finns det något värre? inte såg det bra ut heller, en massa början till hål och dåligt tandkött + skada på tandköttet av en gammal piercing. Ja det var vell allt. Så jag måste dit igen. Har skaffat sån där tandläkar försäkring också, lika bra det så dålig som jag är med mina tänder haha. Nu är E på väg hit iallafall, jag hade glömt att säga till henne att jag skulle till tandläkaren så hon stod som en galning utanför dörren och knackade på, sedan gick hon ner på stan och fyllde på kortet för att kunna ringa precis när jag var hemma. Stackars lilla gumman ;p Så nu är hon på väg hit igen. Det blir nog ingen stad, eftersom jag har en liten bebis(Rocky) att hålla efter här hemma. Jag längtar såå tills jag kan börja lämna honom hemma, man känner sig så fast just nu. Nej nu kommer E hare gött!:)

image164

435834-106


Ja!

Jag fick för mig värsta idén, att jag skulle fara upp till hallstabacken och ta kort på "staden" i nattetid, ja men gud vad fint det kommer bli tänkte jag. Och haha ja, hur fint blev det? Jag har ju en sån usel kamera och det blev inte aalls som jag hade tänkt mig, smarta Evve.

image162
Haha ja, det blev mest bara prickar överallt.

Ja så vad har jag gjort idag? Jo jag vaknade,gick ut och gick, gjorde några situps, sket i träningscykeln, killen kom hem, tiden flög iväg, tittade på top model & Sverige pussas och kramas som förresten inte aalls var så roligt som jag trodde, förutom Björn, Björn är alltid rolig (stereotype daah).Åkte upp till Hallstabacken för att få misslyckade bilder. Ptja, det var min dag kort och gott.

Imorgon blir det tandläkaren usch och fyy. Men sista gången (gratis) om jag inte har några hål förstås. Sedan ska jag gå en sväng på stan med E. Kanske blir liite shopping förmodligen inget eftersom jag har typ 100 kronor som jag måste köpa snus för, men det finns nog säkert något på rea bara för att. Ja vi får vell se.

Och killen klarade lastbilskortet idag, Duktigt ;P

image163

Slänger in en bild på Rocky bara för att. Nej han går faktiskt inte runt sådär om dagarna, bara när han vill vara lite fin.

Nu ska jag nog sova om jag inte hittar något mer ointressant att blogga om, så hare gött!

435834-106


Förvaring!

Jag älskar snygga förvaringslådor, boxar och ja i princip allt man kan stoppa grejer i! Här är några av mina favoriter:

image161
1-2-3-6-7 från Houseofhedda såå himla snygga.
4-5-8-10 från Ikea
9 från Formodesign


435834-106



Godmorgon!

Vaknade runt 11halv12 idag, skönt att sova ut, har vare ute med Rocky och gått i en timme, sedan blir det en massa situps, gå på träningscykeln sedan är jag nog helslut så dålig kondis som jag har. Nej men jag är på gång idag och det känns faktiskt bra. Hoppas bara det fortsätter haha. Jag åt tillochmed frukost idag, som jag inte har gjort på år och dagar känns det som.  Nej nu känner jag mig för självgod. Nu ska jag fortsätta och lusa igenom bloggar.

435834-106


Tävling!

Hittade en tävling hos Tootally där man kan vinna ett par jätte läckra pumps från dinsko!

image160

Perfa för mig som har strl 37/38. Skofreak som jag är skulle det vara underbart att vinna dessa!:)


Tävla du med  HÄR



Gonatt!

Nej nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig! Imorgon blir det ut och gå och göra en massa massa läxor (om jag orkar göra dom förstås) och sedan vettifasen det visar sig väl, hoppas min väska inte tar allt för lång tid att komma fram! Längtaar. 

Nej nu blir det sängen, hare gött!:)

435834-106


Nytt liv

Ja vad har man gjort idag då? Jo.. Inget speciellt faktiskt, E kom hit en sväng så vi satt och tjattrade sen kom killen. Han är visst bara tjurig idag! Iallafall imorgon är den första dagen i mitt nya liv hade jag tänkt, och det är faktiskt inte ett aprilskämt. Nu blir det träning inför sommaren. Haha och jag har ju lite tid på mig eftersom sommaren kommer så sent här. Now it´s for real for real. Och nu har jag ju faktiskt inte bara lovat mig själv heller.

Förresten, danskar kan inte dansa!
435834-106


So much drama!

Såg dom här för några år sedan och hittade dom nu igen, haha såån humor, eller är det bara jag som tycker det är kul?



435834-106


Kär

Jag blev så himla kär i väskan jag hade på önskeoutfiten såå nu är denna väska på väg hem till mig!:) Impulsköp jag vet, nu får jag bara hoppas på att den är fin i verkligheten också, haha!

image158

Jag behövde endå en ny för mina gamla är såå himla slitna.(Jag får skylla på det, eller hur?)

image159
Lite inspererad av denna väska måntro?

435834-106


Wish of the day!

image157

klänning från Forever21 $24.80
kofta från Hm 149kr
Skor från Have2have 595kr
Väska från Have2have 450kr
Strumpbyxor från Topshop £8.00
Armband från Cocoo 195kr

435834-106


Nya skor!

Ja äntligen funkar bloggen igen, nu har man något att göra på dagarna. Uppe tidigt är man också. Och mina skor från dinsko har jag äntligen fått nu!;D



ja det ser ut som att jag har en jävligt missbildad stortå men det har jag nog faktiskt inte.

Jag älskar då skorna iallafall, dom kommer att användas flitigt!

Nej nu ska jag ut med Rocky och försöka vakna

435834-106



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus