Söndag den 29:e juni.

Sedärja, nu är man ledig i 14 dagar. Känns rätt tråkigt endå, man vill ju inte heller bara sitta och lata sig om dagarna.

Jag fick iallafall lön i fredags. Dom pengarna är visst borta nu, borta som fan är dom.

Köpte 4 toppar och 4 par skor i stan, skorna gick sammanlagt på 450:- eller något sådant, jävligt billigt. Så köpte jag parfym också, och nå ansiktsrengöring.

Sedan for jag farsan,syrran och killen till Sundsvall. Helvete vad folk det var där, så vi var där knappt någon timme sen for vi hem igen, där köpte jag iallafall Guitar Hero och Singstar summerparty eller något sånt. Eller jag betalade guitar heroet men killen ska betala sedan, "när han får pengar" haha. Och det vet vi ju alla hur det blir med det.
Nej men det löser sig nog.

Nu sitter jag i Junsele iallafall, äckligt jävla väder. Så himla kvavt. Och här lär jag ju ska vara ett par dagar. Det beror ju på om dom ringer och vill att jag ska jobba.

Nej nu blir det annat, hare gött!



Torsdag den 26:e juni.

Sådärja, nu är man hemma igen. Så jävla skönt, bara EN dag kvar, sen är jag ledig i 14 dagar, niice som fan!:)

Fick deligering idag också, så det betyder ju att jobbet vart mycket värre. Man måste hålla reda på så mycket, vilket inte är min bästa sida direkt. Men det gick ju bra endå.

Imorgon ska jag jobba 8-15, skön dag! Sen bär det av till Junsele, i guess!:) Och där lär jag ju ska vara några dagar. Vi får vell se.

Nej nu blir det sängen, hare gött!


Sommarstugan.

Shu!

Vaknade imorse av att syrran väckte mig och sa att det droppade vatten från taket i badrummet?! Det visade sig att dom som har lägenheterna inte har bytt rör sen 57, vilket betyder att något rör har spruckit i taket. Lyckat. Så nu ska dom hålla på i vårat badrum i flera veckor i guess, så då måste jag bo hos pappa. Tråkigt!

Nej nu ska jag fara till stugan och sova där, hoppas det blir fint väder imorgon så man kan få bli brun, igen. Eftersom allt försvann sist, haha.

Hare gött!



Glad.

Efter ca någon vecka av deppiga inlägg? Så är jag på topp igen. Jag blir totalt deprimerad när jag jobbar och är trött. Möjligtvis för att jag inte trivs med jobbet, men man tager vad man får right?

Men nu är jag pigg och glad igen!

Tänkte bara säga det.

Idag jobbade jag 7-12, vilken undebar dag. Imorgon är jag ledig och onsdag likaså, ännu mer underbart! Jag är tillochmed ledig i helgen. Vilken lycka right?

Det händer fan inte mycket i mitt liv nu, jag jobbar och kommer hem och sover i princip, jag ids fan inte göra något annat, haha.

Imorgon blire att fara till stugan, ta det lungt och hoppas på sol. Annars är det mysigt där endå.

Nu blir det sängen.


Fredag den 20:e juni.

Å fy faan vilken dag, jag tror fan inte jag har vare med om värre! Och så ska man upp kl 6 imorgon. Jobbar även söndag och måndag. Inte en lugn stund. Jag blir snart tokig.

nej nu ska jag nog fan gå och lägga mig så jag vaknar imorgon.


sex & the city.

Har suttit och kollat och lipat till sex & the city (filmen) nu, haha. Gud så underbar, jag önskar att den aldrig tog slut.

Verkligen min allra allra bästa favorit serie. Dock fick allt ett sådant abbrupt slut. Och dom gick inte in så djupt på allas historier. Ungefär som om dom var tvungen att korta ner filmen och klippa bort en massa behövande scener. Men det är klart, hade man gått in djupt på alla 4 historier så skulle filmen behöva vara 4 timmar lång, vilket inte hade gjort mig något, men kanske blivit dryg i längden.

Betyg: 5/5 självklart för att det är sex & the city.
(Hade jag aldrig sett serien hade det nog blivit en aning lägre)

But i just looooove it!

Åå, om dom bara kunde börja med serien igen, då skulle jag bli världens lyckligaste!

Ja som sagt, tillbaka till verkligheten, ska sticka ner till jobbet om en timme. och jag har verkligen ingen aning om hur jag ska kunna kliva upp imorgon. Men det får gå som det går. Nu, grejja litegrann.

Hare gött!

Och vilket tråkigt midsommarväder idag förresten.
Det är nog bara jag som sitter ensam hemma denna dag.


pojkar, pojkar, pojkar.

Jag har märkt en sak, tjejer har ju verkligen förmågan att reta upp sigsmåsaker, småsaker som sitter kvar i huvudet minst sagt väldigt  väldigt länge. Och som man även gnäller om varenda kvart bara för att vara säker på att killen inte har glömt bort det.

Den förmågan har inte killar, inte ett dugg. Retar dom upp sig på något så är det bortglömt och det har aldrig hänt 5 minuter efter. Och även så är det gärna något man inte ska diskutera igen.

Killar har också även svårt att diskutera saker, dom håller oftast med för att slippa gnäll och har absolut inga egna åsikter.

Så är det ju för det mesta, tjejer är djup och gnällig, medans killar är åsiktslös och hård.

Det är ju nästan lite komiskt att det är sådan skillnad, det måste ju vara något medfött.

Ibland skulle det nästan vara skönt att vara kille, att slippa bry sig så mycket om småsaker, och bara keep on going. Vilket bekymmerslöst liv man skulle ha ;P

Sen så när jag tex. tittar på en tjejkompis eller ja syrran eller liknande, så förstår jag ju direkt vad hon tänker.Hon behöver inte säga ett ord.

För en kille måste man förklara väldigt väldigt utförligt vad man menar.

Och inga sura miner nu;) Det är ju faktiskt såhär det ligger till, och det är nog kanske menat så.

Ja det var bara något som ploppade upp i skallen såhär på morgonkvisten.



Jaja, idag har jag inte gjort ett jävla piss, har den teorin att jag måste vila upp heela dagen om jag ska jobba nästa dag, nice eller hur?

Såå imorgon blir det jobb, 14-2130, usch jag hatar kvällspassen.

Nej nu blir det sängen. Hare gött!

I miss you!:/<33


Käpp rätt åt fan...

... Kan man ju säga att det mesta är just nu. Allting går bara neråt hela tiden. Så någonting borde det ju vara... jag är fan inte dum.

Och allt blir ju inte bättre av att föräldrarna har skilt sig, det gör mig fan inte ett skit att dom har gjort det, men vem är det som får höra allt skitsnack? Jo jag förstås. Jag orkar inte höra mer nu. Jag har kommit till den punkt att jag bara sitter och nickar och skiter i att lyssna, jag har ju hört allting 500000 gånger nu.

Nej.. Det är en jävla skitdag idag.



Hemma.

Har vare i Graninge med killen igår och idag. Dom ringde och frågade om han kunde jobba imorgon så han gatt fara hem. Det känns som om vi inte kommer att träffas så mycket i sommar:/... Usch! Typ en gång i veckan, om ens det.

Jaja, man får vell ta vara på det man får.

En liten hallick han bor i staden
Han säljer horor mest hela dagen
Han säljer stora han säljer små
Han säljer några med socker på

Och i hans fönster ser man nakna kvinnor
Som visar upp sig för kåta män å är du
stygger så kan du få men är du snäller
så får du gå.

Min och mors version av en sockerbagare. På begäran av syster.

Jag och killen var iallafall ute och fiskade igår, och vem fick tre gäddor om inte han? Jag då, jag fick en ynka liten aborre5cm haha. Men det var kul endå. Gah, så jävla tråkigt att han skulle fara...

I helgen blir det iallafall jobb, så då blir det pengar, härligt härligt!:) Sedan ska jag bara sitta ensam i lägenheten hemma och ha så roligt, haha.

Nej nu ska jag göra något vettigare.


Måndag den 16:e juni.

Godmorgon!  Jag sov bara till 1 idag. Men det är ju åtminstone 11 timmar. Jag känner mig ju någorlunda utvilad iallafall.

Idag blir det bara att ta det lungt, och jag har fått någon sorts träningsvärk i armarna. Det tar på krafterna att lyfta gamla människor, särskilt när man gör det själv, haha.

Imorgon blir det jobb igen, 7-15, rena himmelriket mot för i helgen. Sedan ska jag jobba hela midsommar helgen också. Jaja det blir ju pengar.

Nej nu blire annat.



Söndag den 15:e juni.

Å fy fan säger jag bara. 28 timmar avverkade på två dagar. Helvete vilken helg, och knappt att man har fått sove heller. Har sovit kanske 9 timmar sammanlagt på två nätter. Men pengar är det. Det kanske blir ett körkort endå.

Och det här jävla fotbolls EM. Fan, jag förstår inte varför folk tycker att det är så jävla kul att kolla på vuxna män som springer efter en boll. Kom igen, då är ju för fan Bingolotto roligare att kolla på.

Och sen det här med stress, att stressa för allt, för småsaker. I don´t get it.  Det finns aldrig någon som helst anledning att stressa (förutom när OK stänger 10 och man måste hinna köpa snus). Kommer man några minuter försent är det inte hela världen, then it was ment to bee. 

Och ja, killen var stressad att lägga på tfn idag( som tidigare tre dagar). Jag stööör mig verkligen på när folk stressar.

Jaja, det blev en massa jävla och där, men så får det bli. Nu ska jag gå och lägga mig och så ska jag sova heela dagen imorgon!

Anledningen till varför jag skriver så jävla skumt är nog för att jag är trött, men det får gå endå. Godnatt!


Fredag den 13:e juni.

Studenten idag, för den lycklige. Alla i min ålder utom jag så att säga.. känns det som iallafall. Killen tog studenten idag, sedan for vi hem till honom och fikade och så. Känns jätte tråkigt att man inte kommer få ta studenten.

Jaja, så jag har nyss kommit hem igen, var tvungen att åka hem eftersom jag jobbar imorgon, suck. Körde racerfart hem, gatt ju fylla på telefonkortet innan det stängde. Vi var framme där 5 i 10. Taimat och klart!


Nej det är vell bäst man går och lägger sig så att man kommer upp imorgon!^^

Hare gött.



Torsdag den 12:e juni.

Morrn, morrn. Jag har sovit länge idag. Till 13 faktiskt. Tillochmed killen vaknade före mig, skumt.

Det är inte bra att sova så länge, då är man fan trött hela dagen.

Och jag har börjat flagna, så snyggt! På axlar och näsa. Nu försvinner ju all färg. Tråkigt, tråkigt. Och mer sol ser det ju inte ut att bli än på ett tag.

Jag känner verkligen, verkligen inte för att jobba i helgen! Men ska det bli något jävla körkort så måste jag vell.

Och så kom jag och tänka på den där manpower reklamen, där dom säger någonting liknande som "Är det inte konstigt att det är sämre betalt/jobb att vårda en människa än att vårda en dator" och det är det vell fan? Knepigt endå hur samhället fungerar.


Nej nu ska jag göra något vettigare som att sminka mig? eller något.


Onsdag den 11:e juni.

Sitter hos killen i Junsele nu. Han är så trevlig och bara ligger och snarkar. Hur kan man somna sådär mitt på dagen? Är jag så tråkig.

Jaja, i måndags var det iallafall ölbrännboll som gällde, för killens del. Gick ner dit jag med, for och hämtade E också. Vilket var tur, annars hade jag nog tråkat ihjäl mig. Gjorde jag ju nästan endå, men hade inte E vare där hade jag nog gått hem efter en timme. Men det var nog den tråkigaste "supning" jag har vare med om faktiskt. Kändes som en gammal skolåterträff eller något, helt skumt. Haha. Nej som sagt, bättre har jag vare med om. Då är ju Junsele 10 gånger bättre och festa i än i stan.

Nu har jag äntligen fått ut mina clip-on. Dom funkar ju skitbra fan. Trodde inte att dom skulle sitta, men dom satt. och det sliter inte så jävla mycket på håret heller. Göooud investering!

Idag blir det nog fan ingenting gjort. och inte resten av veckan heller. vara med killen endast, men det är ju inte fyskam det heller ;)

I helgen ska jag dock jobba. 7-21 lördag och söndag. Fan så jobbigt!


Hemma!

Och hej och hå, som om det trådlösa internet skulle fungera då? Nej icke. Jag fick bli utan, men det gick ju det å.

I fredags for jag iallafall till Sundsvall och köpte vadå? Jo ett par byxor en kofta, ett par skor, och lite smink? Vilket jag lika gärna hade kunnat köpt här i Sollefteå. Men men jag fick ju mina efterlängtade tygskor iallafall!

Sedan har vi vare hos pappa hela helgen, grillat hela helgen. Snacka om att jag är äcklad av kött nu.

Iallafall så var det ju superfiint väder i lördags, så jag satt ute en kanske 3 timmar, och nu ser jag seriöst ut som en kräfta. Knallröd! Jag trodde verkligen inte att jag kunde absorbera solen så jävla bra, haha. Har vell fått mammas gener, hon ser ju fan ut som en mörkhyad.

Idag vet jag inte vad det blir, jag tänkte åka ner på stan en sväng. Och killen är här för en gångs skull, så jag ska nog vara med honom. Trots att jag är sur som en apa på honom. Ptja, killar. Ölbrännboll och mösspåtagning för hans del idag, så vi får vell se om jag ser röken av honom idag, haha.

Och vilken jävla storm det är idag då.

Nej nu ska jag vakna till liv och ta en dusch. Sen får vi se vad som händer!


Sommar+lägenhet= skit.

Alltså.. fan vad äckligt det är att bo i en lägenhet på sommaren. När solen ligger på heela dagen och det inte blåser ute. Det känns precis som i en bastu, och jag HATAR värme. Jag fryser mycket mycket hellre än att det är för varmt.

Längtar tillbaka till min källare i Graninge, där var det alltid svalt på sommaren, så jävla skönt! Dock mindre fräscht att 1000 spindlar och äckliga småkryp letade sig in i mitt rum. Usch.

Jaja, nu har jag iallafall laddat ner sex & the city sista säsongen. Så nu har jag något att kolla på inatt. Fast jag lär nog inte bli vaken så länge. Ska upp tidigt imorgon och fara till antingen stugan eller pappa. Hoppas, hoppas att det blir en massa sol imorgon. Annars är det ingen vits att fara dit känns det som. Men det blir nog bra!:)

Nu blir det sex and the city!:)


Mr and Mrs Smith.

Jag satt uppe till 3 igår och kollade klart på Mr and Mrs Smith. Jävla bra film, faktiskt. Och Angelina Jolie är för jävla snygg!

Jag vaknade iallafall runt halv 12 idag, började direkt med att, what? Dammsuga! torka golvet och diska. Sedan tog jag en dusch. Satan helvete vad det är kvavt idag! Tror jag fyller badkaret med iskallt vatten och sitter där hela dagen, fan så skönt det hade vart. Skulle haft en vattentät dator, haha.

Ikväll blir det att ta det lungt, möjligtvis gå ut och gå, om det inte är så jävla kvavt bara.

Nu, lat-time!



Städmani?

Sådär, nu har jag dammat klart min hylla. Ja, jag fick för mig att damma bokhyllan halv 12 på kvällen. Hur sjukt är det? Särskilt när man är en person som inte städar. Möjligtvis 2 gånger om året, 1 gång till midsommar och 1 gång till jul.

Nej, rent hus har verkligen pumpat min skalle full med städmani. Jag som hade fått för mig att tv inte påverkar.

Idag har jag fan inte gjort någonting. Sprang ner till affären och köpte snus, satt och latade mig, E kom hit en sväng och sen diskade jag i två timmar. Vilken dag, right?

Imorgon ska jag, ja. Städa vad annars? sedan ut och gå och sen ta det lungt, vad jag vet av nu iallafall.

I helgen ska jag iallafall fara till pappa. Han har firrat trådlöst så då tänker jag minsann sitta ute och trycka i solen samt sitta vid datorn. Lovely. Och så ska jag titta på dom små söta kattungarna och leta en ny kabel till digitalkameran, så jävla tråkigt när man inte kan lägga in bilder och framförallt ta bilder. Jaja, jag ska bli brun i helgen, Yepp!

Sådär riktigt cancer-brun, det är grejern de.

Ska köpa grillolja, så man blir sådär härligt "stekt-korv-brun".

brun,brun,brun,brun....

....Det är solen som gör att jag blir såhär, jag lovar.

Så kan jag inte ha fönstret öppet nu heller, 1000 mygg som smiter in. Trodde man skulle slippa dom i "stan" men ickee. Då ska man tydligen bo i Stockholm stad, Där överlever inget.



Nu är det kväller barn, sa lille Pelle.

Ja sån rubrik kan man ju också ha?
 
Jag funderar på att sluta städa överhuvudtaget. En kvart efter att man har städat och gjort fint ser det ju precis likadant ut som det gjorde innan man städade.

Okej, så jag gjorde ett andra försök att försöka få ut mitt jävla clip-on paket, eftersom det var pappa som försökte ta ut det sist. Tror ni det gick? Icke! Latjäävla arslen är vad dom är. Det spelade ingen roll vad jag sa, hade dom inte kolli nummer så orkade dom inte leta upp paketet. Hur lat får man va? Fan inte ens jag är så lat.

Sen blir jag förbannad på företaget som inte kan fixa kolli heller, mest förbannad är jag på dom, det är vell för fan deras skyldighet.


Neej ni, nu blir det annat sedan sova.

Dagens låt: Kid sister - beeper





Jag dog...

... en sväng. Dålig uppdatering jajjemen, men med jobb & sol varje dag  så sitter man inte så mycket vid datorn. Finns ju ingen anledning, riight?

Så ja, idag har jag fått mitt schema, börjar den 17:e och ska sammanlagt jobba 20 sketna jävla dagar. Bye bye körkort säger jag bara. Sen sitter dom och klagar på att dom inte har vikarier och folk, men hallåå? Im riight heeere bitches.

Så ska man slita och slita med detta bokstavligt talat skitjobbet för så lite. Mjaaa, jag ska vell endå inte klaga, men det är svårt att låta bli.
 
Och woow vilken lön jag får då? *iroonii*

Neeej nu, negativa evelina ska vi fokusera på bättre tider yepp yepp.

Tror jag har fått en släng av solsting.

Meen skönt som faan att jag är ledig tills den 17:e nu, synd som fan är bara att jag inte har några pengar.

Money can´t buy you love, nope but it suure can buy you happiness.

Skulle jag ha pengar som växte på träd skulle jag vara lycklig vareviga dag. Det vill jag lova.

Nu vill jag nästan vara ett afrika barn, size 00 och brun. åtminstone något, haha.

Amen mycket positivt det blev där då, men jag är glad. Det är jag :) Åtminstone lite.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus