Mobbat.

Ja nu är man hemma igen. Och crousing är det i stan! Jag mår fan illa av å sitta här och lyssna på alla fyllskallar. Jag har sån otrolig jävla festlust, men ska kliva upp halv6 imorgonbitti och jobba, så då kan man ju inte vara bakis, åtminstone inte jag.
Gah! Men, men. Jag får ta igen det någongång i sommar. Ja, om jag nu är ledig någonting. Suck.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på fyllskallarna och ha ångest. Seriöst, jag får ont i magen. Haha.

Jag får ta ett vinglas och sätta mig på balkongen och vara mobbad istället. Haha.


Morrn morrn.

Uppe med tuppen yes. Jag känner verkligen inte för å jobba idag. Och så missar jag ju crousingen också. Hmp...
Nej det är vell lika bra att börja sminka sig, så man slipper stressa. Tråkhelg!


Telefono.

Ibland kan man komma in i en svacka där man bara frågar vad man gör hela tiden, och pratar i kanske 20-30 minuter om i princip samma sak.

 Men nu har jag nyss pratat med killen i lite över en timma, pratat nonstop. Älskar dom telefonsamtalen, när man bara pratar om precis allt möjligt. Mysfaktor på den :)

I miss him.. Like crazy.

Men nu hade jag tänkt att titta på film, så länge som jag orkar när jag är väldigt väldigt trött.

Har laddat ner Mrs and Mr Smith, Blonde and blonder & Horton hears a who.
 
Vet inte riktigt vem jag ska se. Det lutar åt Horton, gillar barnfilmer i knooow. Men det blir nog bra vilket som.


Imorgon blire jobb, Hua!


Sov gott!:)


Skit.

Det gick inte att ta ut pakethelvetet för idioten som stod i kassan var så illa tvungen att ha kollinummer. So fuck them. Undra hur många dagar det kommer att ta tills jag får en ny sms avi. Skitpungar är dom. Och när jag väl får det smset så har jag vell inge pengar kvar ofcourse.

Ikväll blir det tråkkväll som fan, snacka om att jag har lust å festa nu! Nej nu kan jag inte skriva. Vet fan inte vad jag skriver, har för hög musik.

Dagens lååt:

Afasi & Filthy - Jobb. äkta sommarlåt!
Alex c feat y- ass-  The sweetest ass in the world.

Dagens album:

Absolute dance summer 2008


recension av smink.

Tänkte skriva lite om hur sminket var som jag beställde.

Smashbox Studio Seamless Liquid Foundation:

Väldigt bra foundation för min hy. Har aldrig hittat en rätt färg som passar min hy, men den här är identisk med mitt ansikte, så man slipper de där fula strecken som kan bli vid halsen. Dock passar den inte så superbra till torr hy, då den lätt smular. Så det är ett minus. Men den håller i princip hela dagen. Vilken ingen annan foundation jag haft har gjort.
Betyg: 4/5
Pris: 320 kr

Smashbox I Prime Under Eye Primer and Concealer:

Inte någon speciell concealer, täcker faktiskt inte alls nå bra om man inte smetar på flera lager vilket inte ser så bra ut. Dock väldigt bra med både primer, concealer och en smart påläggningspensel. Men absolut inte värd priset. Man får täckstift som är 10 gånger bättre för 3 gånger mindre pris.
Betyg: 2/5
Pris: 240 kr

Too Faced Lip Injection:

Lip-plumper. Jag tyckte att den funkade, men det svider som fasen+ att läpparna blir knallröda. Men sen testade min mamma och syrra det, och dom kände ingenting och det syntes knappt heller, dom vart bara väldigt röda. Så att jag kände och såg resultat kan ju bero på att jag i allmänhet är allergisk mot mycket, och därför orsaken till att jag fick större resultat. Så den funkar inte på alla, men jag är glad att det funkade lite på mig. Dock inte prisvärd när det är så litet och kort resultat.
Betyg: 3/5
Pris: 190kr

Smashbox Photo Finish Foundation Primer:

Primer. Själv har jag aldrig andvändt primer förut, så jag vet inte riktigt hur andra är. Men denna tycker jag fungerar, då den blir som ett lager under foundationen och gör att den håller längre, + att huden blir mjukare och slätare. Så väldigt bra när jag har torr hy, då inte foundationen smular lika mycket. Men lägre betyg för priset. För högt pris för något som inte syns. Haha.
Betyg: 4/5
Pris: 395kr
 



Godmorgon.

Vaknade klockan 11 idag, och nu har killen fare hem :/ Så tråkigt. Vi brukar ju vara med varandra i flera veckor i sträck ungefär, och nu 2 gånger den här veckan. Men man måste ju, när han har praktik och jag jobbar. Man får ses när man har chansen.

Idag händer inte så mycket, ska diska och städa upp lite, sedan ska jag hämta ut mina clip-ons på videoteket, sen lär jag ju ska sy fast dom. Så det blir nog bara en lugn kväll endå.

Imorgon blir det jobba, 13-21, så drygt med kvällspasset, men man ska inte klaga. Sen blir jag ensam hemma lördag & söndag eftersom morsan och syrran ska till stugan, så det ska bli skönt.

Och grejen man stoppar minneskortet i till kameran har gått sönder!! Så nu kan jag inte få in några bilder i datorn. Skiiitbra. Hoppas jag får bra lön i sommar så ska jag köpa en riktig kamera.


Ska ta körkortet också är det tänkt. Måste ju ta det någon gång.



Must have cravings.


Kyssjohanna


Tävling.

Tävling hos mogii 

Där man skulle säga 3 saker man skulle göra för att bli en bättre medmänniska då säger jag såhär:

Jag ska inte bli bättre, jag är som jag är och är stolt för det, jag behandlar folk som jag själv vill bli behandlad och jag tänker inte skriva saker jag inte ens kommer att göra för att vinna en goodiebag. Ärlig räcker längst right? Men självklart skulle det inte skada att få en ;)
 Goodiebag nr1 thanks.


Slut.

Och vem fan kom på "ordspråket" slut som artist. Sooo lame.

Jaja, det har inget med saken att göra. Har jobbat idag iallafall, är hur trött som helst.

Och när jag var som tröttast kom jag på att jag skulle städa rummet, vilket jag inte har städat sedan den 5:e april, (vet för jag skrev om det och var så stolt i bloggen) Så det låg levande dammråttor under sängen jag lovar, dom var 20 cm i omkrets. But now they are dead!Mwahaha!
 
Sedan hittade jag en skål, med någonting som kan ha varit vad som helst men som nu var alldeles grön och luddig, en hel koloni av levande små varelser. Nej jag är inte så äcklig men den låg gömd... i min bokhylla. Jag brukar faktiskt ta ut dom ur rummet när man börjar se gröna små små fläckar.

Intressant och lärorik dag.
 
Imorgon ska jag fan sova, jag ska fan sova som jag aldrig sovit förut, det ska bli så jävla skönt!

Jag jobbar på crousingen på lördag, tråkigt, tråkigt.

Och ja, jag lekte med en sax idag, dont know why, och tro inte att jag skar mig på exakt samma ställe som sist. Kan inte finnas mycket levande kvar där.

Fan så skönt att inte ha skola förresten, har inte hunnit tänkt på det. Inga skoluppgifter som behöver göras och inget stressa sista dagen innan skolan, i looove it!



Jadu.

Det känns konstigt på nå vis.. Something is up. Jag känner det på mig, kvinnlig intution you know.

Är vell enda logiska anledningen. Varför har jag annars ont i magen? Heeeh..

Det lät ju fan bara fel det där. Menar inte det ni tror.

Det är Kärlek jag snackar om...

GODNATT!




Hemma!

Å fy fan säger jag bara, vilken jävla dag! Jag förstår verkligen inte människor som kan jobba med sånt där varenda dag. Men men, det är bara att hålla ut.

Jaja, jag gick iallafall och hämtade ut mina grejer som jag beställt efter jobbet, typ 100+, svarta mjukisbyxor och svart jacka. Ja det var ju skithärligt. Höll på att dö av värmeslag eller något. Men det var så satans skönt å komma hem.


Mitt smink. Har inte testat något förutom Lip-plumpern. Den funkar ett litet tag iallafall. Men det svider så in i helvete + att läpparna blir knallröda. Nej det var inte värt pengarna tycker jag. Resten ska jag vell testa framöver.


Armband från kyssjohanna, rätt så fint men inte helt vad jag förväntade mig, + att armbandet gick sönder efter första gången man använde det? Ska ett armband gå på 400 och inte ens hålla i en kvart? Dåligt.

Andra armbandet från kyssjohanna, så jävla fint är det! Det är jag verkligen nöjd med. Å påsarna som smyckena ligger i är ju bara föör söta.


Och så fick jag massa små provprodukter av eleven, lotions ögon kräm makeup remover osv. Sånt är så jävla kul att få. Det finns vell inget bättre än gratis, right?

Ja det var det, fick ett sms om att mina clip-ons till håret hade kommit, men har inte råd nu. Jag får ta det när studiebidraget kommer.


Och ja, jag ska tydligen jobba imorgon också, från 7-15... Men jag måste säga att morgonpasset är 100 gånger bättre än kvällspasset.

Ikväll blire bara att ta det lungt. Lungt som faan.

Nej nu ska jag gå och göra något vettig, funderar på att kika på Roman holiday, finns det inga nya filmer att kolla på kan man kolla på gamla, dom är ju så jävla mysig.




vackra, vackra Audrey Hepburn.


Hare.


Tisdag den 27:e maj.

Faan vad längesedan jag var uppe såhär tidigt, vaknade klockan 5. Jag undrar ens om jag har vart vaken så tidigt förut överhuvudtaget. Men, men måste ju. Tar en timme och sminka sig och platta håret och vakna, sen vill jag ha en halvtimme på mig och gå också.

Första arbetsdagen igår iallafall. Inte världens roligaste jobb direkt, faktiskt ganska jobbigt. Men det är ju ett jobb iallafall. Jobbar från 7-15 idag. Sedan ska jag springa på videoteket och hämta ut mina paket, wiiie!:) Hoppas dagen går snabbt.

Imorgon är jag ledig iallafall, ska bli skönt att få sova ut! Men i helgen jobbar jag 7-21! Snacka om drygt.

Nej nu ska jag sminka mig så jag kommer iväg någongång.

Ha en bra dag!:)


Godmorgon.

Usch, sitter och väntar på att jag ska börja gå till jobbet, är hur nervös som helst. Jag fattar inte varför. Finns liksom ingen anledning, jag har ju jobbat med det här förut. Men jag är riktigt sådär nervös, som när man var lite mindre och skulle börja i skolan, eller en ny skola. Man känner att det verkligen pirrar mitt i magen. Haha. Men det lugnar nog ner sig när jag väl är där. I guess.

Nej det är vell lika bra och gå nu, ska springa ner och köpa snus också. Bättre att vara där en halvtimme iförväg än en halvtimme försent, right?

Hare bäst!


Hemma.

Sådär nu är man hemma igen, skönt. Har inte gjort speciellt mycket idag, tittat på någon film, Anna & Kungen. Har aldrig sett den filmen förut men den var rätt bra. Såg Deja vu igår också, skitbra film verkligen.

När jag kom hem tog mamma och jag ett vinglas(vitt ofcourse) och satt oss på balkongen och väntade på att R skulle komma. Så himla mysigt och sitta där, särskilt på sommaren luktar såå himla gott ute nu.

Ja sen for killen och jag och handlade sen hamnade vi i soffan, vart annars?

Imorgon blir det första arbetsdagen, huuua. Jag blir faktiskt lite nervös.

Antar att killen och jag inte lär ska träffas så mycket i sommar heller. Eftersom han lär ska få jobb i Junsele och jag har jobb i stan. Tråkigt..


En liten bild på dom sööta kisseungarna. Inte för att dom är direkt söta nu men dom blir. Dom orangea blir alltid såå fina.


Mamma missan. Som alltid ser så förjävla sur ut.


Nej nu blir det snart sängen, ska börja jobba kl 13-21. Och på tisdag börjar jag 7, usch. Hur fan ska jag orka?


Natti!




 



Skolan.

Sitter på skolan just nu. Väntar på att pappa ska hämta mig, han hade ett möte ikväll så då skulle han inte hämta mig förrän sent ikväll någon gång, och det orkar jag verkligen inte. Såå det var tur att jag får åka hem nu, hem och soola istället för att sitta instängd här och lyssna på religion.

Var på någon jävla hembygdsgård! Idag med skolan, ja verkligen skit kul. 80+ med skitmusik och konstiga soppor. Vilken höjdardag, right? Verkligen inte, satt där i flera timmar kändes det som. Fick fan sittsår. Neej nu bär det hem till Graninge utan internet.

När jag får lön kommer jag verkligen köpa mobilt bredband, hur underbart skulle det inte vara att sitta ute och sola och även göra "skoluppgifter"...  Hmm. Ja, eller något annat roligare kanske.

Imorgon skiter jag fan i skolan, ska till Härnösand på nå jävla technicus? Inte direkt något lärorikt då det är mest för förskolebarn. Såå jag stannar hemma och sover istället. Nice.

Nej nu far jag. Hare gött!

I miss you :/


Oops!

Jag råkade beställa igen... men det var inte dyrt, 300 spänn. Jag letade åt mitt löshår som låg i badrummet i en skrynklig hög vid badkaret, borstade ut det och plattade det, så då såg jag att jag inte behöver köpa nytt hår, inte än iallafall. Såå jag beställde såna där clipon som jag hade tänkt sy på löshåret. Så var det klart. Helt klart bättre än att beställa nytt hår + clipons, 2000 spänn typ? Nej så mycket tänker jag inte lägga ut på hårstrån(igen).



Där gick min väskbeställning åt fanders, shot! Jaja, får beställa väska någon annan gång. Börjar ju jobba nu i veckan så sedan behöver jag inte oroa mig för pengar iallafall, skönt det.

Nej nu blir det sängen, jag sover redan.


Löshår.

Nej för fasen, här blir inget skolarbete gjort. Lika bra att gå och lägga sig så man kommer upp imorgon.

Funderar även på att beställa löshår. Har ju sen förut, men det är helt sönderslitet + sönderlimmat, tänkte köpa helnytt med clips, så man inte sliter på håret så otrolig mycket. Meen det får bli när jag har pengar. Guud vad dagarna går segt när man väntar pengar, haha.

Nej hörrni. Natti natt!:)


Pinup.



Försökte mig på att rita en pinup. Jaaa, det blev ju som det vart, vart dock nöjd med kroppen iallafall, ansiktet vart ju heelflum när jag stoppade in bilden i ps. Är vänsterhänt så kan inte rita så bra med musen, haha.

Sitter och tittar på sanningens ögonblick nu, tydligen så tycker aalla att det är så himla faliga frågor, men kom igen. Det är ju ingenting, hade jag vart mediakåt hade jag definitivt ställt upp. Den farligaste frågan är "Har du vart otrogen?" och har man inte det så finns det ju ingenting att dölja, jävla mes program. Och sedan när någon trycker på stoppknappen så frågar programledaren " Tyckte du det var skönt att dom tryckte?" å då svarar dom Jaaa! Ja då fick man ju svaret endå, åh puckon. Sverige är ett jävla mesland. Haha. Jag måste nog påstå att jag är jävligt ärlig, jag säger alltid vad jag tycker. Eller ja, till dom jag känner iallafall. Inte precis så att jag går fram till folk på stan och säger vad jag tycker.

Fan så effektiv och hjälpsam jag har vart idag, har städat dammsugit och diskat. Herregud. Fast jag skulle nog gjort några skoluppgifter också, men det ordnar sig.


Sno stilen av Lauren Conrad.


Klänning Asos £25.00
Pumps Asos £25.00
Väska Topshop £100.00
Skärp forever21 $6.80
Bamboo armband Bettiesgalleria 99kr



Herregud.

Nu blir jag fan galen, inte nog med att dom spelar högt, dom spelar låtar som crazy frog! och en massa andra uttjatade låtar och låtar från 90-talet dom sjunger tillochmed med i låtarna, haha och inte speciellt bra. Och nej jag kan inte stänga yterdörrn heller, för då kvävs jag ihjäl här inne.

Och idag har killen och jag vart tillsammans i.. 1 år och 8 månader :) Herregud vad tiden går. Men det kunde inte vara bättre :)

Så vad händer idag? Jaa, jag måste iallafall göra alla uppgifter till skolan som kräver internet, usch. Sedan vet jag faktiskt inte, tare lungt och tvätta lite kläder tills imorgon + att jag lovade att städa lägenheten idag. Varför ska man lova så mycket.


Ja det var vell det, än så länge iallafall.

Gah jag vill ha mina pengar nu så jag kan ta ut mina pakeet!

435834-207


Byggarbetare.

Vad vaknar man av imorse om inte nå jävla gammgubbar som står och sågar utanför lägenheten och lyssnar på musik på högsta volym och skriker till varandra! Tydligen så är det här en byggfirma? Alltså hur töntigt är det inte när 40-50 åringar till och med 30åringar drar på världens bas och disco musik. Herregud inte ens jag är så töntig. Jaja det är tydligen inte meningen att jag ska sova.

435834-207


Sno stilen av Nicole Richie.

image251

Klänning topshop $45.00
Skinnjacka H&m 998kr
Skor H&m 149kr
Väska forever21 $23.80
Armband Kyssjohanna 125kr
Halsband Kyssjohanna 175kr

435834-207


Och dagen bara flöög iväg.

Japp, det gjorde den. Känns som om jag vaknade alldeles nyss.

Idag  har jag inte gjort mycket, suttit och ritat litegrann, började rita en pinupa som jag tänkte tatuera, men ickee. Den blev inte bra alls. Får leta på internet efter färdigritade istället. Som sagt, mer har jag inte gjort. Och ja just, våran katt har fått 4 söta kattungar också. för typ 11:e gången eller något.

Just nu sitter jag och tittar på Gossip girl, tänkte följa den serien förut, men den är lite tråkig tycker jag. Men då satt syrran och jag och kollade på repriserna i söndags, så nu måste jag ju följa den. Får se hur det går, gillar inte serier man måste följa, känns så hemmafru på något vis, haha. Och på tal om gossip girl, när dom satt och åt middag serena och alla dom där, när Dans mamma fick ett utbrott och gick ifrån bordet bara för att dom andra hade haft ett förhållande för ca 100 år sedan? Såå typiskt usa. Allt ska vara så jävla mesigt.

Sedan ska jag ehm... ja, får se om jag laddar ner någon film eller något. Mer lär inte ska hända.

435834-207



Tisdag den 20:e maj.

Morrn. Fick sova ut länge i morse, var skönt. Jag hade tydligen redan fått mitt paket från kyssjohanna, har aldrig vare med om att något jag beställt har kommit dagen efter, iochförsig gynnar det inte eftersom jag inte kan ta ut det förrän den 25:e suck. Men men bra service ändå!:)

Nu ska jag gå och käka någon frukost, sedan får jag se vad som händer.

435834-207


Ashley simpsons bekräftar graviditet.

Som sagt så gifte sig Pete wentz och Ashlee simpson i lördags, och för gästerna bekräftade dom att Ashlee är gravid. Lycka till, ännu ett skillsmässobarn.

image249



 


Wish of the day.

image248
Skjorta Veromoda 300kr
Jeans shorts Topshop £25.00
Skor Topshop £20.00
Väska Topshop £45.00
Armband kyssjohanna 1150kr

435834-207


Update on shopaholic.

Ja, nu har jag beställt dom uurfiina armbanden från disney couture! Vad dyrt det blev. Usch nej, nu ska jag sluta beställa, måste ha några pengar och leva på också.

image247
Dessa beställde jag iallafall, söta va?:) Dock upptäckte jag senare att båda armbanden har samma budskap "Think a wonderful thought" Jaja det är ju inte hela världen, jag lär ju inte ska använda dom samtidigt.

Nej nu ska jag gå och göra något vettigare som... att titta på tv?

Armbanden är från Kyssjohanna
435834-207


Shopaholic?

Jaa. Jag bestämde mig för att beställa grejer istället. you know me, jag kan verkligen inte hålla i pengar. Beställde smink från eleven, för runt tusenlappen, det är fan det dyraste smink jag köpt tror jag,haha. Får bara hoppas att det är bra :) men det återstår vell att se.

image246
Mest bara grund smink, köpte någon lip plumper också, det verkar ju som om ingen av dom fungerar men den här var billig så testa kan man ju göra.

Tänkte på en sak, varför blir man såå jävla glad när man har köpt grejer? Eller det kanske bara är jag, det kanske är något psykiskt, haha.

Nej nu ska jag kika om det finns nå snygga skor jag kan beställa, haha psyket nästa.

435834-207


Love disney couture!

Jag har verkligen förälskat mig i alla dom fina disney smyckena!

image245

Jag funderar starkt på att skita i att fara till Sundsvall och bara beställa hem grejer. Den till höger längst upp är verkligen min favorit! + halsbandet som går att öppna så himla sött.


allt är från Kyssjohanna

435834-207


Måndag den 19:e maj.

Morrn morrn, är uppe tidigt idag.

Såg iallafall Doomsday & Untraceable i förrgår och igår, och dom var faktiskt förvånansvärt bra, med tanke på att jag inte brukar gilla såna filmer. Men jag kanske inte är lika kräsen längre vem vet. Sevärd var dom då iallafall, speciellt Untraceable.
 


Igår gjorde jag inte speciellt mycket, jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad jag gjorde. Lite skoluppgifter gjorde jag iallafall.

Idag händer nog inte så mycket, lite skoluppgifter lär vell ska bli gjort, funderar jag på att fara upp till spåret och gå en promenad där. Jo förresten i förrgår var jag på stan också, hade någon värdecheck på 50:- som gick ut i söndags så varför kasta pengar i sjön? så jag köpte nå manikyr grejs och någon manikyrpenna.

och jag är sååå himla sugen på att beställa hem grejer från internet nu, nästan farligt att man sitter här. Gah det kliar i fingrarna! Men man kanske kan beställa en liiiten grej, bara en liten. Jag tror jag gör det.

435834-207


Kväller.

Sitter och tittar på tv. Är verkligen hur trött som helst.

Vad har jag gjort idag?
Ja, inte mycket alls. Tänkte fara ner på stan och köpa nå kläder men icke, jag kände inte för det alls. Sedan har jag kollat på en massa videor sedan man var liten, rätt så kul faktiskt, videor som jag inte hade sett förut. Sedan ringde dom från vikariegrejen och sa att jag skulle få jobba mer, jävligt bra. Dåligt bara att det var den dagen jag hade planerat att fara till Sundsvall och shoppa. Men det får helt enkelt bli en annan dag. Ja det var min dag, roolig eller hur?

Imorgon blir det till att göra en massa skoluppgifter, eller ja som sagt försöka. Hur länge har jag sagt det nu egentligen? Sedan bara ta det lungt i guess. Såvida det inte kommer upp nå annat roligt, vilket jag tvivlar på.

Neej, nu ska jag hoppa i säng och se någon film som killen laddade ner. Jag såg inte dumpad igår, eftersom idioten som hade spelat in filmen zoomade in och ut hela tiden och tog bort kameran från bioduken. Varför lägger man ens ut en sådan film? Waist of time if you ask me.

Godnatt.

435834-207


Väckling?

Nu är det så att min kille ofta ofta pratar i sömnen, eller ja, han är halvvaken och halvsovandes och säger heelt skumma grejer.

R: Söt väckling.
Jag: böckling?
R: Neej väckling.
Jag: vadå väckling?
R: Jaa det är när man har ett brottsregister, och det letar åt uppgifter.
Jag väcker R efter ett tag.
Jag: vad betyder väckling?!
R: Va? det ordet har jag aldrig hört.

Och störd som jag är så kikade jag runt på internet och det finns tydligen inget ord som heter väckling, eller veckling. Synd, det skulle vara så mycket roligare om det faktiskt hade betytt det han sa, haha. Ja men där var ju min kvällshumor iallafall.

Vad har jag gjort idag då?

Ehm.. Ja, jag sov ut litegrann,städade vardagsrummet och lagade mat, det är vell i princip det. Hemmafru here i come. Herregud!

Imorgon hade jag tänkt fara till kramfors på dollarstore, men ääe, man köper fan bara skit där. Då är det bättre att lägga pengarna på snus, yepp.

R är så jävla trevlig just nu, han kommer hit och äter sen går han och lägger sig haha. Inte riktigt men ungefär. Typiskt karlar dom ska bara sova hela dagarna.

Näe nu ska jag kika på Dumpad, får vell se om R vaknar annars tittar jag på den själv! Så det så.

Så nu är man 19 också.
-Grattis evelina!
-Tack, tack.


Godnatt.

Hur nörd är jag? Att sitta och vänta på att klockan ska bli 00:00 så att jag kan skicka blogginlägget.

435834-207


Torsdag den 15:e maj.

Vaknade av att killen tok knackade på dörren som en galning,haha. Han åkte hem på lunchen å lämnade presenter till mig :D. Jag får presenter på alla andra dagar än när jag verkligen fyller år.

Jag bestämde att jag inte skulle få något när jag fyllde år, utan att jag skulle få den 31:a eftersom jag ska till sundsvall då,  å skulle jag få pengar nu så skulle dom ta slut på en kvart. Bättre att dom tar slut på en kvart i Sundsvall isåfall. Men som sagt nu har jag fått pengar igen, och dom kommer ta slut imorgon om jag känner mig själv rätt. Jävla skit, varför kan jag inte vara snål?

Det är så himla kul när man fyller år och så, för att killens mamma har en blomsteraffär så man får alltid så himla fina uppsättningar och blommor, i liike! Sen brukar vi torka dom och lägga i en korg, och det är så himla läckert. Om det är rosor alltså.

image241
Läcker eller hur?
image242
image243
Så himla fint med torkade blommor.
image244
Mitt läckra rosa nagellack, i like it! Det där är det längsta naglar jag kan få. Funderar på att göra sån där gele förlängning.

Nej, har lovat mamma att städa så det är lika bra att börja nu så det blir gjort. Hare gött!

435834-207


Girlylicious.

Sitter och tittar på men in threes nu, men jag har inte hängt med alls förutom dom första 5 avsnitten så jag fattar ingenting, sedan blir det att kika på top model!

Hoppas project runway börjar snart igen, så jävla bra program. Det är verkligen mitt favorit program. Men det blir vell det där jävla pussycat dolls efter topmodel finalen. Vad hände med pussycat dolls efter förra programmet? Dom försvann ju. Det är det som är så dåligt med såna där "reality"program, man ser dom inte lyckas efteråt, dom stackarna.

Sitter och käkar middag just nu, 1 äpple, en apelsin och ett a-b-c-d-e vitamin piller, haha. Jag orkar fan inte göra någon mat. Jag kommer sitta vaken hela natten nu när jag är fullproppad med vitaminer haha. Och 100 situps har jag gjort idag också. Blir 100 till innan sängen. Yepp, im on fire today. Håller tummarna på att det håller i sig. Haha.


Imorgon då?
Då ska jag sova uut för en gångs skull! Så jävla skönt. Jag ska verkligen försöka göra nåt till skolan, nej fortfarande har ingenting blivit gjort. Suck. Men imorgon kommer iallafall killen!:) Blir kul. Sedan ska jag ut och gå i spåret också. Ja sen får vi se vad som händer. 


Nej nu ska jag fortsätta titta på topmodel, såå spännande när man vet vem som vinner? Eller ja det är ju kul att se bilderna och sådär, and all the drama of course. Dock var det dåligt med drama den här säsongen. haha.

image240
saleisha, my favourite. Alla mörkhyade är ju såå himla fina. Avis.


435834-207


Stan.

Sådärja nu är jag hemma, har vare på stan hela dagen, fan så ont i fötterna jag har, hade för små skor. Synd bara att man inte hade nå mycket pengar, det blev inte så mycket köpt.

Ett knallrosa nagellack ett täckstift, ett armband och örhängen. Ptja det var vell det.

Förresten så fick jag jobbet! Så jävla skönt!:) Ska på inskolning den 26:e & 27:e maj. Så efter det kan jag jobba, så härligt å få in lite pengar.

Nu går det frammåt!:)

Nej nu ska jag nog lägga mig och läsa litegrann.



Hare gött!
435834-207


Bensin.

Jag kom och tänka på en sak idag när jag såg nyheterna och det var nå jävla snack om att höja bensinen till 27kr för att vi skulle åka mindre bil?

13,50 är vell nog jävla mycket?

Vad är det för jäävla stockholms moderat snack?!

Ja ni som bor i stockholm och en del av de större städerna, ni har ju tunnelbana och bussar som går stup i kvarten!

Men vi som bor i mindre städer och har en bit till jobbet, ska vi gå? Vi har ingen jävla tunnelbana och bussarna går var tredje-sjätte timme. Och vad menar ni med att vi ska GÅ och lämna ungarna på dagis och att vi ska GÅ till jobbet osv. Ja har man en cirkus 3 mil så är det inte så jävla lätt skulle jag vilja säga.

Med de jobb och i den tid vi lever i nu kan vi inte slopa bilen och gå, inte vi småstadsbor och utbybor.

Sen skulle jag gärna vilja fråga självaste Reinfeldt eller va fan han heter, vad fan det är som han har gjort bättre för oss sossar? Höjer precis allting men ingenting blir sänkt?

Moderatjävlar sluta vara så förbannat inskränkta.

Jävlar vad jag svor.
435834-207


Tisdag den 13:e maj.

Sitter just nu och väntar på att killen ska ringa, har haft en trevlig dag idag. Iallafall efter tandläkaren.


Jag blir så jävla nervös när jag ska dit och nu var det ju så att min tandläkare pratade halft polska? Ja så jag fattade självklart ingenting utan satt bara där och nickade till det som lät bra.
 
Sen förstår jag inte? Hur jävla svårt kan det vara att träffa rätt med en bedövningsspruta? Den jäveln nålade mig tre gånger så nu har jag ett jätte trevligt sår där. Och sen är det så roligt när "sköterskan?" och "doktorn" diskuterar vädret och alla möjliga "värdsliga" saker ovanför min öppna käft, pratade skit gjorde dom också, ja det var trevligt.

Sen kom iallafall E hit, eller hon mötte mig vid tandläkarn så gick vi upp till lägenheten och vi som hade planer på att gå på stan idag, men som vanligt satt vi bara och tittade på tv och var såå lata.

Fick pengar av mormor som en tidig födelsedagspresent så imorgon ska iallafall shoppas lite. E kommer hit då också, och imorgon blir det faktiskt stan eftersom jag endå måste gå på arbetsintervju.

19 år på fredag, det finns nog ingen riktig fördel med att fylla 19 år, bara ett extra långt mellanrum mellan 18 och 20. När man fyller 20 får man ju åtminstone gå på systemet. Eller jo, jag får högre lön när jag jobbar på hem när jag är 19, med vadå? 2 kronor?

Hare gött.

435834-207


Godmorgon!

Fatta hur trött jag är? Jag har nog inte vare uppe så tidigt sen förra sommaren, om ens då? Klev upp klockan 6, Hua.

Nej nu ska jag fortsätta sminka mig.

Ha en bra dag!:)

435834-207


Godnatt.

Tänkte gå och lägga mig nu.

Ska upp tidigt imorgon och fara till tandläkaren och laga hål, uusch!!
Sedan kommer E hit och vi lär ska gå på stan en sväng, lillesyrran fyller år imorgon också så då kommer pappa & mormor hit, eventuellt att halvsyrran också kommer med sina barn så det blir skoj.


Att man kan sakna någon så otroligt mycket. Jag saknar dig som fan älskling :/

Nej nu blir det sängen.

Hare gött!

image237
image238
Hittade några bilder från 2004 haha, alltså 15 år var jag då. Mitt hååår fan vad jag vill ha tillbaka det, var ju hur fint som helst! Om man ändå kunde se ut som 15 igen, haha.

Godnatt.


Måndag den 12:e maj.

Klev upp tidigt idag, tidigt på riktigt alltså, kl 8 faktiskt. Dags att rätta upp sitt liv lite,haha.


Dom ringde från hemmet idag, skulle dit på onsdag på någon slags intervju eller liknande. Såå hoppas hoppas att jag får något jobb!

Ringde till skolan idag också och bestämde lite, kände att jag inte hann med allt riktigt, så ska börja läsa svenska nästa termin istället, blir så himla mycket annars.

Nej nu ska jag göra någon jävla uppsatts,eller två förresten usch.

Hare gött!

435834-207


Stormnatt.

Fan vad det blåser, låter ju nästan som om hela byggnaden ska rasa.

Nu är jag hemma iallafall, skönt på sätt och vis. Dock tråkigt att killen ska fara hem imorgon :/
Har tittat på Superheromovie nu, passar min humor perfekt, haha. Nej men den var faktiskt bra, hade hört att den skulle vara dålig men så var icke fallet, kan ju bero på att jag har sämst humor.

Fan vad jag längar tills sex&the city filmen kommer ut, guud vad jag ska titta sönder den då.

Nej nu blir det sängdags! Hare gött!:)

435834-207


Söndag den 11:e maj.

Morrn, morrn. Blev en "tidig" morgon idag, jo bortskämd är man om man tycker att 12 är tidigt, haha.

Var & fiskade igår igen, jaa jag vet.

Idag lär jag inte ska göra så mycket. Fara hem och ta det lungt. I veckan måste jag verkligen göra nå skolarbete & få tag i E så man får umgås lite med henne också.

image227

Nej nu blir det frukost, hare gött!

435834-207


Årets tävling!

image226

(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!


lördag den 10:e maj.

Det blev knappt nå fiske igår, måste nästan säga att R hade mindre tålamod än vad jag hade den surungen.

Idag har det iallafall inte blivit mycket gjort. Vi for och släppte lös Rocky & Tiara (killens brorsas hund) så dom fick springa av sig. Som sagt, inte mycket gjort alls.
 
Det är ju så inihelvetes varmt ute så jag har bara lust att stänga in mig i en mörk garderob med aircondition i och sitta där resten av dagen.

Imorgon far jag iallafall hem! Med bussen, men R får sitta med Rocky så jag inte blir nerspydd igen. Hua.
Men det ska bli skönt att få komma hem igen.


Ikväll blir det nog att fara ut en sväng, som vaanligt. Börjar bli lite drygt det dära.

image222
En liten älg som hade 3 ungar, fotade dom också men jag har världens sämsta kamera så det här var i princip enda bilden där man kunde se att det var en älg.
image223
Betarsjön.
image224
Tiara & Rocky, Rocky fick grus fulla ansiktet, haha.
image225
Hela familjen, som sagt, världens sämsta kamera?Ändå var det inte långt bort alls.

Nej nu ska jag gå och göra något vettigare?

Hare gött.

435834-207



Wish of the day

image221

Klänning forever21 $24.80
Skor forever21 $17.80
Väska bagsandfashion 549kr
Armband bagsandfashion 249kr


Fiska?

Varför har man inte tid med något så fort det blir värme ute? Blir liksom ingenting gjort. Knepig det dära.

Igår gick jag iallafall till Micca en sväng, trevligt trevligt!
Sedan blev det en liten promenad på kvällen, i know. Jag rör på mig, vad är det som händer?!

Idag har jag inte gjort så himla mycket, hjälpte R och bära in ved med typ 1000 råttlortar på varje vedgrej, så nu får jag säkert råttpest på köpet också nice one.

Och nu så tänkte vi fara å fiska?! Uuh... friluftsliv nästa?

Har lust att fara hem också, har vare här hur länge som helst nu. Känns lite jobbigt när man ska bo hos någon annan, man kan liksom inte göra det man vill, blir så.. fast?


Och om en vecka fyller jag 19 år?! Tyckte att jag nyss fyllde 18.. Tiden går.

Har fortfarande inte hört något om jobbet, suck.

435834-207





Pigg som en lärka.

Hur mycket datanörd är inte jag när jag smyger fram datorn i sängen när killen har somnat?

Haha nej, men han måde tydligen dåligt så han gick och la sig medans jag som sov till halv 3(!Rekord som fan) är hur pigg som helst, nu skulle jag kunna vara vaken tills imorgon den här tiden. 

Fan så illa jag har mått i flera dagar nu, rätt så skumt, jag börjar må "magsjukeilla" varje kväll runt samma tid, men det är nog bara ångest å grejer, eller vad man nu ska kalla det.

Äsch, det här går ju inte, kan inte koncentrera mig R bara snarkar hela tiden haha.

Nu ska jag fönstershoppa på näätet, inte så smart dock, för det brukar alltid slinta ner någon smygbeställning.
Kanske ska ta och försöka fixa någon header i ps, men jag är verkligen usel på det programmet jag förstår mig inte alls på det. Jaja.


 Haare gött.

435834-207


Dåligt.

Nej, snacka om att ja har varit dålig på att blogga nu för tiden. Noo inspiration at all.

Har inte gjort någonting vettigt alls idag, som vanligt? Jepp. For tillbaka till Junsele igen, men jag vettefan hur jag ska komma hem senare i veckan för jag har inte ett enda öre.

Höll på att missa deklarationen idag också, inte så trevligt om man skulle få en "straffbetalning" på 1000 spänn. Men som sagt jag hann ju så vad fan ältar jag i?

Imorgon måste jag nog få något skolarbete gjort 20 dagar kvar. Hua. Tänkte ta en långpromenad också för en gångs skull, men det känns såå trögt när man inte har mp3n, men det får gå endå! Nu när man endå är på gång kanske man ska ta och sluta snusa också?

Eller nej för fan! En sak i taget.. en sak i taget...

Och så har jag ett paket att ta ut för 348 spänn. Vart ska jag få tag i dom då?

Men snälla ring om jobbet någon gång då för i fan!

Man kanske skulle höra på hemmen här i Junsele, men dom har nog folk så det räcker, men man kan ju alltid höra.

Det blir nog så endå. Att jag kommer hamna här i denna lilla by, skaffa hus, två barn en enplansvilla och en volvo. Svensson here i come!  Det är inte jag, inte jag alls.

Goodbye New york. Goodbye Johnny Depp. Goodbye lovely dreams.



Haha nej nu är det läggdags. www.världensmestmeningslösablogginlägg.nu

Hare gött! :)

435834-207


Härnösand.

Idag blire till att fara hem till Sollefteå igen, tänkt fara till Härnösand imorgon, se om man hittar något att shoppa. Ett litet minus är dock att jag har ca 200 kr att handla för?
 
Jävla skit att jag skulle handla alkohol och hårlim för pengarna. Hoppas hoppas hoppas att dom ringer från äldrehemmet så att jag får jobba. Sedan måste jag hinna med skolan också.

Hoppas pappa är sjysst och inte behöver pengarna jag är skyldig honom. då har jag vell ca 700 kr kvar. Något kan man ju åtminstone handla för det.

Och vad gjorde Evve när hon skulle försöka laga mat? Fileade tummen ofcourse. Så nu har jag en flärp som hänger fast i tummen, nice one.

Nej nu ska jag packa ihop alla jäkla grejer och sedan fara innan det blir mörkt så man inte kör på en hare till.


So long suckers.

435834-207


My playlist.

Mest spelade låtar just nu.


Flo.Rida ft. Timbaland - Elevator



Lazee - Rock away


Adam Tensta - Before you know it


Riskay - Smell yo dick


Gavin Degraw - Im in love with a girl

Kat de luna - Run the show


Akon - Dangerous



Simple plan - Your love is a lie

435834-207



Dagen efter.

Herregud vad jag är slö idag. Man har bara lust att gå och lägga sig tills imorgon. 

Slutet av kvällen mådde jag verkligen piss, inte roligt alls när det blir så. Iallafall så hade jag det väldigt trevligt endå, först fest hos någon, dock väldigt väldigt trögt från början men det bättrade sig efter ett tag när man hade fått i sig lite. Brukar oftast bli så.

Nu förstår jag även varför jag inte dricker så ofta.. Dagen efter, det finns nog fan inget värre.


Nej. Kan det inte bli den 30:e snart. Så jag kan tokshoppa och må bra för ett tag, haha.


Min kille och jag är lite sär, sitter vid varsin dator och nördar på internet. Ja det är kärlek det, haha.

435834-207



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus