Suck.

Jahaa. Då måste vi fara till pappa igen. För att killen ska byta avgassystem. Fan så tråkigt att bara sitta där och glo på tv. Aja lika bra å fara då. Hare gött.

435834-106


Rägärsväng

Sådärja nu har vi tagit våran dagliga fjortisragg (ni vet.. när man var 14 år och tyckte att det var såå häftigt att åka bil med en kille som hade väärsta basen), haha.  Nej men så härligt att bara fara någonstans och dunka på som fan. Iochförsig så höll vi oss bara i Sollefteå, och bara i en timme ungefär för att vi inte hade någon bensin, men skönt vare. Å torgny´s va i stan, dom skulle man fan gått på, haha. Neej nu vill jag åka långtur, så himla sugen på det. Fullpackad bil och bara fara iväg hur skönt skulle inte det vara?

435834-106



Pinup tatuering

Jag är verkligen sååå sugen på att tatuera en pinuppa någonstans. Det är det självklara valet när jag ska tatuera mig. När vet jag inte när det blir, antagligen när man har lite inkomst. Men saken är den att jag tror att det är noll chans att någon i sollefteå eller i det här området kan sin sak, alltså att tatuera en människa så det blir snyggt är vell inte världens lättaste sak, och jag vill ju inte gå runt med en missbildad pinupa på kroppen.

Så en bra tatuerare i västernorrlands län efterlyses! En som är bra att göra ansikten och så.

image155

435834-106


Wish of the day!

image154

Topp Lindex 199kr
Jeans forever21 $12.50
Clutch topshop £30.00
Lågklackat forever21 $19.80
Glassisar från forever21 $5.80 


Yes Im home.

Sådärja nu är man hemma åter igen. Rätt så tråkigt hos pappa när det inte finns någonting alls att göra, men men. Idag har jag inte gjort något speciellt, suttit utanför mormors och solat i ungefär en timme, klarar inte av mer, jag tycker verkligen inte om värme usch. Iallafall så var det rätt så okej eftersom det blåste. Ikväll ska jag bara vara med killen och ja, bara vara.
 
Såg även att cocoo hade fått in nya marsnyheter.
Här är ett urval:

image153

Nitarmbandet i guld och rosettarmbandet vart jag helförälskad i. Har verkligen dåligt med armband så jag får nog ta och köpa dem någon gång. När jag har pengar (när jag nu har det)

435834-106


Graninge

Godmorgon! Nu bär de av te Graninge, kommer nog vara där tills imorgon och bara sitta och tråka bara för att killen ska skruva, jaja det är vell som det är. Nu drar jag iallafall hare gött!

435834-106


Gonatt!

Killen kom hem 10 i 10 så nej jag behövde inte mörda honom. Men jag kommer fortfarande att ge igen. Nej nu ska jag fortsätta se på 27dresses, den verkar bra hittils, en äkta chickflick. Såndär mysig, sitta hemma i mysbyxor och krama om kudden film. Så den ska jag se klart och sedan sova. Imorgon bär det av till Graninge igen. Ska även höra om jag får låna pengar av min snälla fader, haha. Det går pengar, det gör det. Jaja hare gött.

435834-106


Killar och tid?

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Killar och tid! Jag och killen och klockan är 6:
- Jag far och sätter in en kolbit(eller va fan det är) i bilen nu.
- Mm när kommer du hem då?
- Ja det kan ju inte ta så lång tid.
- Nehe säger du ja, men är du inte hemma före 10 så slår jag ihjäl dig!
- Ja men jag lovar jag är snart hemma igen.

Jamen eller hur, och jag som tänkte vara snäll att överdriva så han skulle komma tillbaka innan?Pft, någon kommer dö ikväll.

Jag förstår inte? Har killar noll tidsbegrepp eller vad ligger det i? Har hänt mig x antal gånger, och du jag kommer ge igen, jag kommer ge igen så jäävla hårt att du vet inte vad. Du vet inte när, du vet inte hur, men det kommer att göra ont.

435834-106


Skor!

Ja, nu har jag gjort ett underbart misstag att klicka hem ett par skor från dinsko, nu när det är fri frakt och allt. Men skyll inte på mig, skyll på mamma, hon övertygade mig! Antagligen bara så att hon kan sno dom sen när jag lessnat på dom. Men icke! Dessa skönheter kommer jag aldrig lessna på!

image151

Dom är verkligen såå fina! Jag ska verkligen använda sönder dom i sommar, OM nu denna sommer kommer någongång.

435834-106


Wish of the day!

image150
Tunika från Indiska 249kr (instoppad då förstås)
Kjol från Topshop £32.00
Pumps från forever21 $19.80
Kuvertväska forever21 $13.80
Solglasögon bikbok 79kr
Armband Kyssjohanna 279kr

435834-106


Godmorgon!

Det blev inget Sundsvall. Lika bra det för jag är fortfarande förkyld hua! Kanske ska fara dit när jag får studiebidraget istället, och inget fint väder är det idag heller. Får vell se vad som händer idag. Nu ska jag iallafall äta frukost.

Hare gött.

435834-106


Stockholmare vs. Norrlänningar

Jag bara undrar. Men tror Stockholmare(= alla nedanför Gävle) att dom har all rätt i världen att vara egoistiska? Att det bara är dom som räknas, neej nu blir jag riktigt förbannad faktiskt. Jävla telenor,3g och tele2. Sökte på deras karta vart dom har täckningar.(Tänkte köpa ett mobilt bredband) Men det är ju för fan helblankt uppöver. Varför? Ja visst det funkar ju i Sollefteå men åker man uppåt en kilometer så funkar det ju naturligtvis inte. Hur svårt kan det vara att banka upp ett par stolpar här uppe? Nej just det, kom igen nu!

image149

Vill bara påpeka en sak, att när isen smälter och det blir översvämningar överallt ja då äre vi här uppe som klarar oss bäst! Ni får ligga där och drunkna era jävlar medans vi gottar oss i sol, värme och en kokosnötdrink! och då tänker jag minsann banka upp min egen telefonmast och surfa på internet. Så det så!



Nej nu ska jag se på filmen och irritera mig på alla störda människor.
Hare gött.

435834-106


Sundsvall

Imorgon kanske det blir Sundsvall och shoppa litegrann. Men bara kanske, förmodligen inte, men förhoppningsvis. Förkyld har man blivit också, usch å fy, finns det något värre? När tårarna å snoren bara rinner, så jäävla härligt, och man blir så fin när allt smink bara rinner av ansiktet. Så det blir ju säkert jätte härligt i Sundsvall imorgon. Neej jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill. Men en sak  vet jag: Att nu ska jag kika på 27 dresses(som jag hoppas är bra, eftersom jag har jävlats med nedladdningen för att min jävla hårddisk crashar så fort jag laddar ner något) och sedan sova och hoppas, hoppas, hoppas på att förkyldningen är över imorgon! Have a nice night everyone.

image148

It better be good.

435834-106


Dagens hunk!

Haha eller inte, nej jag ska inte börja med någon dagens hunk, men jag måste bara få säga att Benicio del Toro (Things we lost in the fire) är så himla snygg. Herregud, är det bara jag som tycker det? Så han får bli my one and only dagens hunk. Känn dig hedrad! Oldman badboy varning.

image147
Isn´t he gorgeous? 


435834-106



Paris hiltons skokollektion!

Här är paris hiltons skokollektion. Själv tycker jag att det är liite över the top men såklart det är ju Paris och hon är vell inte känd som en fashionista precis. Lite trashigt faktiskt. Vad tycker ni?

image146

Tyckte dock att dom rosa pumpsen med en rosett eller vad det är var rätt söta.

435834-106



Hemma igen!

Sådär nu är jag hemma igen :) skönt. Har vare i stugan idag och sen hälsat på mormor, fick ett par jätte söta skor av henne också. Nej nu ska jag titta på christine,vänner och so you think you can dance, tv all night! Sen blire nog någon film eller sova. 

image144'
Stugan.
image145
Rocky


Hare gött.

435834-106


zero internet.

Ja nu ska jag till Graninge till pappa, så då kommer jag inte ha något internet what so ever. Om han inte har fixat tillbaka det förstås men det har han ju antagligen inte gjort. Så nu blir det bloggtorka! Jag vart fan förvånad hur många det var som läste bloggen igår, det var verkligen roligt. Så man inte bara sitter och skriver för sig själv. Nej nu ska jag packa ihop mina grejer och sedan fara. Hare gött!:)

435834-106


Update:
Haha ja vad ska man säga, vi kom inte långt nej. Framdelen på avgasröret ramlade av, haha ja det var de de.
Så killen står å skruvar och ska svetsa fast det så vi åtminstone kan fara in till stan innan det ramlar av igen. Jaja mer tid för mig att sminka mig ;p


Godmorgon!

Usch, har inte alls sovit bra inatt, jag vaknade runt 5 imorse av världens magont , jag har fan aldrig haft så ont nångång, så det var helskumt. Men jag somnade tydligen om igen sedan. Sedan drömde jag en massa sjuka drömmar hela natten också, så jag känner mig  nästan mer trött än när jag gick och la mig. Nej nu ska jag käka frukost sen får vi se vad som händer. :)

Hare gött.

435834-106


300

Sådär nu har jag sett klart på 300. Helt okej men to much action for me! Nej nu är jag trött och nu ska jag sova!:)
Hare gött!

435834-106


Hello redhead!

Haha ja vad ska man säga, slingat och klart, Im am now officially a redhead. Nej nu låtsas vi som om ingenting hänt, sedan springer jag iväg och köper annan hårfärg! Nej skämt åsido. Jag kan leva med det. Ska färga ännu mer när jag fått studiebidraget för nu är jag helpank igen. Tills dess får jag vell gömma mig.

Såå vad händer ikväll då? Jo det ska jag säga er, att jag ska bara vara hemma med killen och ta´t lungt, kolla på 300 som jag aldrig orkat se förut och gå ut med Rocky en sväng!:)

Hare gött!

435834-106


Dagens låt!

Dagens låt blir då: Jordin Sparks - Freeze

En riktig myslåt!


435834-106



Hårfärg!

Ja nu har jag köpt hårfärg, slingor då. Fanns inte så mycket att välja på i den lilla byn killen bor i så det fick bli vad det blev. Ska slinga ikväll, och ja håret kommer bli orange men vafan man måste ju ta risker. Tänkte bara ha i ett litet tag så det blir lite ljusbrunt OM det nu går. Var så längesedan jag färgade håret så jag är inte lika hajp på det där längre. Jaja det bliver vad det bliver. Det är ju inte hela världen om det skulle bli fel, bara att färga om då.
Nej nu ska jag läsa lite bloggar sen får vi vell se vad som händer!:)


image141
Kändes faktiskt inte så lockande att köpa denna då hon såg ut som Martha Stewart.
435834-106


Gult!

Även fast inte våren har kommit riktigt någonstans i Sverige så får man ju endå lite vårkänslor faktiskt, och vad är vår utan gult? Så här är en samling av det vårliga gula.

image139
1. Väska Topshop £120.00
2. Väska Topshop £30.00
3.Linne H&m 198kr
4.Armband Kyssjohanna 195kr
5.Shorts H&m 149kr
6.Skor Topshop £55.00
7.Tublinne Topshop £10.00
8.Skor Topshop £55.00
9.Linne H&m 49:50kr
10.Söt klänning Topshop £28.00
11.Scarf Topshop £15.00
12.Kjol H&m 98kr
13.Armband cocoo 165kr
14.Skor Topshop £15.00
15.Skor Topshop £60.00
16.Jättesöta hårklämmor H&m 19.50 (syns inte så jättebra men gå in på länken för att se bättre)


Löshår!

Sådärja, nu har jag rent ut av slitit av mitt löshår, glömde limremovern hemma och det höll på å lossna och det gör ont som fan! Så nu har jag tråkigt jätte kort hår som man inte kan göra ett piss med. Funderar på att köpa såna där clips som man kan ta bort lätt så det inte sliter ännu mer på håret. Tänker även slinga håret ljusare. Men eftersom jag har så himla mörkt hår så vet jag inte riktigt vad jag ska ta för färg utan att det ska bli orange, och jag tänker absolut INTE gå till en frisör, har gjort det en enda gång i mitt liv och det räcker, jag hade jätte fint långt ljust hår och dom klippte av det till någon jävla pagefrisyr och slingade i en ful färg när jag sa åt dom att toppa lite. Ja det var ett jävla skräcksenario. Det är ju inte precis så att man vågar får raseriutbrott på en frisör? Anyway, tillbaka till ämnet igen.

Någon som vet någon bra färg på mörkt hår som inte blir orange eller kritvit?


435834-106


Godmorgon!

5 grader och solen skiner, härlig, härligt jämfört med igår. Idag får man nog fan ta och gå ut litegrann. Hoppas på att denna dag inte blir lika tråkig som alla andra dagar.
Hare gött

image137

435834-106



1½ år!

Idag är det 1½ år sedan jag och killen blev tillsammans, herregud vad tiden går, vi satt och pratade om det i bilen igår, och då vräkte jag ur mig att det var "inte illa pinkat" att vi har vare tillsammans så länge. Då menade jag ju självklart inget illa, haha, utan att alla som jag sett i min ålder inte har haft lika tur, dom flesta som jag sett har gjort slut efter ett år och fram och tillbaka och velat. Måste bara tillägga, att gör man slut stup i kvarten så är man nog inte menade för varandra? Det förstår nog dom flesta men endå håller dom på? Ja dagens ungdom. Haha.

Jaja kärleken består då för mig iallafall, även fast man bråkar och tjivas stup i kvarten, men det hör till!;P

image135

Neej nu ska jag inte vara så blödig, det är verkligen inte jag att skriva om kärlek.

435834-106


Sno stilen!

Sno stilen av den snygga Katherine Heigl!

image134

1.Skjorta från Topshop £20.00
2.Jeans från forever21 $27.80
3.Jacka från Topshop £60.00
4.Väska från Topshop £35.00
5.Bälte från Topshop £20.00
6.Armband från Kyssjohanna 195kr
7.Solglasögon från forever21 $4.80
8.Skor från dinsko 199kr




Godmorgon!

Fan så skönt det var att sova ut! vaknade för kanske 30min sedan. Men jag är fortfarande trött hua. Så vad ska man hitta på idag då? Ja det vettefan. Ska ut med Rocky på en långis, sedan får man vell se vad som händer, det är ju endå lördag. Iofs är det nog rätt dött eftersom alla festade igår. utom jag då förstås, suck. Nej nu ska jag försöka piggna till.
Hare gött!:)

435834-106


Svarttaxi!

Åå äntligen hemma! Jag som var så festsugen! Men inte vart det något festande inte, vi fick agera svarttaxi istället! Snacka om drygt, suttit i bilen konstant i 8 timmar, usch och fy vad stel man är nu. Men men tjänade pengar gjorde man ju och det var det värt, för varken jag eller killen är vidare tät just nu. Jaja nu ska jag nog sova, är så himla trött! Hare gött!:)

image132


435834-106


Påskmiddag.

Ja nu har man ätit den där förfärliga påskmiddagen. Potatis och skinka var det jag åt för att det var det enda ätliga enligt mig! Nej usch det var inget vidare, och nu är jag inte helpank längre!:) Pappa var snäll och satt över lite pengar, och då menar jag inte tusenlappar utan 200 kr så jag kan köpa snus så jag inte blir helt galen och raserar huset. Måste fan sluta upp med dom där fasonerna, hur mycket pengar går egentligen åt till min snus?
Jo.. få se nu, 2 snusdosor om dagen a` 34kr x 365= 24820 jävla kronor!
Det har jag fan inte tänkt på! Hur många skor får man inte för det egentligen?!

image131

Nej, jag ska verkligen försöka. Någon gång iallafall? Inte världens lättaste sak ska jag säga.

Nej nu ska jag försöka hitta på något med min gnälliga pojkvän! Haha!


435834-106


Dagens låt!

Dagens låtar blir då:
Gnarles Barkley - Smiley faces
Gnarles Barkley - Run

Två helt underbart mysiga låtar!

Nej nu klagar killen på att jag inte umgås med han och Rocky, så jag får nog lov att göra det nu. Haha. Men hare gött!:)

435834-106


Stjärnmönstrat!

Nej jag gör inte som alla andra och "tycker" det är snyggt. Det ser rent ut sagt barnsligt ut, en del av det fula 90-talet. Det ser ut som ett barn rum, ni vet? Med dom där självlysande stjärnorna. Nej verkligen inget för mig! Snyggt när alla går runt med stjärnor fulla kläderna? Not so.
image130

Alltihop från asos.com
Jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå ut i någon av dom här.

Vad tycker du om den så kallade stjärntrenden?

435834-106



Oh E where are thou?

Åå! E var är du?! Jag behöver dig just nu, min lugg funkar inte utan dig! Snälla kom hit och fixa min lugg! Jag blir fan frustrerad! Jag betalar dig jag lovar, du får en tia!

435834-106



Tävling!

Hittade en tävling med skitsnygga brillor och ett läckert halsband! Im in! Tävla du med HÄR!
image129



Hua!

Sitter hos killen, sminkar mig, plattar håret och väntar på att han ska komma hem. Har verkligen dötråkigt, och på festhumör är jag också. Men tyvärr räkte inte pengarna till drickat för att jag var ju såå tvungen att shoppa upp allt på smink,parfym och kläder. Ja så kan det gå, så jag får ju skylla mig själv faktiskt, och i den här lilla byn finns det faktiskt inte mycket alls att göra. Men det blir väl påskmiddag ikväll. Yeey eller inte! Precis som julmat. Skinka, hemmagjorda köttbullar, rödbetssallad å prinskorv ni vet? Det är verkligen det äckligaste som finns. Är det bara jag som tycker påsk/julmat är äcklig? Nej, tacka vet jag påskmust och banan! Det funkar alldeles utmärkt.

Nej nu ska jag läsa skvallersidor, titta om dinsko har fått in sina finfina tygskor, och läsa bloggar. Ja vilket liv eller hur!

Hare gött 

image128

inbjudande? Not really. Ägg med rödbetssallad, kom igen!
435834-106


 


iphone

Nej och inte ännu är det någon som har köpt upp telefonerna till Sverige. Ja.. man kan ju få tag på dom via tradera och blocket osv. Men det orkar jag fan inte, jag vill köpa i affär! Jag tycker att det är knepigt att ingen har köpt upp dom än eftersom det är väldigt stor efterfrågan. Nu vet jag ju inte hur läget är just nu, men jag har då inte sett några iphones någon annanstans än på tradera och blocket. Jaja jag får vell vänta, om det nu är någon som köper in dom överhuvudtaget.

image127

435834-106


Britney is on fire!

Det har nu kommit fram att Britney ska öppna en egen dansstudio & den ska ligga nära hennes egen favorit studio Millennium. Hon har ju haft dansklasser med barn, så nu återstår ju bara att få en egen dansstudio! Go brittan.

image126 

435834-106


Godmorgon!

Det vart ingen nedladdning av film igår, killens internet är så jävla segt & jag hade inget tålamod så vi fick se Things we lost in the fire. Det gick vell bra det med.Nej nu tror jag nog att jag går och lägger mig ett tag till, nu när man väl har chansen att sova ut så är man inte trött... Typiskt!

435834-106



Britney preview!

Här är några klipp från när  Britney är med i how i meet your mother, och hon ser ovanligt frisk ut!



435834-106


Lilo´s sexfilm!

Jaha, nu var det alltså Lindsay´s tur att läka ut en sexvideo! Haha. Ja vad ska man säga, varför, i hela fridens namn ska man filma när man har sex? Bara för att det ska "råka" läka ut och då får dom mer publicitet? Jag förstår inte riktigt. Det ska iallafall tydligen vara Calum Best som hon höll på med förut, som hon hade sex med.

image125

435834-106



Shoppat!

Nu har jag komme fram till killen, eller ja, jag har vare här ett tag. Men har inte iddes kopplat in datorn förrän nu. Har iallafall vare på stan idag, fick med mig en polotröja på rea 99 spänn, det var det värt, foundation, puder & parfym. Så nu är man tyvärr pank igen. Men en fördel med skilda föräldrar är vell att man får både studiebidrag och bidrag från pappa!Haha. Nej nu ska jag dra ner någon film som vi kan se på ikväll!:) Hare gött!

image124

My favourite parfume (Namomi Campbell Cat Deluxe)

Vad är din favorit parfym?

435834-106


Meet the spartans!

Just det, jag försökte. Jag försökte verkligen tvinga mig igenom hela filmen, jag som älskar parodier, men helt ärligt denna film sög så otrolig mycket, jag har inte ens kollat klart på den, jag måste göra det någon dag när jag har supertråkigt. Ett tips: Håll er så långt borta som möjligt från denna film, verkligen inte sevärd. Och jag brukar faktiskt se något positivt i alla filmer men inte i den här.Betyg: 1½/5

image123



Haha nej nu ska jag sova på riktigt! igen. Hare gött!:)

435834-106


Wish of the day!

Nej jag sover faktiskt inte än, usch nej nu ska jag bara lägga in den här outfiten sedan ska jag gå och lägga mig!:) Jag fullkomligt föräälskade mig i pumpsen! Jag älskar verkligen gult, särskilt den där lite smutsgula! It´s nice.

image122

Linne från nelly.se 399kr
Skinnjacka från hm 998kr
Svarta jeans från topshop.com £40.00
Väskan från topshop £45.00
Dom urläckra pumpsen från topshop £60.00
Armband från bettiesgalleria.com 99kr


Nej nu blire sova i.. få se nu, ja men vafan jag får ju endå sova 5 timmar! Snacka om att jag har vart duktig, inte snusat på flera timmar ju, usch.
Jaja,
Hare gött!:)

435834-106


Nej...

... Inte blev det mycket sova där inte, blev alldeles musik kåt, så jag letar låtar som fan just nu, måste hitta just den DÄR låten, ni vet, den man kan lyssna på 45 gånger och endå tycka att den är helgrym! En sådan har jag inte haft på länge nu, i miss them :/ Anywaay nu ska jag leta vidare tills jag somnar. Gissa vem som inte kommer att kliva upp imorgon då. Inte är det då jag iallafall!


Men jag har faktiskt en dagens låt så det blir: Daft Punk - Make Love, den är helt underbar!:)
435834-106


Fan

Ja.. det blev verkligen mycket inlägg idag, men jag har NOLL inspiration och allt bara skiter sig + att jag inte har någon snus, och det gör ju verkligen inte saken bättre. Nej nu ska jag faktiskt sova! Eller se top model först men sen sova. Så den här skitdagen är över någon gång.

Hare gött

435834-106


Godmorgon!

Skönt att sova länge idag!:) Vaknade klockan 11. Men jag skulle inte dö av att få sova lite längre. Pappa kom förbi så jag fick låna lite pengar! Då blev Evelina glad!:D Så jag ska ner på stan och shoppa lite kläder, antingen idag eller imorgon. Det behöövs, skor skulle jag också behöva men det får jag ta när jag får studiebidraget, tänkte beställa från dinsko. Men allt är ju nästan slut där, ville helst ha tygskorna, billiga och snygga men ingen färg finns ju. Så jag får vänta, vänta och åter vänta. 

Nej nu ska jag torka håret, platta det och sminka mig, sedan får jag vell se vad som händer!:)

435834-106


Nu är jag måttligt less...

...Bara så att ni vet! Så nu tänker jag gå  å lägga mig,usch!
Killar säger jag bara...

435834-106


tävling!

Tävla om Trind nail repair HÄR!  Im in! Det skulle verkligen behövas till mina hemska naglar!

image121

435834-106


Halle Berry´s Baby!

Halle Berry födde en dotter i söndags och hon ska tydligen heta Nahla Ariela Aubry! Lite annorlunda men gulligt.

image120


Trök!

Ja då sitter man här och kollar på Gossip girl, eller ja kollar och kollar, min syrra är heelt insatt i den serien så jag får absolut inte titta på något annat, jag tycker då iallafall att serien är tråkig och precis som alla andra ungdomsserier, puttinuttnutt gulligullgull typ. Såå E har iallafall åkt hem(igen) och sen dess har jag bara suttit och hölle på med håret, bara för att. Och såhär blev det, jag skulle naturligtvis aldrig gå ut såhär i håret men det är kul och exprimentera. 60-tal frilla typ & där är min lugg också. Som tur är hjälpte E mig med luggen så den inte stod rakt ut! She works miracles!;)

image119

Anway, nu ska jag fortsätta tvångstitta på gossipgirl och sedan blire The starter wife!

435834-106


Kristin Davis Sexfilm!

Det var då fan vad alla kändisar har gömda sexfilmer överallt! Stjärnan från sex & the city (Charlotte) Kristin Davis har tydligen gjort en sexfilm, men vissa påstår att det är photoshopat? Doesn´t look so to me.

image118
Bild: Perezhilton.com
För att se den ocensurerade bilden klicka HÄR


Sådärja!

Har varit med E hela morgonen,men nu stack hon till körskolan. Hon kanske kommer tillbaka sen, det får vi vell se!
Det blev inge stan iallafall, jag orkade fan inte. Det är endå inge kul när man inte har pengar! Nej nu ska jag ta och städa upp här inne. Dom skulle komma in med en ny ugn till lägenheten, för vi har ingen fungerande, lite dålig stil att vi inte fått någon försän nu. Vi har ju endå bott här i 2 månader!

435834-106


Dinsko

Såg att Dinsko har börjat med webshop! härligt härligt!

These are my favourites!
image117


Så fort jag får pengar så kommer jag åtminstone klicka hem ett par utav dessa!

Neej nu ska jag faktiskt sova på riktigt! Annars kommer jag bara vara grinig och sur på E imorgon! Vilken vettig människa sitter egentligen och tittar på skor halv 3 på natten? Jo det är jag det.
Hare gutt!:)

435834-106


Gonatt! Igen.

Ja det har blivit en massa godnatt inlägg, mer än andra, haha! Jaja, har märkt att det är ju iallafall en liten skara som läser min blogg varje dag, det var ju trevligt, jag är ju inte helt läslös då så att säga. Men inte är det någon som kommenterar, det är ju lite otrevligt, någonting kan ni vell endå mäka ur er ;P Skämtåsido. Neej nu blire gonatt, så gonatt! å hare gött, hoppas ni får en trevlig natt.

435834-106


Tiden går

Ja. Jag har faktiskt suttit här hela dagen i princip, det var ju nyss morgon,eller? Latvarning, Hua!
Anyway, imorgon kommer E och hälsar på. Klockan 8 på morgonen kommer hon! Otrevligt att väcka upp mig så tidigt! Nej men det ska bli trevligt att få träffa min gumma, kanske gå ner på stan en sväng och ha kärringskvaller! Det lär vell utvisa sig. Men det känns så himla meningslöst att gå på stan när man är pank, man blir ju bara deprimerad. Jag känner mig fan handikappad utan pengar. Ja just, jag ska ringa runt till alla vårdhem i Sollefteå och säga att jag kan vikariera när som helst, så förhoppningsvis nappar någon.

Nej nu ska jag se på 100 höjdare! (USA)
Hare gött!
435834-106


Till alla shopaholics där ute...

Till alla shopaholics där ute. Titta på den här filmen!  Saker som man hade i bakhuvudet men som man inte riktigt tänker på. Iallafall vad det gällde mig. Filmen är 20 minuter lång men har otroligt mycket information. Det får en att tänka till.

För att titta på filmen klicka HÄR!

435834-106


Ris till dom fattiga

Klicka HÄR för att samla ris till dom fattiga, kostar ingenting, stödjer en god sak:)

435834-106


Big misstake!

Okej. Jag bestämde mig för att klippa lugg, själv lite sådär impulsivt bara! Ptja,det funkar väl det med. Men nu är det så att min lugg vill inte ligga ner mot pannan utan den står typ uppåt, haha! Så jag vettefan hur jag ska få ner den, har gått med pannband så den ska tryckas ner men den boingas upp direkt efteråt. Hur fan gör ni som har lugg? Eller är det bara mitt hår som är efterblivet? Eller finns det någon speciell "stå inte utåt lugg produkt"?Haha, ni som har lugg får gärna berätta för mig HUR man gör.


 

435834-106



Less!

Så skönt att få sova ut idag med, slapp gå ut med Rocky imorse, så jag vaknade klockan 12, knepigt nog är jag fortarande trött...

Jag är så otroligt less på vintern nu! När fan ska det sluta snöa? Jag vill ha sommar så man kan åka iväg, och sola,festa å bara njuta! åå fan vad jag längtar! Den här sommaren kommer bli den bästa sommaren. Det är jag helt säker på!

image115

(Bild från google)

435834-106



Tävling!

Shopaholicmamman har startat upp ännu en tävling där man kan vinna en valfri produkt från modemecka eller ett presentkort, Im in!:)
image114

Tävla du med HÄR !

435834-106


Meningslöst!

Nu har jag äntligen kommit hem! Har vart på skolan och sedan hälsat på momma. Det var ju så otroligt onödigt att åka till skolan idag, det var bara jag som var där på alla lektioner så jag fick en kvarts lektioner bara så jag fick reda på uppgifterna till nästa gång, det hade dom ju lika gärna kunnat skicka, jaja drygt var det. Jag hade  mer än gärna sovit ut för en gångs skull! Nej nu ska jag sträcka lite på benen, vänta på att killen ska komma och sen vettefan, det visar sig väl.

Hare gött!
435834-106


Dagens låt!

Dagens låt blir The hives - It won´t be long så otroligt jävla skön låt!

435834-106


Wish of the day!

En casual-dressy outfit! superläcker.

image113
Kofta från topshop.com £32.00
Top från forever21.com $17.80
Byxor från forever21.com $24.80
Skor från forever21.com $22.80
Väska från topshop.com £22.00
Halsband från cocoo.se 125kr
Solglasögon från forever21.com $5.80

435834-106


Hua!

Hej & hå! Trevligt. Jag var den enda som kom på skolan idag, så det betyder att det blev en kvarts lektion + att jag nu måste sitta och vänta till klockan halv12 på religion, känns såå meningslöst. Men, men jag har ju datorn iallafall och ett öppet fönster, vad mer kan man begära? Har världens träningsvärk i låren sen jag tränade, men fan så skönt det är! 

435834-106


Melodifestivalen!

Precis som jag trodde så vann Perelli, men det duger gott och väl, 1000 gånger bättre än the ark förra året, som sagt det är ju schlager så en schlager låt borde ju vinna, den fastnar ju åtminstone i huvudet!

image112


435834-106



Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en hård lång dag i skolan, usch och kobajs luktar man också, men guud så söta kalvungar är! Verkligen skönt att vara hemma igen, sitter med mamsen och dricker cider och tittar på melodifestivalen, haha! Go BWO!

Och sen en sak, en tjej i min klass är "lite" udda. Hon ville verkligen inte följa med till mjölkkossorna för då skulle hon börja grina(Hon är typ djuraktivist eller något) och sedan när hon kom dit gick hon och tog smyg foton i dåliga vinklar för att de skulle se ut som om kossorna hade det dåligt, vilket hon förmodligen ska skicka ut till alla PETAnördar,  Och när hon kom ut sa hon " det här är fan det värsta jag har sett" Herregud människa säger jag bara! Det är för fan mjölkkor! MJÖLKKOR! dom går ju inte ens till slakt. Och dom hade det verkligen inte dåligt heller. Jag är så jävla less på såna där människor, hade hon tänkt att vi skulle släppa alla kossor fria så dom skulle frysa ihjäl på vintern? 

Hur tänker ni alla djuraktivister egentligen? Jag har verkligen lust att banka in vett i huvudet på er allihop!

435834-106


Sno stilen!

Sno stilen av Rachel Bilson! En casual outfit som ser mysig ut.

image111

T-shirt från ellos 179kr.
Cardigan från ginatricot 199kr
Jeans från forever21.com $32.80
Solglasögon från forever21.com $5.80
Väska från topshop.com £15.00
Bälte från forever21.com $12.80
Armband från cocoo.se 85kr
Puma sneakers från brandos.com 795kr

435834-106


Stenhård!

Jag har anställt min lillesyrra som träningscoach? Haha ja, faktiskt. Hon gjorde en massa skitbra övningar på idrotten så hon fick lära upp mig. så nu har jag tränat stenhårt, och så blir det varje dag från och med nu enligt henne, den stenhårda lilla skitungen, haha! Men det är bara bra.
Anyway, jag har världens tråkigaste helg framför mig, ska upp klockan 6 imorgon för att sedan åka till skolan och sitta där från halv 9 till 7, usch säger jag bara, och vi ska tydligen även till en mjölkgård för att se hur kossor mjölkas, haha, roligaste jag hört, så då måste man gå runt och lukta kobajs resten av dagen! Men men sån är livet. Nej nu ska jag nog träna lite till.

image110

435834-106


Finally!

Hur jävla duktig är inte jag? Har bara två uppgifter kvar nu! Snacka om att jag har legat i, YEY for me! Det är det mesta jag åstadkommit i hela mitt liv vill jag lova. Jaja nu ska jag fortsätta titta på gilmoregirls,platta håret och sedan göra mina uppgifter! Im on fire today!

435834-106


Godnatt!

Nej nu blir det läggdags, ska ju ut med Rocky om 4 timmar, usch! Trött som fan är jag också, Jaja hare gutt & sov gott!

435834-106


Usch!

Saker jag skulle göra idag:

Diska
Dammsuga
Göra klart alla uppgifter
Ut och gå långpromenad

Saker jag gjort idag:

INGENTING!

Så vad betyder det? Jo att jag är världens lataste människa i hela världen. Finns det inget rekord i det? Om det finns så har jag nog slagit det för längesedan!

Tänker minsann sitta uppe hela natten och "göra mina skol uppgifter" vilket betyder: sitta uppe och titta på animal planet, discovery och blogga.

Usch, ibland blir jag riktigt less på mig själv, faktiskt!

435834-106



Paris & Benji

Paris & Benji går klädd i deras egna kreationer, haha så skrattretande, det ser ju så otroligt dumt ut?Eller vad säger ni?

image109

435834-106


Japaner är utomjordingar!

Jag tror, helt seriöst att japaner är utomjordingar! Dom har snea ögon, dom är ju så otroligt jävla smarta, dom kommer ju på precis allting, dom ser precis likadan ut allihop, dom lever tills dom är 140 år, har du sett deras tv program? Sjuka! Slutsats : Japaner ÄR utomjordingar! Finns det någon annan förklaring?

image108


435834-106


A movie i´d like to see

En film som jag vill se som fan är "Meet the spartans". Jag älskar verkligen parodier! Skit också att jag inte hittar någon bra kvalitet på dom filmer som finns ute redan. Jaja det lär vell ska komma! Och när det gör det så ska jag ladda upp för filmkväll!;D


En film helt i min smak!;D

435834-106


Ingenting gjort!

Ja.. vad har då jag haft för mig hela dagen? Nej precis, ingenting! Jag har fan inte gjort ett piss, det blir så när man har sovit för länge, man gör ingenting, Jaja jag lär vel ska laga mat som vanligt och sedan diska, bara för att jag är så himla snäll. Känner mig som en hemmafru, usch! När jag blir stor ska jag minsann ha en städerska!

435834-106


Godmorgon!

Det var verkligen längesedan jag vaknade såhär sent, så himla skönt att sova ut! Men usch inget roligt väder idag! Det går bra med regn en dag, inte två. Nej nu ska jag ut med Rocky sedan göra lite uppgifter, sen får vi vell se vad som händer, hare gött!:)

435834-106


Päls! go for it

En sak jag inte förstår. Vi alla äter ju kött (de flesta iallafall) och inte blir det något jävla ståhej av det? Dessa djur som blir till slakt kan vell lika väl som pälsdjur dödas på ett hemskt sätt, men det blir det inget halabalo av? Så säg mig nu, varför, varför är det något vi bryr oss så jävla mycket av? Ja jag har själv sett videor där djur dödats på ett så otroligt hemskt sätt för att bli päls, MEN det händer även av "köttdjur", so tell me you people, why do you hate fur?
Det finns även en massa massa jävla djur som dödas på rätt sätt innan dom blir päls. Såg förresten en video där en PETA aktivist klubbade ner en kärring för att hon använde päls, DÅ är man ju för fan sjuk.

+ en sak till, Vegetarianer som tycker det är så jävla fel att äta kött för att det är hemskt och vi klarar oss på att äta grönsaker och skit, DET ÄR NATURENS GÅNG, herregud vi har ätit djur och burit päls i urminnes tider och helt plötsligt NU har vi börjat brytt oss? Då kan vi ju lika gärna klaga på att djuren dödar varandra för att överleva? 

Jag är så jävla less på er naturälskare med risigt hår, fula kläder från generationer och era dumma påståenden. 
image107

435834-106


Godnatt!

Nej nu blir det läggdags! ska kika klart på avsnittet av scrubs möjligtvis det andra också. men SEN ska jag sova, har hur mycket uppgifter som helst att göra imorgon, men som vanligt lär ju ingenting bli gjort försän i sista minuten. Jaja sov så gott!:)

435834-106


Tävling hos modeakuten!

Ännu en supertrevlig tävling hos modeakuten, där det finns ett urval av skor att vinna(8st)! Tävla du med!:)
HÄR

435834-106


Inredningsprylar

Har kikat igenom en massa inredningssajter och hittat en massa fina grejer. Herregud vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån! Har redan gjort det en gång det var verkligen så himla skönt, men men förhoppningsvis blir det nu snart! Gud vad kul att bara shoppa en massa möbler och "lullull" Här är några sjukt fina grejer jag hittat som jag definitivt tänker köpa när jag flyttar!:)

image104
1.Tidningsställ/ljushållare från formodesign.com 295kr
2.Ljusstake från formodesign 175kr
3.Skitsnygg klädhängare från formodesign.com 179kr
4.Förvaringsbox för skor från formodesign.com 179kr (4st)
5.Klocka från formodesign.com 1295kr
6.Disktrasor från formodesign.com 20kr/st
7.Radio från formodesign.com 1650kr
8.korg för köksredskap(4-fack) från granit.com 129kr
9.Ljuskrona från lampkultur.se 1750kr
10.Förvaringskorg från granit.com 239kr
11.Kuddfodral från formodesign.com 315kr

435834-106


Tävling hos modeakuten

Tävla om ett par jätte söta rosa skor hos modeakuten HÄR

image101

435834-106


Tävling om valfritt lipgloss

Tävla om ett valfritt lipgloss HÄR
image100
Själv tycker jag askarna var läckrast, så himla söta!:)

435834-106


Tävling!

Har hittat en jätterolig tävling där man kan vinna en necesär med hemligt innehåll!:) Jag är med och tävlar
image99

Tävla du med HÄR

435834-106


Finally!

Nu har jag vart jätte duktig å lagat mat, fick "lite" hjälp av killen att diska, haha! Men jag hade faktiskt städat jätte fint.
Sedan ska jag ut och gå, köpa fika åt lillesyrran sen fortsätta städa, stökade ner så i köket så jag får lov att dammsuga igen. E kom hit en sväng också, ser henne så sällan. Så fort hon är hemma så är jag hos killen och så fort jag är hemma så är hon hos sin kille(i andra städer). Iallafall det var jättekul att träffa henne den lilla tid det blev. Love you girl!
Nej nu blire smink och plattning av hår!

435834-106


Paris & Benji

Att paris & Benji är tillsammans har väl alla lagt märke till. Själv tror jag att det bara är ett publicity stunt. Kompisar som är tillsammans med 2 andra kompisar brukar aldrig hålla i längden(ni fattar vad jag menar). Har jag själv sett. Anyway jag säger att det håller i högst 6 månader.

image98
Killen är ju för fan inte ens snygg!

435834-106


Yeey!

Nu har jag äntligen klar med vardagsrummet och hallen, jag är nog världens segaste på att städa. Nu är det "bara" köket kvar. Det verkar som att morsan och min lillasyster har skitit i att diska när jag var hos killen bara för att jag ska få diska upp precis ALLTING nu. Jag lovar, det ligger disk fulla köket nu, usch så äckligt. Och allt detta gör jag för 2 snusdosor? är jag galen? Nej, men är man pank och snusberoende så gör man väl nästan allt, suck.
(personligen tycker jag morsan är snål som bara ger mig 2 snusdosor, eftersom det såg ut som fan när jag började städa men,men.)

image97
Så ser vårat kök ut just nu..

435834-106


Smink,Parfym,Hudvård

Parfym.se har en massa smink,parfym och hudvårds produkter till billiga priser!
Klicka på länken i menyn och titta!:)

image95

Det finns hur mycket som helst!

435834-106



Godmorgon!

Fan vilket mysigt väder det är, så skönt när det regnar och är dimmigt ute. Så härligt att det börjar gå mot vår nu, är så jävla less på snön. Usch har lovat morsan att städa hela lägenheten,damma,dammsuga och diska. Vad har jag gett mig in på? + Att jag har nu endast "146" uppgifter att göra klart. Fan vad jag känner mig stressad. Nej det är väl lika bra att börja med något innan allt skiter sig.

image92

Mysväder.

435834-106



cocoo´s nya armband!

cocoo har designat nya armband som är jävligt läcker, helt i min stil! Mina favoriter är :

image90
image91

Dessa ska jag definitivt köpa när jag fått pengar! ;P

435834-106


starter wife!

Sitter och tittar på den nya serien starter wife, verkar vara rätt härlig, anyway. Ska kika på den sedan ska jag gå och lägga mig. Förresten, vad är det med killar att alltid säga att dom kommer en viss tid men kommer 1-2 timmar senare? Är det något inställt på killar?

Jaja. Godnight sleep tight,don´t let the bad bug bites!:)

435834-106


Britney spears!

Britney spears ska vara en gäst i serien "How i met your mother"
14:e avsnittet denna säsong( alltså i USA). Hon ska tydligen spela Abby en som jobbar på Ted´s kontor.
Anyway, tråkigt att hon inte är helt phsyco längre. Hoppas på ett sammanbrott snarast så man har något att gotta sig i!;P

image89

435834-106


Hemma!

Nu är man äntligen hemma igen! Det är skönt å vara borta men alltid härligast att komma hem! Usch, jag har fortfarande inte gjort något skolarbete.. Har fan ingen inspiration överhuvudtaget. Så le skolan nu. Det känns ju som man kan allting man behöver veta. Jag vill bara spola fram 4 år då man har jobb,lägenhet och ett liv. Nu har man ju inte tid med någonting och allt är bara så himla tråkigt JÄMT, nej usch det är vell lika bra att försöka.

435834-106


Tävla om en volummaster!

Tävla om Volumaster från Björn Axén! Jag är med och tävlar, behövs verkligen till mitt trista platta hår!

image85

Tävla du med!:) HÄR


fyfan.

Fyfan så jävla sjuk i huvudet man kan vara, finns det inget vettigare att göra än att döda en hjälplös hundvalp?Om du vill se detta sjuka videoklipp titta  HÄR 

Nu vet jag ju inte om hunden dog, men förmodligen gjorde den det.


Tävling om ett riktigt tjejpaket!

Tävla om ett skitläckert set på http://nagotvanligt.blogg.se/1204974618_tvling.html
image84
I priset ingår 2 ögonskuggor 1 lip gloss & 1 mascara från i.d,2 nagellack från o.p.i,  1 armband från cocoo, samt christinas parfym!

Varför jag vill vinna detta paket är för att jag både gått och tittat på christinas parfym och det svarta armbandet från cocoo hur länge som helst, MEN jag är tyvärr pank, så hur underbart vore det inte att vinna detta? Eftersom ID smink är det jag använder mest är det även bäst för min hy!:)


Tävling ipod shuffle!

Jag är med och tävlar om en ipod shuffle, tävla du med på http://yegane.blogg.se/1205100282_vinnen_ipod_shuffel.html !
image83


Sno stilen!

Sno stilen av den alltid så stilsäkra Mischa Barton!

image82

1.Armband från bettiesgalleria 119kr
2.Armband från cocoo 165kr
3.Klänning från Topshop £45.00
4.Bågar från favoptic 375kr
5.Väst från Lindex 249kr
6.Skor från Topshop £55.00


Godnatt!

Nej nu blir det till att gå och lägga sig, har massa jävla grejer att göra imorgon. hundrafyrtiosju uppgifter kvar som jag ska hinna göra på en vecka. Så jävla typiskt mig att spara allt till sista sekund och göra slarvjobb av allting. Jaja huvudsaken man får det gjort. Hare gött!

image80


Ingen melodifestival

Godmorgon! Fan vad jag är trött! Det blev inge melodifestivalen igår för killen snäll som han är, suck, skjutsade in några kompisar till stan, och där satt vi och väntade till 3inatt! Det drygaste jag vare med om,haha! Anyway det blev ju bra ´"tajming" för morsan hade blivit snäll och köpt en jacka åt mig, då vart jag glad, men det höll ju förstås bara i sig i en kvart, halvtimme sen vart jag trött sur gnällig och fick ont i huvudet.Varför känns det som att jag är bakis idag?skumt. Jaja nu ska jag vell kliva upp och hitta på något vettigt!:) Hare gött!  


Lördag=Melodifestivalen!

Yeey, ikväll blir det melodifestivalen i stora lass. För första gången i hela mitt liv har jag följt varenda deltävling i år!Sa någon melodifestivalen för ett år sedan så ville jag gå å spy. Varför vill jag se i år? vad är det som drar mig till melodifestivalen? Innan jag vet ordet av så äter jag surströmming köper dagens tidning och börjar dricka kaffe! Nej usch jag vill inte bli gammal.. Inte än.

P.S jag tycker till och med Antikrundan är spännande att se på!

Nej nu skäms jag.


Hiss eller diss?

image79

Godmorgon alla trevliga och glada människor, resten skiter jag i! god morgon och godmorgon förresten, men det känns faktiskt som att klockan är 10 på morgonen så vi kör på den!:) Idag har jag inte gjort ett piss. Bara slöat med pojkvännen,läst alla bloggar som finns sminkat mig och plattat håret som en galning. Plattången funkade och så himla fin var den och rosa, i love!:) Anyway, tänkte börja med Hiss eller Diss, preciis som alla andra bloggar har men endå. Vad tycker ni om denna vackra Dita? Hiss eller Diss? Jag säger, tummen upp för denna outfit och tjej, stilkoll har hon, denna söta lila outfiten is to die for:) Jag vill leva på 40-talet soo glamorous!


Musiktorka!

Är det bara jag eller tycker ni också att det är musiktorka just nu?! Inte en enda stor hit har kommit i vinter?Varför? Jag har letat precis överallt och inte hittat en enda låt värd nog att ladda ner. På sommaren kommer det ju nya låter precis varenda dag. Vad ska man göra på vintern då? gå tillbaka till 90-talet? NEJ nu blir jag less, kom igen nu jag vill ha någonting vettigt att lyssna på!

image78

Ska vi behöva börja lyssna på the hansons igen? yuck.


Haha!



Haha så jävla grym!


Godmorgon!

Blev tidig morgon idag, usch och på fel sida vaknade man också. Sådär hiimla skönt när solen lyser rakt in och det är 40+ i rummet, värsta känslan som finns! hua. Iallafall så är jag sur,jätte sur för ingen fattar någonting. Är det så svårt att fatta? Jag hatar att förklara saker i detaljer!

image77

Nej nu ska jag ut och gå på en jätte tråkig men väl behövande promenad. Höres sen.


Godnatt!

Sitter hos pojkvännen nu, han bara spelar tvspel och tråkar sig, usch!;P Nej nu går jag och lägger mig, orkar inte sitta här längre, så dött! Ha en bra natt everyone :)



Sno stilen!


Sno stilen av antingen Ashley eller Mary Kate, jag vet faktiskt inte vem som är vem men tyckte det här var snyggt!:)

image76
Toppen från forever21.com $13.80
V-ringade klänningen från top shop £25.00
Jackan/koftan från asos.com £159.00
Leggings från nelly.com 289:-
Bandanan från forever21.com $5.80
Solglasögonen forever21.com $4.80
Skorna från asos.com £50.00
Kuvertväskan från asos.com £15.00

There you go, a outfit to were!


Hemma igen!

Så nu är man hemma igen(grillat och fiskat ute i snön idag igen, yepp riktig friluftsmänniska man blivit), har vart hemma ett tag men har vare ner på stan,lagat mat och helt enkelt vart för lat för att blogga!:) Ikväll har jag ingen aning om vad man ska hitta på, antagligen gå ut på en långpromenad, sedan se något tråkigt tv program och sen gå och lägga mig, Yey! Jag har ett sådant roligt liv just nu.. "No money no fun" Jag är verkligen på pyssel humör :s har läst för många "gör det själv" bloggar.


En töntig lista!

Bara för att jag har så tråkigt...

Jag har...

[x] rökt en cigarett. Feströker,gutt ibland.
[x] varit kär. Är kär- its lovely
[x] blivit dumpad. Tyvärr men det var längesedan
[x ] varit i knytnävsslagsmål.Catfight och slap on the cheek, räknas det?
[x] rymt hemifrån.Till örebro på någon festival, den sög.
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak. Vet faktiskt inte när man var liten kanske?
[ ] blivit arresterad. Nej fan.
[x] skolkat.Jo, i flera år. 
[x] sett någon död. Mm tyvärr :/
[ ] varit i USA. Nej men jag vill. Mest av allt!
[ ] varit i Afrika.
[x] spytt offentligt.Alla har vi vell druckit för mycket någon gång.
[x] åkt skidor.Mjo härligt!
[x] saknat någon. Varje gång killen åker hem.
[x] gjort en snöängel. Alltid
[x] byggt ett sandslott.
[x] hoppat i en vattenpöl som en galning. Varje gång det finns en vattenpöl.
[x] fuskat när jag spelat spel. Fuskar ALLTID, jag är världens sämsta förlorare.
[x] fuskat på ett prov. Jo men längesedan.
[x] varit ensam. Är vi vell alla någon gång?
[x] tittat på en solnedgång. Fin fint
[ ] varit med i en jordbävning.
[ ] blivit rånad.
[x] gått mot rött. Trafikfara, kollar aldrig när jag går över vägen.
[x] varit vilse. Är jag alltid.
[x] varit på andra sidan landet. Varit i hela landet typ.
[x] simmat i havet.
[x] sjungt karaoke. Yes och det låter jäätte bra!
[x] skrivit ett brev till tomten. Men fick inte det jag önskade mig!
[x] trott på lyckokakor. Jag tror på allt!
[ ] väntat på något som aldrig kommit.Inte vad jag kommer på.
[x] åkt rullskridskor/inlines.
[x] sjungit i duschen. Alltid!
[ ] fastnat med tungan i metall.
[ ] låtsats varit en cheerleader.
[x] pratat i telefon i mer än sex timmar. Jag kommer få hjärncancer som jag pratar.
[x] stannat uppe hela natten. Flera nätter
[x] varit rädd för att titta på skräckfilm ensam.
[x] trott på spöken.Gör jag fortfarande!
[x] badat med kläderna på. Vem har inte?
[x] skrattat så mycket att jag grät.
[x] snott den här listan från någon.
[x] snattat någonting. Gills en klubba? jag vill vara kriminell jag med!
[x] tänkt tanken att snatta något. Gör man inte alltid det när man är pank?
[x] spelat med i en teaterpjäs. När jag var 7 eller nåt.
[ ] varit med i en reklamkatalog
[ ] varit med i en tvreklam.
[ ] varit med i en film som gått på biografen.
[x] stått upp-och-ned och druckit vatten. När man har hicka?
[x] varit ärlig när du fyllt i detta formuläret hittills.


Filmen!

Sådär, nu har man klivit upp och inte är man pigg heller, skulle vilja sova minst 4 timmar till, eller något. Jag såg iallafall klart No Country for old men igår och fan vad jag hatar filmer med konstiga slut! Ska inte avslöja för mycket men konstigt slut var det i allafall. Men resten av filmen var faktiskt ovanligt bra för att vara action, så en 3/5. Det blev så lite bara för slutet. Undra vad man ska hitta på idag då. Så fint väder men våran balkong är helt åt fel håll! Så man kan inte sitta och sola :/ men men jag får vell hitta på någonting iallafall!:)


image73



Inaktiv idag igen!

Det blir en massa inaktivitet(om det nu ens är ett ord?) nu för tiden, men det är bara för att det är sportlov och man har så mycket för sig. Idag så har jag iallafall vart i stugan och grillat med mamma,syrran och killen(Pappa och Love kom dit en snabbis). Hur mysigt som helst men kallt som fan var det! Så vi var inte där så länge, men lite frisk luft fick man iallafall. Så idag har jag bestämt mig för att vara nyttig. Ska börja träna lite smått, ställa mig på träningscykel och göra situps varje morgon innan frukost och sedan gå långa promenader med Rocky och en jättelång promenad på kvällen, det behövs verkeligen. Så jag börjar lite smått, lär ju ska visa resultat efter ett tag eftersom jag är så jävla otränad. Men men here we go! Nu gäller det på riktigt faktiskt! Har inte sett hela filmen No country for old men än men ska se vidare ikväll, hittils har den vart rätt bra! You get a update later. Anyways SKIT att Gynning slutar nu också, vad fan ska man då göra en tisdag kväll? Tjejen är ju så jävla grym! Fan, hoppas det blir nya avsnitt snart.

image72
Love vid stugan, han snodde Rockys ben den surgubben försöka verka ung typ ;) han är nog i övergångsålder eller något.

Och nej jag är inte ett djurfreak som ska ha med bilder på mina djur i varje inlägg. Nu blev det bara så att jag fick till en sån fin bild på Love att jag var tvungen att lägga in den;)

Nej nu ska jag lägga mig och titta på film med pojken. Sedan sova sova sova! so nice. Ha en bra kväll allesammans!:)


Nej nu!...

...Blire sista inlägget för dagen. Förhoppningsvis blir det fint väder imorgon så man kan åka ut till stugan å grilla, sola och släppa ut Rocky för första gången(utan koppel alltså) och innan jag går och lägger mig tänkte jag se en film, såg Alvin and the chipmunks igår,barnfilm jag vet men jag älskar dom! Ikväll blir det No country for old men, ni får en uppdatering imorgon om filmen var bra. Ha en bra kväll allesammans!:)

image69
Love(våran gammhund) & Rocky. Dom är fan lika stor fastän Rocky bara är 3 månader! Haha, han kommer nog bli världens största hund eller liknande.

               



Tävling!

Tävla om ett par superläckra bamboo hjärtformade örhängen på http://trion.webblogg.se/1204222475_tvling.html Jag är med!

image68


Ännu en tävling!

Nu har jag fått span på ett underbart spa-set hos http://flugovalpen.blogg.se/tvlingar.html som du kan vinna!:) Im in!


image67


Tävling!

image66

Ännu en ny härlig tävling hos shopaholicmamman! gå in på http://shopaholicmamman.blogg.se/1204532681_tvling_vinn_en_valfri.html?74EECA45-D821-8D92-9670324CB7C8E5CD för att vara med att tävla om en valfri klocka! Im in!:) They´re gorgeous.


Dagens filmtips!

Dagens filmtips blir Juno. En underbar film om en 16årig tjej som blir gravid av misstag, och bestämmer sig för att adoptera bort sitt barn till en familj som inte kan få barn. En film full av humor och den är hur skön som helst, min favorit film just nu. Betyg 5/5 av mig!

image65
Watch it!:)


Vinnaren i tävlingen!

Tyvärr så hade jag ingen tid igår att presentera vinnaren så det blir idag istället!:) och vinnaren blir...


http://shootdownthestars.blogg.se/ 
Så grattis till dig!:)


Inaktiv!

Anledningen till varför jag inte har vart aktiv dom här dagarna är för att jag är hos killen så jag sitter inte vid datorn just så mycket då.

Anyway tävlingen gäller fortfarande och imorgon kl 23:23 så blir vinnaren presenterad!:) så fortsätt tävla det finns ännu en chans!:) ha en trevlig kväll! Själv ska jag se death proof,(killens val) haha, men får vell se om den är bra!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus