F I N A L L Y !

W E  G O T   I N T E R N E T !

Men inte tv, alltid något som ska skita sig.


Jag var tvungen att fara in till stan idag och låna hem mammas dator, är så illa tvungen då jag ligger så jävla efter i skolan nu.

Jag sov 4 timmar inatt och jag har lovat Robert att sitta vaken tills han ska upp klockan halv 3, yepp. Intressant...




Imorgon är det tvättdag, upp klockan 8 då. Jag kan ju lika gärna ställa mig och baka lite lussebullar, pepparkakehus och bullar när jag endå är uppe, Ja... Hemmafru it is.



Bakis i en vecka då.

Tips på billig fylla:


Ät ingenting på hela dagen, häll i dig en öl och ett halvt glas vin och du är dyngrak... typ.


Yepp.




Det blir en stressig dag idag. Killen fyller år, jag håller på att sminka mig och platta håret (tar typ sjuhundra år) för att massa släktingar till Robert ska komma hit.

Sedan ska vi in till stan och där lär vi ska bli ett tag.

Sedan hem för att ännu fler folk ska komma.

Sedan ska man minsann hinna med att supa också.

Sedan ska vi vräka i oss en massa smörgåstårta...


...Just det kanske inte är såå jobbigt iochförsig.


TELIA ASSFUCKERS!

Jag är sååå jävla nära att bombhota telia just nu! Första gången lovade dom att internet skulle börja fungera den 12:e.

Sedan skickade dom fel grejer.

Sedan lovade dom att internet skulle börja fungera den 25:e vilket var ja, IGÅR. Tror ni på mitt glada humör att internet fungerar nu då? NOPE inte ett jävla skit!


Skulle jag få chansen att välja mellan att utplåna allt ont i världen eller att utplåna telia så skulle jag välja telia, för allt ont har väl sin grund och jag är 100% säker att den grunden är telia!


telia din djävul, DÖ!


P.S Jag har inte aalls abstinens besvär idag för att Robert glömde köpa cola light till mig i morse!!!! INTE AAAALLLLS!!!!


Måla hela världen.




En gammal symaskin som jag slitit loss bordsskivan på och tänkt göra till ett bord. Att måla den var
det drygaste e v e r!




före


Efter, målade om byrån och spegeln. JA det är snart jul.. faktiskt.

Spände fast tyg på en gammal tavla.



Efter...



Jaha, nurå nurå nurå??


(lägger mig på sängen å typ döör av utmattning)






Bullmomma.


Nu är bullmomma i farten igen. Eller, hon är i farten varje dag skulle jag vilja påstå.


Ja det är en väldigt smickrande bild, den ser riiktigt frestande ut, typ not. Men har man det ena så har man inte det andra. Jag pratar om min systemkamera och dens tillhörande sladd, dom vill aldrig vara tillsammans.

Varför ska det alltid vara så? Har man den ena strumpan så har man inte den andra, har man batteri så har man ingen dosa till och när man letar så hittar man ALDRIG det man letar efter, utan saken man letade efter för en vecka sedan som man inte aalls behöver nu. GOSH universe what do you want from me?


-21kg sedan i vintras iallafall, more to come... eller more to go kanske man säger.


Yeah.

Vi har fått låna dator, Y E Y!

Internet har inte kommit ÄN men ska förhoppningsvis komma på onsdag.

Jag blir jävligt irriterad på min grannes trådlösa internet som kopplar ifrån hela tiden. Kan han inte sätta det trådlösa modemet närmare våran lägenhet eller åtminstone köpa ett bättre modem liksom? Snacka om egoist alltså.








Imorgon ska jag jobba en liten sväng och sedan blir det off till lägenheten och invänta min pojkvän som kommer hem mitt i natten. Jo ni, nu händer det MYCKET...


Sjuk.

Tjeeenaa!




Idag har det inte hänt mycket. Skulle egentligen vara på skolan men jag är liksom sjuk idag. Så jag for ner till banken och förde över mina pengar från sparkontot och shoppade lite...



... Ja sjuk var det ja.


jag ska till skolan imorgon iallafall, sedan sticker jag hem till pappa och tänkte leta åt några smågrejor och sen sticker jag till Junsele igen.


"Hemma"

Nej jag har fortfarande inte internet, inte heller tv... och båda våra datorer är fortfarande sönder.




Men nu är jag iallafall i stan. Skönt med dator och tv och inte bara sitta hemma på arslet dygnet runt i Junsele! Jag sitter ju hellre hemma på arslet dygnet runt med dator och tv omkring mig. Herregud vad gjorde folk förr i  tiden? Hade dom liv eller?




Jag har genomlidit både svininfluensan(nästan helsäker) magsjuka och jag har även vart bakis i typ en vecka. Jag har nog aldrig vart så sjuk i hela mitt liv! Man flyttar till Junsele och får alla sjukor direkt, what's up with that?


Luck in the unluck.


Facebook likes to rub it in your faacee.

HA! Vi fick bredbandet och tvkanalerna idag, yey liksom! Ja, vänta bara. Det visade sig att det på något stört vis var felbeställt, så bredbandet funkar visst inte NÄMEN OJDÅ. Ja, så det lär ju ska ta x antal veckor innan det blir fixat.

Nej inte nog med det, datorn bara POFF blackade out(neej jag tappade den faktiskt inte i goolvet). Så den skiten går visst inte att göra så mycket åt. SÅÅ nu tänker ni "Men du sitter ju inte heelt i skiten, du kommer ju få tv kanaler" Men icke sa nicke säger jag då för vi BEHÖVER internet för att kunna se på tv serrö.

"MEN HAHA EVELIINA karma is a biitch, där fick duu för alla gånger du skyllt på robert när du har fiisit" Säger ni då...

Vore det inte för att killen fick fast anställning idag (praaise the loord, halleluljah och allt tamefan) så har det vart den mest otursamma och sämsta dagen ever.



Short short.




Jag har tvättat hela jävla dagen idag och eftersom det bara verkar finnas EN tvätt tid i veckan (trots att vi bara bor 4 st i hela huset) Så var det i princip alla kläder och handdukar + killens alla kläder som behövde tvättas.

Behöver jag ens nämna att jag aldrig någonsin har rört en tvättmaskin förut?


Jag höll iallafall på från kl 10-21. Det är ett heltidsjobb det här alltså.



Telia can suck it!

Jag fick paket idag, från telia. Det stod telefoni bredband och internet på dom kuveren. Det fanns även en avi. Jag blev överlycklig och skrek till Robert " far å hämta nuuuuuuuuu!" i tron om att det verkligen var sant, MODEMET VAR ÄNTLIGEN HÄR.

Han kom hem, allt var frid och fröjd, det såg ut som ett modem så jag satt mig ner på golvet läste instruktioner och kopplade in skiten. OKEJDÅ jag läste inte alls instruktioner men det gick rätt bra endå, förutom ATT DET INTE VAR ETT JÄVLA MODEM! Det var tydligen någon fjantig jävla bredbandstelefoni?


Så jag börjar kolla igenom alla papper och instruktioner




Telia sitter alltså och skickar ut instruktioner till bredband och tv som man alltså ännu inte har fått. "Jag vet, vi skickar instruktionerna först och skiter i att skicka själva grejerna, för vi vet ju alla hur dåligt tålamod Evelina har. nu blir det massmord i Junsele MOHAHAHAHA" Så är dom på telia. Jävla telia...


(Och det är så fint och omtänksamt att skicka en broschyr där det står "INNAN DU BÖRJAR, KONTROLLERA ATT DETTA FINNS MED". Man bah, hallå?)



I was bakiing.


Det här med att baka när man är sjuk var kanske inte den ljusaste ideen i lådan. För det första så spillde jag ut all mjölk och allt smör på golvet, och sedan... Ja, se for yourself liksom. Hela jag var covered in mjöl när jag var klar.


The result, trots massa snor och dreggel så blev dom himla fina. Om någon vill äta dom? Ptja what people doesn't know doesn't kill them. Unless it's svininfluensan...förstås.



Recept



Gratis hund.

Någon som vill ha en hund? Helt gratis!

Han är fullkomligt störd i huvudet och är kåtare än kåtheten själv och det går fan inte att gå ut med honom. Ja, han är precis som en karl... och jag behöver faktiskt inte mer än en.





Förkylningen börjar ta ut sin rätt.

Jag: Hade du kunnat fått världens snyggaste tjej så hade du ju tagit hon.
Killen: Neej, jag hade ju tagit dig.


Sjuk!

Vi har haft besök av halva(om inte mer) Junsele idag, det positiva är vell att allt fikabröd tar slut. Det negativa är att jag har suttit själv framför tvn hela dagen och kvällen med en massa jävla feber, hosta och skitont i halsen.


Men jag har en sån underbar pojkvän som fortsätter att bjuda in folk och han skiter fullkomligt i att jag aaldrig vart såhär sjuk i heela mitt liiiiv. DESSUTOM är det faktiskt han som har smittat mig!


Jaha, och nu ska han IVÄG och fika hos någon annan.


Man bah, glöm att jag tänker ställa mig klockan 2 på natten och steka pannkakor till han igen.


Smartass.

Jag ligger i sängen och försöker sova, men killen håller på och drygar sig och petar för att störa mig.

Jag: MEN vad fan gör du?!
Killen: Jag äälskar diig.


Man bah, smart drag liksom.


Pannkakor.

Här sitter jag, framför tvn och B E R till gud om att nåågot bra program ska uppenbara sig på 1:an 2:an eller 4:an. Kan lika gärna be om att sjuhundramiljarder rosa ankor ska dimpa rakt ner i knäet på mig och det är mer troligt liksom...


Snart kommer Robert hem, eller ja. Han är vell hemma runt 2. Jag har lovat att steka pannkakor tills han kommer hem... Jag har alltså lovat att steka pannkakor tills han kommer hem! Jag ska alltså börja steka 100kg pannkakor klockan 2 på natten tills min pojkvän kommer hem...


Han har det himla bra han.. Min pojkvän.





Det kommer minsann bli andra bullar när JAG får ett jobb. När jag kommer hem från jobbet ska jag vräka mig ner i soffan, kasta mina skitiga strumpor på vardagsrumsbordet, rapa och lägga av en riktig brakare, gärna i närheten av min pojkvän så att han kan känna den underbara doften, sedan ska jag ropa VART FAN ÄR MIN MAT KÄÄRRIING! Och då... Då är det minsann han som får stå där klockan 2 på natten och laga pannkakor.


Jodå!





Görolös.


Det här är vad jag har gjort idag.

Jag bakade bullar igår.

Jag bakade även banankaka.


Kan någon S N Ä L L A komma och äta upp allting? Jag gillar inte ens fikabröd... liksom.



Det här med hemmafrugrejen håller inte länge till. Jag kommer inte på något mer att göra. Äsch jag wikipediar hemmafru istället, lättast så.


Hemmafru.

Jag har dammsugit idag, jag har sytt gardiner, jag har diskat, diskat och diskat, jag har bakat en kaka, jag har handlat mat, pyntat och hängt upp tavlor och nu bakar jag bullar.

Om jag skryter?



Nej... Jag säljer bara mig själv. Högstbjudande vinner.




Okejdå.. Jag har vell inte sytt gardiner då. Jag har nålat upp dom. DJISES, var inte så jävla kräsen liksom?


VI!

Alltsåå...
Vi har visst sån tur att dom har kommit på vad trådlöst internet är här uppe i skogen. Så vi kör på grannens nu!

Men, vadå vi? Fan vad fjantigt det blev, bara för att man har flyttat ihop så blir man vi?(innan vi vet ordet av så har vi skaffat en facebook tillsammans).  


Nejni... JAG, jag kör på grannens internet!






Vi fick...

0-2a28314df03d5d97e0c170f56a5713bd.png

Kolla varifrån!

Vi fick börja flytta in igår tametusan. Höll på till 3 inatt och jag vaknade klarvaken för en timme sen! Man ba hallå... Iallafall, det lilla hörnet med fåtöljen är pretty much it, resten ligger i lådor. Det blir en rolig dag idag.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus