Nicole´s baby!

People först som alltid med baby bilder, har nicole och hennes baby på omslaget, så gulligt!:)

image64



Film

Sådär nu har jag sett "Things we lost in the fire" och den är verkligen sevärd! Betyg:4.5 av 5
Se den om ni gillar drama, en riktig chickflick, wonderful!;)




Bara 3 dagar kvar av tävlingen nu, se till att tävla!:)


Paris gör ny tv

Paris Hilton ska göra en ny "reality"serie där ett gäng tjejer ska få tävla om vem som kommer bli hennes nya bästa vän,seriöst så mycket humor, anyway i´ll be watching!:) ska du? men serien lär ju inte ska komma till sverige på några år men ska tydligen gå på mtv så vi får vell se, annars är det ju bara att ladda ner!
image62



Dagens önske outfit

image56

Hittade en sida med skitsnygga kläder där dom har typ allt! forever21.com
Så här är en söt liten vår outfit i like, vad tycker du?


Tävling!

Tävla om ett par valfria skor av steve madden hos http://shopaholicmamman.blogg.se
I´m in!:)

image55


Dagens filmtips!

Tänkte börja med något nytt nu, dagens filmtips.
Så idag blir tipset hot rod! Den här filmen är så jävla bra! världens bästa humor någonsin, lätt värt att se jag lovar

image54
                                               Andy Samberg så jävla grym!

Filmen handlar om Rod Kimble Tillsammans med sina två vänner, sin halvbror Kevin och den snygga Denise.
Rod Kimble vill inget hellre än att bli en stuntman precis som sin pappa, Hans ultimata stunt blir att försöka hoppa över 15 bussar för att samla pengar till sin låtsas pappas hjärtoperation osv.
Den är bättre än vad den låter, se den! :)


Beställt!

Nu har jag äntligen beställt smycken från cocoo! jag har beställt dom efterlängtade bamboo örhängena, nej jag har faktiskt inte köpt dom än seg som jag är, men nu finally! och lite annat smått och gott. armband osv. ska fara och shoppa någon dag framöver också behöver verkligen kläder, måste börja söka jobb snart så man får in några pengar, med studie bidraget klarar man sig verkligen inte långt.

Update: har nu även beställt en plattång från siba. En babyliss, jag beställde eller jag har beställt flera stycken babyliss Wet n´ dry, men precis alla har gått sönder och jag orkar inte att skicka in den igen så jag beställde en helt annan, förhoppningsvis så går inte den här sönder efter en vecka också för då blir jag galen!
image53
Denna köpte jag, söt och rosa + att 10 kr går till cancerforskningen.Nu återstår det bara att se om den klarar av mina 1000 plattningar om dagen. Suck, jag förstör verkligen mitt hår.


Film

Tänkte se Things we lost in the fire ikväll, får hoppas på att den är bra, men Halle Berry är ju med så den lär ju ska vara bra, varenda film hon gjort äger ju!:) Hon är verkligen min favorit skådis, så grym.
image52
Ni får en update senare om filmen var bra eller ej!;D


Glöm ej att tävla om dom fina örhängena. Bara 4 dagar kvar nu!


Seal & Heidi

Seal och Heide på oscarsgalan, guud dom är så himla fina tillsammans! verkligen mitt favoritpar i hollywood. They will last forever don´t you think?
image51

så jävla snygg klänning, och Seal lika snygg som alltid.


shoppat

var i pulvercity(kramfors) på dollarstore i helgen och köpte nå smågrejer, hade ju inga pengar nästan men lite grejer vart det, och ja, det går faktiskt att handla där.
Iallafall detta har jag köpt:)

435834-50
Tyckte dom små vykorten var så snygga, bara att rama in så har man ju små söta tavlor:)
köpte även nagellacksremover,hundmatskål, och ett jättegulligt hundhalsband för 20 spänn, det såg ju inte helt fyskam ut iallafall, och sen hudlotion,ansiktsmasker osv lite smått och gott, och en film med paris ofcourse!;)(Bottoms up)


Fredag

Ja, idag är det fredag, jag syrran och pojkvännen ska fara och hälsa på pappa idag, sen ska vi typ grilla och fiska på sjön imorgon, mysigt värre:) fast pappa har inte fått till internet än så det suger men men så himla beroende är jag faktiskt inte.

Nej men kanske skulle ta och gå ut med rocky, han har inte varit ut till morgonen, för jag är så himla trött, var uppe till 3 inatt usch det går verkligen inge bra när man har en hundvalp.

Men ha en bra dag allesammans, så höres vi


Johnny knoxville


Klippet där Johnny Knoxville nästan tappar ballarna


Dagens låt

Scatman John - Scatman
jävla skön låt från 1995, haha!


Dagens önske outfit

.435834-46
Linne/topp från Asos £40
Tröja från H&M 98:-
Leggings från Nelly 269:-
Skor från Asos £25
Parkas från H&M 398:-

Väska från Ellos 249:-
Örhängen och armband från cocoo 165:-kr/st



British music adwards vinnare

BRIT AWARDS 2008 VINNARE
-British live act: Take That.
-Critics' Choice Award: Adele.
-British breakthrough act: Mika.
-International male solo artist: Kanye West.
-British male solo artist: Mark Ronson.
-International female solo artist: Kylie Minogue.
-International group: Foo Fighters.
-British female solo artist: Kate Nash.
-International album: Foo Fighters, "Echoes, Silence, Patience &
Grace."
-British group: Arctic Monkeys.
-British single: Take That, "Shine."
-British album: Arctic Monkeys, "Favourite Worst Nightmare."
-Outstanding contribution to music:Paul McCartney.

Var det bara jag som inte blev nöjd med resultaten?


nybadad Rocky

435834-45
Har nyss badat Rocky, han har blivit så himla skitig i vårvädret, haha. Hur får man en hund att tycka om vatten förresten?(duscha alltså) har en äldre hund som inte heller gillar att duscha men älskar att bada,vad är det för skillnad egentligen?

Nu har jag haft min lilla vovve i snart tre veckor och han lär sig så otroligt snabbt så jag vet inte vad, och helt rumsren är han också, förutom när vi är hos pappa då får han ryck och gör ifrån sig överallt, kanske för att vi har en annan hund där jag vet inte men iallafall, världens mysigaste hund har jag då skaffat mig:) 


inköpt

Gick lite på stan igår och köpte världens sötaste madicken mössa, den är verkligen så himla söt och billig, typ 70 spänn gick den på, lite sent att köpa vinterkläder nu men jag kunde inte bara låta bli.
435834-44
Är den inte lite söt iallafall?



Usch!

Jag hatar verkligen mitt internet i lägenheten, det stänger av och på stup i kvarten, så man hinner ju knappt göra något på internet innan allt lägger av, jävla stadsnät! Men vädret muntrar ju upp en iallafall, så himla mysigt vårväder ute idag, soligt och varmt!:) våren är verkligen så himla mysig eller vad säger ni?
Man kanske skulle ta och göra några uppgifter till skolan, annars blir det vell som sist att jag gör allt i sista minuten, jag är verkligen en sån människa, ska jag passa någon tid så kommer jag precis i sista minuten samma med skolan också, samma med allt faktiskt. förutom när jag jobbar. Då gäller det att passa, då kommer jag hellre en halvtimme i förväg.

Nej, idag blir det långpromenad med lillvovven och sedan beställa kläder och smycken!:) usch jag saknar verkligen mina pengar...


Gene simmons sexfilm

Gene simmons har gjort en sexfilm med nån brud, vill ni se en äcklig gammal gubbe ha sex go ahead! http://genessecret.com/


435834-43
Förstår inte varför kändisar gör sexfilmer när alla endå kommer ut till slut, är folk helt dum i huvudet där i lala land eller?
.



Tävling, jätte fina örhängen!

Jag surrade ju om en tävling för några dagar sedan och har bestämt mig för att starta upp min egen tävling alldeles precis nu :)

Du kan nu tävla om dessa ursöta örhängen!:)
435834-42
Jätte söta kron örhängen :)

För att delta i tävlingen och ha en chans att vinna så ska du länka i din blogg(om du inte har en blogg kan du tävla endå) om denna tävling plus skriva en motivering varför just du vill ha dessa örhängen i kommentaren!:)+ att du har länkat. Lägg även in eran mejl så jag kan skriva mer info till dig som vunnit!

OM du inte har en blogg, kan du vara med och tävla endå, skriv då bara i kommentaren en motivering varför just du vill ha dom och lägg då in eran mejl så jag kan informera den som vunnit!:)
Lycka till!:)

Tävlingen avslutas den 2/3!:)


Lindsay lohan naken!

Lindsay Lohan har vikt ut sig i sann marilyn monroe anda.. ja vad ska man säga, hon suktar nog efter uppmärksamhet eftersom ingen ger henne film jobb, vad tycker du om LiLo?:)
435834-41


Ännu en tävling!

jag gick in på http://lifeasblondes.blogg.se/tvlingar.html och såg att dom hade en tävling om ett par skitläckra bamboo örhängen!:) jag tävlar, tävla du med!


Tävling!

Tävlingsgalen som jag är så har jag hittat ännu en tävling,tyvärr så har jag själv aldrig vunnit något men för er som tror er ha tur gå in på http://mariapettersson.blogg.se/1203332665_tvling.html#comment där kan ni vinna en super söt ring:)


Vad har hänt med Britney?

Plötsligt försvann Britney?:o har inte läst någonstans om hon på jätte länge och ändå är jag beroende av alla skvaller sidor som finns i hela världen. fan vad ska man då gotta sig i?

förresten så HATAR jag bloggen just nu, det går ju aldrig att få in några bilder :s (jag har världens sämsta tålamod)
anyways, min temperatur mätare på datorn visar att det är +41 grader ute och soligt, så man skulle kanske ta å springa ner till älven och ta ett dop och sola lite! för jag litar faktiskt fullt ut på min temperaturmätare:)(skämt åsido för dem som inte vet vad ironi är och tror att jag är helt sjuk i huvudet)anyways..igen,
Jag funderar faktiskt på att låna pengar av pappa för jag måste ha smink,smycken kläder,skor osv.
Första prioritering är smycken, jag är så jävla kåt på dom just nu, särskilt armband, i massor! Också så hade Ellis världens sötaste rosa ögonskugga så den vill jag med ha, oh.. if only i was born with a silver spoon in my mouth.
Men vafan man ska ju inte klaga, jag bor ju iallafall inte i Afrika, oh AIDS har jag ju inte heller!
Nej fortsätter jag så blir det bara tråkigt att läsa, nu ska jag sminka mig och locka håret bara för skojs skull, sedan gå ut med vovven och efter det kanske lite blogg och sen kommer killen hem från skolan och sen, och sen osv :p
hare gutt :)


Madonna goes hip hop

Madonna gör hiphop på hennes nya album som kommer ut i april.
Läs mer på http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2008/02/15/madonnas-new-album-and-video-exclusive-rolling-stone-preview/


Johnny knoxville got his balls cut of!

Inte riktig men nästan. johnny knoxville skrev detta i hans blogg."Just got back from Oklahoma where I was shooting Mat Hoffman's tribute to Evel Knievel. Had a ball, too, even though I almost lost my own balls in the process. Don't want to give too much away because the tribute airs Feb 23rd on MTV, but let's just say before letting Travis Pastrana teach me how to do a backflip on a motorcycle I should have had him teach me to ride one first. Heh-heh...bad for me, good for our viewing audience at home. Have to go now. Have to empty the piss bag on my leg that I have to wear for the next two weeks until my torn urethra heals. Ouch, and see you on the 23rd. By the way, lots of great stuff in the Evel Knievel tribute besides my trip to the hospital-lots!"
435834-40
Bilden från inspelningen




Sjuka jävlar fan :D


Skolan!

Usch, sitter på skolan och tråkar. Så jävla lång dag idag, och sen måste jag sitta och vänta på pappa tills klockan 10 också, men det ska bli skönt att få komma hem! hem till Rocky :) Å sen kommer Ellis också det var längesedan skönt att träffa en tjej för omväxlings skull. Någon som har något bra tidsfördriv som tar typ 3 timmar? anyone?
hare gött. Hade förresten tänkt lotta ut ett par skitfina örhängen återkommer senare om det, antingen ikväll eller imorgon :)


Inget sovande!

Kan inte sova.. alls! så jag sitter uppe och kikar på bloggar och kan inte hjälpa att börja skratta när jag läser Blondinbellas blogg, alltså denna människa är för rolig! politisk blogg? det enda hon bloggar om är hennes egocentriska(stavas det så?) värld, hennes pappas pengar, stureplan och att alla är så jävla mycket mindre värd än hon och hennes bubbla? ptja, man kanske kan kalla det politik för med den jävla regering vi har nu så handlar det ju bara om BULLSHIT! 

dissa stureplan hissa sossarna!

ne för fan sov gott :) skola imorgon fyfasen..


Tävling hos modeakuten!

Jag är med och tävlar om ett par superheta röd/svarta satin pumps 1-3 pris är skorna och 4-6 är ett par skit läckra bamboo örhängen:) Tävla du med! http://modeakutens.blogg.se/1202795842_skotvling.html


Ensam

Nu har pojkvännen åkt hem, känns så jävla tomt på en gång :S vi är ju med varann typ jämt
aja man kanske skulle ta å göra alla uppgifter till skolan, alltd i sista minuten så klart.
Å inget bloggande har det blivigt idag heller, men men det lär ju ska bli inatt eftersom jag inte kan sova själv, nej jag kan faktiskt inte det!
Hare så göött tills vidare :)


Brist på smycken

Jag har verkligen brist på smycken, eller brist har jag vell inte men jag tappar bort precis allting! så jag måste inhandla nytt och fixa nån snygg förvaring till dom ååh jag önskar verkligen att jag hade pengar, men hade jag haft pengar så hade jag köpt det här :
435834-39
När jag får pengar ska jag fan köpa allt :D
grejerna är från http://www.cocoo.se, http://www.kyssjohanna.se och http://www.chique.se


My favorite shoes!

Här är mina absolut favorit skor!;D

435834-36
Mina absoluta favoriter från vagabond men jag har bara användt dom en gång, så jag funderar på att sälja dom,(vill verkligen inte men jag kommer nog aldrig använda dom:/)någon som är intresserad?:) dom är ju så himla snygg!

435834-37
Dom här är så jävla söta!:) mycket snyggare irl!:) från Donna girl! ( dom behåller jag faktiskt ;D)

435834-38

Dessa är perfekta vinter,höst,vår skor så himla söta med rosetten på sidan, dom här har jag också bara användt typ två gånger dom är i hur bra skick som helst, funderar på att sälja dessa med, ja tyvärr, är man pank så tar man till alla medel :/ någon som är intresserad? köpte dom på typ wedins eller något, kommer faktiskt inte ihåg :s

hör av er om ni är intresserade!:)


Alla hjärtans dag!

Antar att ca99% skriver om alla hjärtans dag idag, så lika bra man gör det själv, en dag som alla andra + lite mer mys och presenter :) Jag har då iallafall fått blommor av min karl, så gulligt :) själv är jag pank så kan inte ge något, känns så himla dumt men jag kan ju inte bara trolla fam pengar tyvärr, och så fick jag även blommor på min namsdag (den 12:e) så jag har fått blommor två gånger i veckan, det är verkligen så himla mysigt att få blommor, och så snyggt när dom torkar sedan också att sätta i hyllan och så :) vad har ni fått av era nära och kära?:)

435834-35
Bild lånad från google



Tävling hos mariapetterson

http://mariapettersson.blogg.se/1202926323_tvling_nummer_2.html?173A884B-93E0-3B9D-3172E6BCE962F3BA

Är med och tävlar om ett par skitsnygga örhängen, tävla du med!:)



Sovdags!

Nej vet ni vad, nu ska jag ta Rocky på en liten kvällspromenad och sedan ska jag gå och lägga mig. Ska till skolan i helgen (pluggar distans så har 10 skolträffar på ett år) så jag måste fan plugga hela dagen imorgon, usch! Men sov så gott :) Bloggar imorgon :) Puss & Kram


Girlilicious!

Ääntligen är girlilicious tillbaka! i love it! men in threes och top model, nu kommer jag självklart sitta fastklistrad varje onsdagkväll :D men dom borde fan sluta med den jävla fotbollen som förstör typ varje onsdag, det finns EN tjej kväll, och den ska dom minsann spela fotboll på dom jäävlarna! iallafall jag hejar på Lisa the exotic dancer ;D ofcourse vem tycker du ska vinna top model?:)

435834-34
Lisa so beautiful:)



Update: faan jag ska alltid förstöra å få reda på allting! Nu vet jag ju vem som vinner också :/ aja det går vell att titta på endå, soo much drama :P


Bästa hudlotionen!

Den allra bästa hudlotionen är lätt HTH enligt mig mest prisvärda också och man känner verkligen på en gång att den funkar

435834-33

finns att på tag på i princip överallt  för ca 50-60 kr
Lätt prisvärt! :)


Allt detta snack om Anna Nicole

jag börjar bli less på allt snack om Anna Nicole, jag menar, HUR känd var hon egentligen? typ ingenting hon har aldrig vart något så varför ödsla tid på henne nu? hon var bara ett jävla vrak ingen brydde ju sig om henne när hon levde? och att jämföra henne med Marilyn Monroe är bara BULLSHIT! i mean come oon! dom har ingenting gemensamt förutom sättet dom dog på.
och stackars lilla barn som blir exploaterad
vilken värld vi lever i ^^

435834-32
Ugly Drughoe?


Barron Hilton kommer ut ur fängelset!

här är en film där en kompis till Barron Bails him out! ;D efter att han har blivit arresterad för DUI och för ett förfalskat körkort där det står att han är 20 år



Broke!

å guud, jag håller på att bli galen, jag har inte ett enda öre! Jag är så jävla van att ha pengar nu sen efter sommaren och jul eftersom jag tokjobbade men nu är ALLT slut, och inte har dom ringt och frågat om jag vill jobba mer heller, och det går ju inte riktigt heller eftersom jag har en hundvalp att ta hand om, man känner sig verkligen verkligen olycklig när man inte har ett enda öre..

435834-29
Någon som har något tips på att tjäna pengar snabbt, ett seriöst tips ^^
jag håller verkligen på att gå åt :/


Carolina Gynning!

Måste bara säga att den människan är så otroligt grym! Hon är snygg sexig och säger vad hon tycker, charmig som faan! min förebild måste jag nästan säga
Missa inte " i huvudet på Gynning" på tisdagar kl 21.00 ;D

435834-28

vad tycker ni om denna människa?


meinen puppien!;D

lite låtsas tyska där bara för att :) nu har jag äääntligen fått in lite bilder på meinen puppien rocky så att säga ;D

435834-26
435834-27
is'nt he the cutest thing or what? ^^
fast jag börjar fundera på hur jävla stor han kommer bli egentligen han är skitstor nu och är bara 11 veckor :P
jag undrar vad pappan är för ras så han inte är värsta stora grand danios eller nå skit haha ^^'

Dagens låt Flo rida ft. T-pain- Get low & nicole scherzinger- scream ;D


hundvalp!

Sådär ja, nu är jag tillbaka till bloggandet :p jag har inte haft en lugn stund alls på de senaste dagarna, på fredag natt förra veckan for jag upp till kiruna, 83 jävla mil och hämtade min underbara söta lilla hundvalp, men gud vilken resa sen, världens snöstorm och det gjorde ju att det gick så mycket segare också, å sedan så har jag haft fullt upp med det lilla livet, trodde fan inte att det var sånt jobb att ha en liten hundvalp eftersom jag har en hund sen tidigare, men där trodde jag fel :p men han är värt det och Rocky ska han heta, han är en blandning mellan bordercollie,kelpie,greyhound och pappan vet dom inte vem det är men söt är han ;D
nej nu ska jag packa ihop massa grejer och åka till pojkvännen ;D ha en bra dag (om jag inte bloggar senare)
Puss & Kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus