Onsdag.

Det blev en lugn dag idag, men jag tog mig iallafall till ica. Annars har jag bara suttit och fört över skisser till illustrator och lekt lite med dom och så blev det en rabarberkaka gjord som jag tänkte bjuda mamma, Janne och momma på imorgon då dom kommer och hälsar på.

Sedan bär det iväg till Sundsvall igen, men för allra sista gången (gällande skolan då) för skolavslutning, så jävla skönt!

I helgen blir det antingen stugan i graninge eller fjällsjömarknan, men det lutar åt fjällsjö då det tydligen ska regna i helgen.

Nej, nu ska jag fortsätta kludda och kolla på "Sommar med Ernst", jag känner mig sjukt pysselsugen.




Början på lite kludd.


Blä!

Jag sitter och gruvar mig för sommarens inkomst, dvs 0 jävla öre för min del, vilket känns superbra! För det första så har jag inget jobb eftersom att jag precis har gått klart skolan och för det andra så kan jag inte jobba om det inte skulle vara ett kontorsjobb eller liknande där man bara sitter på röven, men finns det något sådant i Junsele? Nej, det finns ingenting överhuvudtaget här förutom extrajobb inom vården eller kök, och det passar ju oerhört bra med mina foglossningar då jag inte ens kan gå upp för en trappa.

Jag blir så lurad hela tiden, idag hade jag inte så överdrivet ont så jag bestämde mig att gå på ica en sväng och handla, det gick superbra, tills jag kom hem, satt mig ner i 3 minuter och sen skulle ställa mig upp. Nu får jag sitta här resten av dagen då minsta lilla rörelse vill få mig att börja grina typ.

Iallafall, vart fan ska man få pengar ifrån? När det till och med är svårt som bara den att bli sjukskriven när man har ett jobb som gravid så måste det ju vara helt jävla omöjligt att bli sjukskriven när man är arbetslös och gravid? Jag kan inte heller söka ett mer "stillasittande" jobb på närliggande orter då jag inte har det där förbannade körkortet heller.

Jag blir less!


Tisdag.

Från att ha gnällt om att tiden går sakta så går veckorna helt plötsligt jättefort. v27 idag, det är inte så jäkla långt kvar nu och Lillfis är vild som tusan, sparkar så att det ser ut som om h*n ska ta sig ut.

Jag själv har världens överskottsenergi men ingenting att lägga den på då jag för det mesta är handikappad. Jag har fortfarande inte köpt en endaste liten bebisgrej ännu, det känns som om man kanske borde ta och börja tänka på det snart, jag menar.. medans man fortfarande kan gå iallafall. Men jag blir helt tokig på havet av barnvagnar, babysitters och bilstolar m.m, det finns ju hur mycket som helst och enligt alla forum och "know it all morsor" så är allihopa rena dödsfällorna, typ.

Kan det inte bara finnas en sak av varje? Fan vad det hade underlättat. Snart tar jag en kartong och sätter hjul på, där finns det ju åtminstone ingenting Lillfis kan få i halsen.


2012-06-24

Det blev ut på sjön och fiska igår, fy vad längesedan det var å fy så mysigt! Jag har så bestämt mig för att skaffa en kabinbåt (eller vad det nu heter, en sådan man kan "bo" i) istället för en sommarstuga (någon gång i framtiden). Vad Robert har att säga om det vet jag inte, men jag tycker att det låter som en utomordentligt bra idé.

 








Idag blir det iallafall storstädning, alltid lika kul, särskilt när man har struntat i att städa i x antal dagar och sparat ihop en rejäl hög med disk, tvätt och damtussar. Ja ja, off to work!




Humör.


Okej, jag måste nästan erkänna att jag var rätt så bitter igår. Det här med att graviditetshormonerna och humörsvängningarna avtar en bit in i graviditeten är bara bullshit, och skulle så vara "fallet" så är det nog en själv som har vant sig vid sitt jobbiga humör och karln vågar inte säga emot om man frågar om man har häftigt humör, i risk för att få en fet utskällning/smäll, det är iallafall min teori.

Nåja, midsommardagen var det, vi får se vad som händer idag.


Glad midsommar!


Det blev middag hos Roberts föräldrar sedan blev det iväg på fest. Eller ja.. För Robert då, jag satt mest bara i ett hörn och blev uppäten av mygg. Det här med att gå på fest nykter är sjukt meningslöst har jag märkt.

Jag längtar tills Lillfis har ploppat ut så det blir lite mer hemmamys med släkt osv såna här helger istället för att dricka en massa. Robert är iallafall fortfarande ute och tant själv ligger i sängen och streamar family guy.

Nåväl godnatt på er.



Junsele.

Nu är jag tillbaka i byn igen. Jag är inte lika bitter idag men jag har sjutusen gånger mer ont, men det är väl sånt man får ta.

Slutprovet gick iallafall super och av det jag fick höra om betygen (har inte fått slutbetyget än) så är dem verkligen över min förväntan( lägg till att jag hade väldigt låga förväntningar). Nu är precis allting klart! Bara avslutningen nästa fredag kvar.

Nu är bara frågan vad tusan jag ska hitta på i sommar, sitta utanför ica och tigga pengar kanske? Så att jag kan införskaffa mig en permobil så att jag åtminstone kommer ut lite i sommar, jag ska tänka på saken. Tills dess så gör jag det jag är bäst på, sitta på rumpan.


Ja men gud så trevligt att åka buss i den ...

mms_img11177 (MMS)

Ja men gud så trevligt att åka buss i den här värmen när fläktarna i bussen inte fungerar, helt.jävla.underbart! Var jag inte tillräckligt bitter förut så är jag det nu.



Bitter as hell.


Det här med adressändring är inte min bästa vän. Jag har bytt så många adresser på sista tiden, vilket gör att räkningar "kommer bort" eller snarare att jag inte får dom, vilket till slut gör så att när jag väl får dom så är det påminnelser hit och dit och jag måste ringa överallt. Nåja, de flesta är snälla och har överseende och till och med plockar bort påminnelseavgiften, då blir jag glad, med tanke på att jag kommer att vara fattig ett bra tag framöver.

Idag drar jag ner till Sundsvall igen, förhoppningsvis för sista gången, jag ska gå igenom slutprovet och de uppgifter jag hade kvar.

Och jag blir tokig på mina jävla foglossningar! Jag hade så gärna velat jobba i sommar, men som det är nu så kan jag knappt sitta upp utan att jag håller på att avlida. Jag tyckte att jag hade ont förut men det är ingenting mot för hur det är nu. Bara att kunna ta en promenad hade vart helt underbart, men nejdå, den längsta promenaden jag kan ta är typ från sovrummet till badrummet. Och jag är bara i v25 ännu. Och den här jävla värmen gör det inte bättre + att jag inte har några kläder jag kan ha längre, så ja, jag går med jacka och leggings i 20 grader värme, och så ser jag inte ens gravid ut, bara fetare ut, så folk tror att man går och vankar för att man är fet.

Ja, jag är bitter idag. Men jag älskar dig ändå Lillfis


2012-06-15








Nu börjar det bli lite mer fixat på altan iallafall, bordet och soffan är målat och klart, nu är det bara stolar kvar och det vitmålade golvet som jag så envist ska ha, fastän färgen kommer att nötas bort efter ett tag.

Nu ska jag tjata på Robert, som jag har gjort så många gånger, att vi ska åka och plocka drivved någonstans. Får se om det går bättre den här gången.

Förresten, underbart väder idag! Men det visste ni säkert redan. Anyhow, trevlig helg på er!




Slutprov klart.



Så var provet gjort. Jag fattar inte vad jag har gått och gruvat mig och haft magont för, jag hade förväntat mig 1000 gånger värre än vad det egentligen var. Jag behövde inte ens använda den lilla fusklappen jag lagt ner så mycket tid på.

Så nu blir det hem till Junsele igen! Jag hade tydligen lite dietik uppgifter att lämna in men det kan ordnas per post, sedan är allting klart! S to the W to the E to the E to the T!

Nu är jag lite (läs mycket) less på restaurangbiten så nu tänkte jag byta riktlinje, jag är sjukt sugen på att bli silversmed.

Japp, det här med att bestämma sig.





Sundsvall.


Jag är i Sundsvallet! Det känns som en evighet sedan jag var här sist. Jag har någon form av hatkärlek till den här staden, det känns som ett flyktställe, varje gång något inte går som jag har tänkt mig så har jag hamnat här. Anyway, imorgon blir det iallafall slutprovet, äntligen! Eller äntligen och äntligen, men sjukt skönt att få det överstökat efter många veckors försening. 

Det som stör mig som fan dock, är att jag har haft väldigt många veckor på mig att faktiskt plugga till provet och när tror ni att jag började plugga? Jo, i lördags. Jag ska alltså få in ett års köks/restaurang kunskaper i huvudet på 3 dagar. Det känns väldigt lovande för tillfället vill jag meddela.. Väldigt.

Men jag har laddat upp med diverse sockerchocker och dylikt för att kunna hålla mig vaken till åtminstone 11 ikväll.  

Nu håller vi alla fingrar, tummar och tår (och ja, allt man kan hålla) på att jag inte behöver åka ner igen och göra omprov!




Nu har jag gjort mitt.



Nej, jag kände mig tvungen att städa och lägga upp en ny bild, jag menar.. Så inte sociala får nys, kommer och hämtar mig och stämplar mig som "otroligt usel hemmafru". Men nu är allt lugnt va? 

Nu kan jag lägga mig och på soffan och dö och ligga där resten av helgen.








Kontrast.

Jag sitter ute på altanen och syr lite kuddfodral och njuter av solen.



Fast där ljög jag. Jag sitter inne, solen gick bakom träden, myggen kom fram, det blev kallt och jag skyndade mig att organisera melon, jordgubbar och en överbliven tygbit sedan tidigare idag sydda kuddfodral, bara för att få en "kolla vad duktig jag är och kolla hur mysigt jag har det" bild. 

Men vi kan ju låtsas.



Istället för det egentliga scenariot som faktiskt ser ut såhär *OBS! Varning för känsliga*




Jag la in en väldigt liten bild för att det skulle synas mindre, hjälpte dock inget vidare.

Jag tänkte att eftersom att jag gick bärsärkagång och tokstädade hela huset (ja, förutom köket då) så tycker jag att det är Roberts plikt att städa köket. Eller hur? 




Maskrosor.



Våra maskrosor på baksidan har gått bananas och förökat sig gånger typ sjumiljarder.

Jag stör mig inte på det, jag tycker att maskrosor är jättesöta. Robert håller dock inte med och klipper gräset som om livet hängde på det. Så farväl söta maskrosor, men vi syns nog igen om någon vecka.. i tredubblat antal. Och då vet jag en som kommer att bli jätteglad.

Nej nu ska jag fortsätta måla utemöblerna, påta på och hoppas på att vädret blir bättre.







2012-06-05

Jag kör storstädning idag, packar upp massa grejer, skruvar ihop och grejar på. Grejen är bara den att det ser sjutusen gånger värre ut nu än vad det gjorde innan jag började. Jag blir som lite tankspridd, börjar måla om lite saker, skvätter lite färg på golven, äsch det tar vi sedan, medans jag står och målar så kommer jag på att jag måste skruva upp en hylla precis just nu, det kan inte vänta tills jag målat klart, så då skruvar jag upp hyllan, fortsätter med annat och glömmer bort att jag målar och penseln torkar fast. Typ så.

Men jag kan ju skylla på gravididetshormonerna, att jag blir virrig, för det får man! Man får skylla all dumhet på graviditeten, frågan är bara vad man ska skylla på sedan.













2012-06-04



Jag var hos barnmorskan idag och fick höra på Lillfis hjärta för första gången, supermys! Men jag tror h*n sparkade mer än vad hjärtat slog. 

Alla värden var iallafall super, ganska lågt blodtryck, men hellre det än högt och det är ju tamejfan ett under hur jag kan ha bra järnvärde som äter så jävla konstigt, nåja det är rätt tidigt så man ska inte ropa hej än. 

Jag blev tipsad om ett "gravidbälte" av bm som tydligen ska underlätta lite för foglossningarna så det har jag beställt, så det är bara att hoppas!

Efter sjukhuset mötte jag upp Emma och gick med henne på stan en sväng, eller.. typ.. vankade en sväng. Sedan tog jag bussen hem. Det kändes lagomt mobbat att ta stadsbussen i lilla Sollefteå, men är man halvt handikappad så är man. Well that's pretty much my day.

Ikväll blir det Junsele igen och försöka få någon jäkla ordning och reda då jag är ledig hela veckan. Märk väl att jag ska försöka och inte lova.




Ngh!!

Fy vilken tråkig dag. Robert har vart borta på fisketävling hela dagen och är det fortfarande, det har regnat hela dagen så jag har inte kunnat måla eller ens gått ut och röra på mig. Jag har en dator som varken klarar wow eller diablo. Jag fick så tråkigt att jag ställde mig och klippte av håret, har aldrig haft så kort hår i hela mitt liv.
Jag avlider av uttråkning!

Och nej jag tänker inte städa, det är lördag.


Blä!




Funderar på att införskaffa mig en elrullstol.

Fy vad jag blir tokig på mina jäkla foglossningar. Det är ju jättekul att bara ligga hemma och inte orka göra något för att det gör så jävla ont. I helgen blir det förmodligen lugnt om det ska fortsätta såhär, sedan på måndag så ska jag till barnmorskan. Jag blir nästan lite förvånad över mig själv då jag inte har ringt till mvc/barnmorskan en enda gång helt hysterisk över att jag kan ha gjort något fel eller att det är något fel, då jag egentligen är överdrivet hispig, typ, jämt. Det kan ju i och för sig bero på att jag har gjort så många ultraljud så att jag inte har hunnit bli nojig mellan gångerna.

Nåja, nu har jag iallafall ett spikat datum till slutprovet, måndag den 11:e.
Bara att börja plugga då.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus