Tisdag.


Det blev en tur till Birsta igår, köpte lite nödvändigheter till Lillfis såsom skötbord, madrass till spjälsängen och lite annat.

Och så lite nödvändigheter till mig själv såsom massa mammaleggings som jag kan bo i tills knytet vill komma till världen och smink så folk slipper besväras av mitt bleka ansikte och mina svarta påsar under ögonen någorlunda iallafall.

Idag var vi iallafall till barnmorskan, inte den jag brukade gå till utan en som var istället för henne. Det hon kollade var blodtryck, urin och lyssnade på hjärtljuden sedan var det tack och adjö och SF måttet mätte hon så himla konstigt så jag höll nästan på att påpeka det. Det var bara awkward alltihopa. Men det fick mig att vara väldigt nöjd och glad över den barnmorska jag egentligen har. 


Och jag är såå pysselsugen hela tiden men jag är såå trött hela tiden, det är en aning frustrerande.


Fredag.


Men vad irriterad jag blir, har skrivit en massa inlägg och inget har kommit fram. Nåja, det blev bilköp igår iallafall, en någonting, passat? kombi, japp, så pass insatt är jag. Skönt med en bil iallafall.

Ikväll blir det middag med Per och Evelina, sedan "rockabilly" kväll på bowlingen, då man ska klä ut sig i 50-tals anda. Jag tänkte ta ett lakan och klippa hål för ögon då det i princip är det enda jag kan få på mig, spöken fanns väl på 50-talet med?

Jag känner mig väldigt tjurig, fet, handikappad och ful idag, mer än vanligt. Meen det ska nog gå bra. 





Torsdag

Det blev inget Ramsele igår utan vi lyxade till det och åkte till Övik istället, gick och strosade (hasade/vankade) på stan och kikade lite. Jag hittade iallafall ett par skor så att jag slipper gå runt i mina 3 år gamla unkna converse.

Och så var jag in på babyproffsen och tyckte att allt var onödigt dyrt, när minst lika fina grejer finns på ikea, tradera och loppis osv för mindre än hälften av priset.

Robert har åkt till Skelleftå och ska kolla på en bil, förhoppningsvis så är den något att ha, då skulle det problemet vara ur världen. Jag valde iallafall att stanna hemma, jag känner inte riktigt för att sitta och åka 60 mil, iallafall inte i lillgoffen, om den överhuvudtaget tar sig fram.

Så jag ligger hemma i sovrummet själv framför datorn, solar magen genom fönsterrutan och knaprar på Tom och Jerry kex. Det är bra mysigt det med.


Tisdag.


Fy tusan vad jag är rastlös! Vad gör folk när dom är ledig? 

Jag gav den briljanta idéen till Robert att vi kanske skulle hitta på något roligt nu när det är löning, varpå han säger " Ja, vi kan ju åka till Ramsele och gå på bolaget". 

Ptja, allting är ju relativt men det var väl inte riktigt det jag tänkt mig. Jag känner mig sjukt sugen på en roadtrip till Norge, stanna och fiska lite, åka till Trondheim, bara åka iväg och se vart man hamnar ungefär. Men det är väl inte heller den bästa idéen med den bil vi har nu. Vi får väl se hur det blir, om vi får tag i någon ny bil snart. 

Nu ska jag fortsätta med mina maränger, det håller mig ju iallafall sysselsatt i typ 3 timmar.

Följ min blogg med Bloglovin


Lördag.


Jag var till stan och vårdcentralen igår för att diskutera eventuell sjukskrivning då jag inte kan ta på mig jobb pga foglossningarna och sammandragningar som gör ont så fort jag går, det gick ju inget vidare.

Jag fick en läkare som jag knappt hörde vad hon sa för att hon bröt så otroligt mycket och då menar jag mycket, jag brukar inte ha problem att förstå folk som bryter, jag har absolut ingenting emot folk pga vart de kommer ifrån, men ska man ha ett jobb som i stor del handlar om att kommunicera med folk så måste man väl ändå kunna prata svenska? Och förstå vad patienten säger?

Efter många om, men och många "va?" Så kom jag fram till att, ja, hon kunde skriva ut intyg men hon visste inte vilket? (Ett vanligt sjukskrivningsintyg?) Och så hävdade hon att jag hade rätt till havandeskapspenning. Till slut kom vi (hon) fram till att jag skulle ringa försäkringskassan för dom fixar det här.

Jag åkte alltså 16 mil för att få reda på att jag ska ringa till försäkringskassan. Så jag åkte hem till mamma och ringde försäkringskassan direkt, där hävdade dom att jag inte alls har rätt till havandeskapspenning eftersom att jag är arbetslös och det som eventuellt skulle funka för mig är en vanlig sjukskrivning, precis det jag åkte till vårdcentralen för, så nu måste jag ner IGEN för exakt samma syfte som sist. Less är vad jag blir. 

Nåja, efter vårdcentralen for vi till mammas stuga och hälsade på, grillade och myste, så det gjorde ju dagen lite bättre.

Idag blir det väl lugnt, jag förstår inte hur det kan vara så förbannat kallt i slutet på juli?! Jag klagar absolut inte, det är rätt så skönt då man är på tjocken att slippa riktig sommarvärme, men ändå, man fryser ju när man går ut?







Och vi har äntligen hittat en vagn! Vi hittade en brio happy på blocket för lagomt pris och for ner tidigare i veckan och hämtade den, jag är jätte nöjd! Nu vill jag bara ha en liten att lägga där i. Låt de här sista veckorna gå fort nu!


Måndag.



Idag, vad har jag gjort idag, inte ett dyft faktiskt, har känt mig rätt så handikappad så jag har väl inte haft något annat val heller, sitter och kluddar lite i illustrator, men så blir jag less halvvägs och börjar på något nytt, ska det vara så svårt att få någonting klart? 


Söndag


Jag skrattgråter åt mig själv, åt hur jävla handikappad jag är idag, det tog typ en kvart att ta mig ur sängen imorse, alltså att sätta mig upp. Jag har tagit mig till köksbordet och här tänker jag sitta hela dagen, jag trodde att det här med foglossning och de som gick med kryckor var överdrivet. Men jag måste erkänna att ett par kryckor skulle sitta jävligt fint just nu.

Hur som helst, igår var jag och Robert till åselemarknan en sväng, det regnade under hela tiden vi var där och jag hittade heller ingenting, men det kan bero på att det ösregnade, jag var sjukt kissnödig, rätt så handikappad och less. Sedan var vi iväg en sväng på betarn och fiskade men det blev bara några aborrar sedan så började det åska och regna så det blev en kort tur. 





Idag är det PF (pojkvänsfritt), Robert har åkt iväg till någon stuga någonstans i skogen och ska fiska och blir borta tills imorgon, och som den "overly attached girlfriend" jag har blivit sedan jag blev gravid så kommer jag att sitta och tycka synd om mig själv hela dagen över att jag måste sova alldeles själv i rädslan för alla spöken, mördare, jehovas vittnen och dylikt.


Fredag.

Har vart på koll hos BM idag, gjorde även glukosbelastning och fy säger jag bara, inte äta något efter 12 igår/inatt och sedan hälla i sig två glas glukoslösning som smakar så otroligt sött så det är stört, sedan ska man sitta och vänta i 2 timmar, fytusan vad illa jag mådde. Men det gav inget utslag och alla värden var super, Lillfis är precis enligt kurvan och hjärtat slår fint, yeey! Nu kanske jag kan lugna mina nerver, ett tag, iallafall.  Och jag är ganska så säker på att Lillfis har fått en ordentlig sockerchock då h*n inte har vart still en sekund sedan jag hällde i mig glukoslösningen.






Less på hjärnan.



Det här med att vara hypokondriker och gravid är lite sisådär. Inte just att det är jag som ska vara sjuk utan att det är lillen som inte mår bra.

Man sitter och googlar på något symptom och läser på forum och självklart så är det ju det värsta som kommer upp och man klickar sig vidare på andra sidor för att det är "liknande symptom" Och just det, har jag nämnt att jag har haft havandeskapsförgiftning ca 75 gånger enligt google? och alla andra sjukdomar som kan påverka Lillfis. 

Jag har till och med åkt in för att kolla så att allt var okej, det var dock pga minskade rörelser, men ändå, bebis mår bra och alla värden är bra. Min oro hade ju vart lite logisk om dom faktiskt hade hittat något eller att värdena var dåliga, men nejdå.

Jag är i v 29 nu, hur ska det här sluta? Jag kan ju lika gärna lägga in mig på sjukhuset på en gång känns det som.
Dumma hjärna.




Måla hela världen.




 

Nu har jag målat klart väggarna, och fy för det i denna värme! Men nu är det klart iallafall, sedan ska det upp hyllor och en massa böcker, som ett litet mini bibliotek, men det får bli sedan. Och nytt golv, fan vad jag vill ha nytt golv, men som sagt, man får ta det pö om pö. Nu har jag nog inget mer att måla så nu måste jag komma på något annat, attans.

Sedan är frågan vad man ska hitta på idag, det känns inget vidare att bege sig ut i den här värmen.


Torsdag.

Nu är jag tillbaka i Junsele igen och har börjat måla och greja på, jag är så jävla glad att jag har något att pyssla med! 







Jag tog och målade om en ful gammal byrå och bytte knoppar, lite bättre blev det ju. Men nu ska jag nog ge mig med målningen för idag då det är så jävla varmt och dålig ventilation både ute och inne. 

Och så hoppas vi på sämre väder imorgon!




Nu blev det jobbigt.

Oj oj oj, vilken kul morgon, jag tänkte att jag skulle väga mig, jag har lagt det på hyllan ett bra tag för jag känner att jag blir bara större och större, och fy vad rätt jag hade. Det känns faktiskt riktigt jävla jobbigt då jag har kämpat med att gå ner i vikt innan och nu så skenar det bara rakt upp, och i samband med dom här jävla foglossningarna så kan jag ju knappt ta en promenad. Men vad ska man göra då? Jag äter relativt normalt, frukost lunch och middag, jag förstår inte vart vikten kommer ifrån, jag har inte ens mycket vatten i kroppen, har jag typ världens största bebis i magen? Fan vad barnmorskan kommer att gnälla på mig.


Onsdag

Jag fick hem mina betyg igår, dom var över förväntan, SÅ jävla nice! Och så jävla skönt att ha en utbildning, bättre sent än aldrig.

Igår stod jag och målade hela jävla köket, eller ja, panelen i köket som var vitlaserad så att den nästan gick i rosa, men nu blir den vit.

Idag ska jag iallafall in till stan, skriva in mig på arbetsförmedlingen (vad nu det ska hjälpa) och åka iväg en sväng till Graninge och kolla igenom om det finns något i huset jag kan plocka på mig hem.

Tjao.


Söndag

 
Åh jag blir så frustrerad! Jag vill så gärna göra något! Jag vill pyssla, snickra, måla och fixa i ordning rummen, jag har sjuhundraelvamiljoner idéer men inget material. Jag sitter med datorn vid köksfönstret hela dagarna som en jävla pensionär (bortsett från datorn då) och uppdaterar 9gag var 5:e minut. Jag.blir.galen.snart. 

Ja jag vet, jag är gnällig, men kan inte tiden gå lite snabbare så att jag åtminstone har en liten söt skrikande bebis att ta hand om hela dagarna.





Lördag

Jag och Robert var en sväng till Fjällsjömarknan idag, men det var värdelöst, det fanns i princip ingenting, men vi fick med oss ett par godisremmar hem. Sedan blev det middag hos Roberts föräldrar och därefter lite fiske, fick dock inget napp, men mysigt var det. Jag övningskörde för övrigt för andra gången i mitt liv idag, det gick superbra, jag fick bara motorstopp typ 73 gånger.














RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus