Fildelningslag 1:april.

Ja precis, Imorgon gäller det. Det är bäst för dom jävlarna att det är ett aprilskämt.
Jag förstår inte varför dom ska hålla på och fjanta.

Iallafall så har min dag gått åt till att leta åt alla filmer jag kan hitta och ladda ner. Lika bra att inte ladda ner något mer efter imorgon, innan man vet vad den där jävla lagen gör.
Än så länge har jag bara kommit upp till elva filmer och känner jag mig själv rätt så har jag sett klart alla innan veckan är slut.

Säg en film och jag har sett den, jag lovar (undantag är actionfilmer och jävla dokumentärskit).
De enda filmerna jag har laddat hem nu är b-filmer och filmer som jag egentligen inte velat se, jaja.



Jävla kändisar,skiv/film-bolag och deras högfärdighet. Ska allt bara handla om pengar? Ska man behöva stoppa tekniken bara för att dom ska ha mer betalt? Nejdu, dom får vell för fan komma på nya sätt att tjäna mer! Usch...


Seven pounds.


 
Handling:
"Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad. Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra."

Jag har nog sett världens bästa film. Jag har aldrig grinat så jävla mycket till en film förut. Den kanske är lite trög i början(tyckte inte jag, men jag läste att många tyckte det) Men fan så bra den är!


Fiberwig mascara.

Fiberwig mascaran, som tydligen är bästsäljare i japan:



Den är absolut inte värd pengarna. Nog för att jag har korta ögonfransar men dem vart inte alls nå längre.
Dom vart klumpiga och man fick spindelbens ögonfransar. Den separerar inte fransarna nå bra alls och den luktar precis som barnsmink. Så där har jag kastat pengar i sjön.


Tacka vet jag Great lash mascaran från Maybelline:


Världens bästa och mest prisvärda mascara. Den kostar runt 80kr. Man får långa, fina och separerade fransar. Och inte fan luktar den barnsmink heller.



Shopping.

Mamma och jag for till Kramfors på dollarstore, lite spontant sådär. Och det slutade med att jag var några hundralappar fattigare. Men så onödigt var det ju egentligen inte.


Sminkborstar är ju alltid bra att ha, typ.


Lite påskfjädrar,scrubs, hårnålar, filar och hudkräm. Hudkrämen luktade jävligt skumt. Men det får vell gå endå.


Nej hörni, vad sägs om att städa rummet lite. Usch, finns det något värre än att städa? Eller ja, diska förstås. Men utöver det, så nej, blä! När jag blir stor ska jag minsann ha städhjälp. Eller så får Robert städa. För jag tänker då fan inte göra det.



Miu miu



My dream bag of all times. Fast i svart förstås.
Jag vill så jävla gärna ha den här väskan. Men tydligen går den inte att köpa någonstans förutom tradera och ja typ Stockholm eller något. Och dit hade jag ju inte tänkt åka.

Och på tradera vet man ju fan inte om den är äkta eller inte. Jag har ingen lust att köpa en väska för flera tusen om den kanske är fejk.

Men åååh, vad jag vill ha den!


Nelly.

Skorna och hårbandet från Nelly har kommit, yeey.


Skorna var faktiskt jätte fina, mycket finare än vad jag trodde, och dom är mycket mörkare blå än vad bilden visar. Hårbandet beställde jag bara för skojs skull,haha.

Nu har jag suttit och kollat igenom alla sidor jag kan tänka på. Jag letar efter snygga hårband, smycken, och roligt smink. Men tror ni jag hittar något då? Nej inte alls. Suck

Jag måste verkligen bli av med alla pengar på en kvart, det bara är så. Jag tror jag har problem.


Magsjuka.

Har jag. På riktigt för en gångs skull. Där får man bara för att man var "sjuk" igår. Så jag har lyckats sove 1 timme inatt sammanlagt.

Det värsta som finns är när man måste ringa på jobbet och säga att man är sjuk kl 7 på morgonen. Fan så sur dom blir.
Aja, vad ska man göra?


Försökte mig på att rita i ps igår. Gick ju som det gick, jag är ju faktiskt vänsterhänt(ritade med höger). Så lite skakigt äre ju. Jag funderar på att köpa en sån där "muspenna" vet inte vad dom heter. Men iallfall, det måste ju vara lättare att rita på datorn med den.

Inatt drömde jag förresten att jag sålde hasch till små barn som skulle lära sig simma. Hur verkligt som helst. Lite smått läskigt kanske.


Ingen skola imorgon.

Jag hade tänkt plugga in ett helt kapitel matte nu innan jag ska gå och lägga mig. Men nejdu, det visade sig handla om x och y:n och sådan jävla skit. Och det tänker jag minsann inte banka in i huvudet just nu. Så jag anmäler mig sjuk och sover hela dagen imorgon. Skönt.

Enda anledningen till att man far på matten är för att göra proven, och eftersom jag inte ska göra provet, så finns det ju ingen anledning att sitta där och uggla. Skönt att få sova imorgon också då jag jobbar tidigt på måndag.

Nej, nu ska jag dra hem någon film.
Förlåt förresten, kära trådlösa internet. Det var visst inte alls fel på internet utan den jävla filmen jag laddade ner *Blonde moment, daah*. Tur att jag har en pojkvän som drar ner mig på jorden och visar att jag har fel... ibland. Men jag måste ju faktiskt säga, att det är jävligt jävligt sällan jag har fel, typ En gång vart 19:e år... Typ.


Som jag sa

Så var det inte många som släckte lyset alls, möjligtvis 8% eller något, haha inskränkta jävlar. Kan man inte skippa tvn för en timme då är det illa. När till och med jag kunde.


Sådär såg det ut i princip alla lägenheter, medans jag satt här, och så slog i stortåfan i hallen bara för att det var släckt. Tänk vad man offrar sig.

En rolig(eller rolig och rolig), sak såg jag iallfall. och det var någon som hade tok sex i en av lägenheterna mitt emot. Alltså, precis vid fönstret. Och det var liksom inte lungt sex heller. Dom märkte tydligen att jag såg också för tjejen hoppade under fönstret. Vem har sex vid ett fönster? Eller ja, det finns ju sådana också. Som gillar att bli kollade på.


Ja, alltså. Nu står jag ju inte och letar efter folk som har sex i fönster, jag skulle faktiskt bara kolla vilka som släckt, så det så.


(Förresten, dags att rensa skrivbordet på datorn kanske?)


Earth hour.

Jag kör på den ikväll, jag ska minsann släcka alla lampor och tv apparater, morsan får säga vad hon vill. Mwahaha.

Men lite ska jag fuska. Jag drar ur batteri sladden ur datorn och kör på trådlöst internet, för det stängs ju inte av. Så helt El-lös är jag ju faktiskt inte.

Häftigt om typ alla skulle stänga av tvn och lamporna. Men det gör dom ju knappast i den här staden. Bara ego jävlar som bor här. Men det är klart, vilka stänger av tvn en lördagkväll? Knappast några.

Inte för att jag bryr mig om klimatet, men det skulle vara jävligt grymt om hela stan slocknade^^

Yey. Jag håller tummarna.


Dagen.

Jag var på skolan från halv 9, eller okej 9(jag kom för sent som vanligt) till 12. Sedan dess har jag faktiskt inte gjort ett jävla piss, kollat på några filmer och ja, det var vell det. Nu ska jag iallafall kolla igenom kapitlet i matten som jag ska ha prov i imorgon, Förvånad över att jag inte ens har kollat i boken? Nej, jag trodde vell inte det heller.



Drugface, som faan. Ingen mening att försöka ens, haha. Så jävla satans trött är jag.



Shoppingen.

Jag hittade sladden! Den låg i den byrålåda som jag aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, lägger någonting i hmm.

Iallafall så blev det inte så mycket endå, jag tyckte att jag köpte och köpte och köpte men, tydligen inte. Är vell lika bra det kanske då jag har beställt en massa skit :D



My lovely gladiator shoes. 400:- på eurosko.


Och lite smink och grejer. Fattar inte varför jag slutade med den där foundationen när den helt klart är bäst. Jaja, den har funnit vägen till mitt hjärta igen, pft haha. Och så köpte jag någon ny mascara, Fiberwig tror jag den hette. Ska tydligen vara jätte bra, bästsäljare i japan och en massa skit. Det återstår vell och se, ska testa imorgon. 220:- gick den jävla mascaran på iallafall!

Och strumpor, för det är ju alltid roligt...Hmm.

Det var vell det. Dyrt blev det då fan iallafall.. Och så köpte jag massa underkläder också, men det finns ju ingen anledning till varför dom ska visas här.


Allt går visst jävligt idag.

Jag hittar inte sladden till kameran, bara för att jag behöver den. Internet är det segaste jag vare med om.

Och jag hade helt glömt bort att jag har skola imorgon, så nu ska jag skriva ihop någon jävla smörja om Mark Twain till engelskan och det kommer ju att gå så bra då jag fan inte har sove ordentligt på flera dagar och mitt huvud känns som ett jävla cementblock. Blä! Det är så jävla synd om mig, så det så!


Den här förbannade trådlösa skiten...

...Kan ju ta och suga min... Ja om jag hade någon alltså!

Visst det är vell bra att jag kan gå överallt med datorn, för det gör jag ju typ jämt?(Läs:Aldrig).
Och ja man kan ju sitta ute på balkongen i solen hela sommaren.(Läs: Inte alls, finns ingen sol på våran balkong, någonsin)
Ja okej, jag slipper ju den där jävla tejpen runt hela datorn för att hålla fast nätverkskabeln. Men hallå, det kan jag faktiskt stå ut med. Förut drog jag hem en film på ja, 10 min om ens det. Nu har jag hålle på sedan kl 18. Alltså nästan 4 timmar och filmhelvetet är bara på 40%!



Då var det fredag igen då.

Ja, Ellis kom hit idag igen och väckte mig kl 8, men då fick hon minsann sätta sig på en stol och vänta till klockan blev 9 och jag förmådde mig att kliva upp.

Sen gick vi ner på stan. Igen. Det var betydligt mycket roligare idag, då jag faktiskt hade pengar att spendera. Yeey so fun. Men jag köpte inte så mycket endå, eftersom den här skitstaden inte har några affärer.

Och så köpte vi en router, så jag minsann kan ha trådlöst på datorn. Man hänger ju med i utvecklingen här. Om 10 år ska ni nog se att jag till och med har mobilt bredband. De ni.

Nej, nu ska jag faktiskt ta och städa rummet. Lägger upp bilder på det jag köpt sedan.


Byebye


Stan

Ellis kom och väckte mig kl 8 imorse yeey. Eller egentligen så var jag faktiskt vaken, jag vaknade av väckarn för en gångs skull, inte dåligt det.

Så vi gick ner på stan runt 11, men det suger att gå på stan när man inte har nå pengar, det suger faktiskt alltid att gå på stan. Jag är precis som en kille, jag går in på en affär, plockar åt mig det jag vill ha å betalar fort som fan innan jag hittar något mer. Tyvärr så har jag en älskling som ska gå och kolla på precis allting, jag tror tillochmed att hon kollar hur många stygn klädplagget har. Men det gör faktiskt inget :)

Iallfall så fick jag med mig en foundation och en bh hem. En foundation på rea, det ni.
 

Imorgon ska jag ner med Ellis på stan igen, och köpa ett par skitsnygga gladiator skor. och en massa andra impulsköp.
På tal om impulsköp så har jag beställt massa kläder också. Och just ja paketet från Nelly... Hmm vart tog alla pengar vägen? Jävla skit.


Beställt.

Så fort man har fått reda på lön så ska man slösa bort allt på internetshopping, eller hur? Eller ja, det är iallafall vad jag ska göra.


Det här är iallafall vad jag har beställt... Än så länge. Mina gladiatorskor fanns inte kvar men jag gillade dom här med, och så beställde jag ett mockahårband. Allt från Nelly


Bohemian chick



Kläderna är från Lindex, Cocoo, H&m och Nelly.


Gladiator skor

Jag har helt förälskat mig i gladiator skor. Skor man faktiskt kan gå i utan att snubbla och ramla hela tiden. Underbar uppfinning det dära.


Dom där från Nelly 299kr ska jag minsann ha själv, hur snygga som helst!


...

Det är så jävla kul när ens kille inte fattar nånting.


Distansförhållande vs Fängelse

Killen ringde nyss och sa att han hade tre minuters taltid. Jomen hej på dig med du(vilket faktiskt är vad man typ hinner säga på 3 minuter).

Hans internet har lagt av, vilket det gör till och från eller, typ jämt. och han hade glömt att fylla på telefonen vilket han glömmer, ptja ganska ofta. Det är precis som om han sitter i fängelse, bara det att i fängelset får man prata längre och man får till och med träffas.Och så är det faktiskt lite coolare att säga att man har suttit i fängelse än att säga "jordu vettö, ja ha vare i Norge å rensa fisk ja, de e grejern de".


Jaja, jag älskar ju han endå såklart, även om han luktar fisk, och kommer göra det dom 3 närmsta åren.


(Sen varför jag inte har pengar på telefonen är en annan sak, jag har faktiskt inget fast jobb och är helt pank nu så det så, tralala...)


Dagen.

Som varit har vart jävligt tråkig måste jag säga. Jag for ner till älven endå, men var där knappt en timme då det var så satans kallt och solhelvetet gick ju i moln när vi kom dit! Suck.

Och sen... Ja, då har jag inte gjort ett piss. Hade planerat att städa och göra engelska men pyttsan du. Det är en jävla lat-dag idag(alltså mer än vanligt, om det är möjligt). Jag är så djävulskt trött. Vet dock inte varför, kanske har sovit för länge. Anyway, här ser det iallafall ut som en jävla soptipp och det får det fan fortsätta göra ett tag. Det gör ju inte mig någonting.


Velar.

Åh, beslutsångest. Det är exakt lika fint väder som igår, möjligtvis liite mera moln. Ena stunden vill jag ut och nästa vill jag inte. Fan vad jobbigt. Det är tråkigt att bara sitta ute. Men hur jävla kul är det att sitta här inne då?

Herregud vilka problem jag har.


Nere vid älven.

Är var jag har vare idag, så jävla skönt. Men dumt nog hade jag smink på mig, så jag kunde inte sola ansiktet. Blä. Men jag satt ju iallafall där i 3 timmar.





Förresten så är min ögonfärg helskum idag. Ser fan hög ut eller något. Inte alls samma färg som jag brukar ha. Wierd.

Nej, nu ska jag faktiskt göra lite engelska. Det var ett tag sedan nu.


Godmorgon!

Eller, godmorgon och godmorgon. Jag vaknade klockan 6 av att jag dunkade in huvudet hårt som fan i väggen på det sjukaste sättet någonsin. Först häde jag upp huvudet rakt upp, sedan dunkade jag in huvudet i väggen typ med vilja, fast endå inte med vilja. Hur sjukt som helst. Jag är nog lite retarded.


Imorse fixade jag iallafall håret på syrran och sminkade henne, för att hon skulle vara "fjortis"på skolan. Hope she stays that way. Hon blev så fin såå. Det är ju bra de där, att uppmana sin lillasyrra att vara fjortis.

Jag hade tid och sminka mig själv också och greja på, sedan tittade jag på Marley & me. Så nu ser jag ut som en tvättbjörn i ansiktet, jahopp. Bara att börja om igen då.

Nej ni, jag funderar starkt på att gå ut i solen, är hur fint väder som helst. Inte ett moln på himmlen. Peppar, peppar...


Lite dum är man om man inte går ut när det är såhär fint.


Kludd.


Gammalt kludd som jag hittade



Att slippa dom där jävla telefonförsäljarna.

Om ni inte visste det redan. Vänta 4 ringsignaler innan ni svarar. Har dom lagt på efter 4 signaler så är det (oftast) en telefonförsäljare eftersom dom ringer upp flera stycken samtidigt så lägger dom på automatiskt efter 4 signaler.



Now you know that.


Tuff dag.

Har en sån där jävla skit deppig tänkar dag idag. Och dom suger verkligen.

Sån jäävla tur att det finns bra musik, it makes me so much more happier, Yeey!



 
Ice, ice baby. Den är så jävla grym!

 


 

Okej, är det bara jag eller suger youtube? hittade inte någon officiell video till låtarna, förutom nickelback.
Jaja, det är låtarna som är bra och inte videorna så ni vet.


Jag har hittat min guldgruva.

Av en slump faktiskt, helt otroligt.



En inredningssida helt i min stil. Jag är kär.

Den sidan ska jag sitta och dreggla framför vaarje dag, så det så.


Vad har hänt med youtube?

Tänkte jag skulle lägga in några låtar här som jag gillar. Men vafan, ingen finns ju. Det har alltid funnits förut... blä,
Youtube suck.

Jaja skit i det då, då får det vell vara.

Jobbade hela helgen och det sög,igår var jag helt jävla snurrig så jag glömde säkert en massa grejer, aja inte mitt problem nu, för nu är jag ledig! yey.

Idag ska jag bara städa, alltså riktigt tokstäda, till och med damma hyllorna! Eftersom att det är så jäävla propfullt med hår här inne, man ser mer hår än golv. Jävla hundfan.

Och ikväll ska jag och mami till syrran och vara barnvakt, till dom typ sötaste ungarna i världen. Yey



Vad i helvete är fel med Sverige?

Hur i helvetes satan kunde Malena Ernman vinna? Mina öron höll på att spricka av den äckliga låten + att den lät jävligt lik en annan opera dänga.

Och mer viktigt hur faan kunde snälla snälla komma tvåa?! Jag får kväljningar.

Vad fan är fel på Sverige?


Hon ser ut som hon är hög hela tiden och har adhd. Nice


Och den där operasångerskan har dom knepigaste tix rörelserna i nacken som jag sett.


Sverige kommer att komma sist i eurovision. Ni hörde det från mig. Or else the whole world gone mad.


Som sagt, den där jävla vikarieförmedlingen.

Nu ska jag jobba imorgon 7-2130 och på söndag 7-21...

Känner mig verkligen manaad + att jag jobbar med världens suraste fittkärring. Suck


The perfect bag?

Anyone? Jag letar och letar, jag har letat i flera år. Men jag har aldrig hittat just den väskan jag vill ha. Jag vet exakt hur den ska se ut. Jag har letat på alla hemsidor och butiker häromkring men aldrig hittat någon. Kan ju bero på att det inte finns någon bra väskaffär här på 50 mils radie...typ.

Iallafall så måste jag ju, vare sig jag vill eller inte köpa en ny väska då min börjar se ut som en, ja jag vet inte vad. Axelremmarna lossnar stup i kvarten vilket gör att jag får damputbrott.



Så detta är vell vad jag har åstadkommit att leta åt. Då jag vill ha en skitstor fet väska. Men det finns ju tydligen inte någonstans. Men dom här är ganska stora. + Att jag vill ha långa axelremmar. Känns wierd annars och jag vill inte gå och bära den i armvecket som en gammal tant. Problemet är dock att jag är för snål att köpa en äkta läder/skinn väska, så då återstår ju bara den i mitten vilken jag tycker är fulast. Vilka problem jag har, eller hur?

Den gråa väskan är från accesora och kostar 2795 jävla spänn. Men det är den jag gillar mest(fast i svart). + att den har lång axelremm.

Den i mitten är från nuknuk, var helt tänd på den förut. Men ju mer jag ser den ju mer vill jag inte ha den. Den kostar 369kr.

Och den sista är från hm, skitsöt väska, men lite för liten. Den går på 798kr.

Slutsats= det första jag gör när jag får lön är att beställa den där jävla väskan för 3000kr. Slå mig annars, okej?


ååh!

Jag tror jag får damp eller något, här har jag gått och väntat idag på att mitt paket med jackan och det skulle komma. Eftersom jag tog typ express brev så ska det vara här idag, men är det det då? Nej, det kom till Ånge idag.

Jävla helvetes skit norrland!

Sist jag beställde med express, var en vecka före nyår. Jag beställde i tid så att jag skulle vara säker att det kom innan. Men när kom det där jävla paketet då? Jo i slutet av Januari. Men då var det ju bara att skicka tillbaks helvetet då jag skulle ha det till nyår.


Det märks inte alls att jag är på dåligt humör idag va?


Slutt på jobb...

...Eller något i den stilen, tills vidare iallafall. Den där jävla vikarieförmedlingen ringer ju samma dag och frågar "kan du komma och jobba om en timme?"Så man vet ju aldrig, det känns inte direkt lockande. Men jag måste ju.

Jag tänkte spara lite pengar, ni vet till det vanliga, körkort ofcourse, kastrera hundfan, flytta hemmifrån, köpa bil. Ja, you name it. Skaffa mig ett liv helt enkelt.

Men vad gör jag då jag får lön? Jo, jag beställer massa onödiga jävla skitgrejer. Som det där jävla xboxet. Det var kul i ja... två veckor kanske. Nu står det bara i vägen. Någon som vill köpa förresten?

Och jo, jag käkar ju två snusdosor om dagen vilket resulterar i ca 2100 kr i månaden och ibland mer.(Skäms)

Jag köper kläder, smink, smycken och en massa jävla snygga skor, som jag ALDRIG använder för att ja, jag har ju inget liv liksom.

Ja, det är faktiskt riktigt jävla synd om mig just nu.

Blä, vart kan man köpa självdiciplin någonstans?


plugg, plugg, plugg...

Blä. Jag har gjort 3 kapitel engelska och ett kapitel svenska på 2 dagar, who rocks? I ofcourse. Lite bra självförtroende där. Men jag är fan nöjd! Jag har gjort mer på två dagar än vad jag har gjort på 1½ år i skolan. så Yey!

Jag  var ju tvungen att belöna mig lite då,(skulle gjort det endå typ) så jag beställde ett linne och en jacka.

Men nu ska jag fan sova, har sovit 6 timmar på två dagar och så pluggat och jobbat på det. Ett under att jag orkar hålla mig vaken nu ens.

Förresten Step Brothers Herregud vilken jävla bra film, hur skön som helst och helt min humor. Den får för fan en 6 av 5. Jag skrattar fan bara av att tänka på den, och då är det illa.


Låt den rätte komma in.



Hyrde den filmen idag, och fy fan vad bra den är! Hatar svenska filmer annars utom populärmusik från vittula,haha.

Men det här är lätt den bästa filmen just nu.

jag är så himla givmild att den får 5 av 5, de ni.

Men jag hade velat sett lite mer efter slutet. Men man kan ju inte alltid få som man vill.



Pineapple express var inte alls som jag trodde. Jag trodde den skulle vara lite mer som superbad(vilket äger) och knocked up men det fanns ingen humor alls, förutom han som blev skjuten 7 gånger, det var möjligtvis det enda roliga. Det var bara en mesig, töntig liten "action film" utan humor what so ever. 1 av 5



Och Bedtime stories, not so good. Jävligt, jävligt långtråkig och tråkig. Inget mer om det. 1 av 5 också.



Och så laddade jag ner bolt och den var helt okej, den söta hamstern(som egentligen var väldigt ful) gjorde ju hela filmen. Men det fanns inga roliga "vuxen skämt" som det brukar finnas i barnfilmer. Men helt okej var den. Och jag såg den på engelskt tal, annat går ju inte. Vill inte direkt höra pernilla wahlgren som en katt och Peter Jöback som bolt.
3 av 5.


Och nu har jag laddat ner Wildchild och picture this, lite fjortis filmer att kolla på. Skönt när man slipper tänka så mycket, haha.


Anledningen till varför jag kollar på så jävla många filmer är för att jag inte har någon tv på mitt rum.




Gårdagen.

Var på dollarstore igår, tänkte köpa nå färger och färgduk å skit och försöka mig på att måla,vilket jag gjorde och jag suger verkligen på att måla kom jag fram till så det sopar jag under mattan ett tag till. Men jag köpte lite mer smågrejer också.


Typ hårspray och nå ljushållare å grejs.


Shoppat.

Har shoppat lite lite grann under dagarna.

Fick ju det jag beställde från siba, spelet och mp3:n



Och så var jag faktiskt på loppis för första gången i mitt liv, och jag har hittat en sockerlåda som jag letat efter,yeey.
Den tänkte jag ha som tidningsställ, blomlåda eller liknande när jag flyttar. (OM jag flyttar någon gång, suck.) Tänkte om man skulle vitlasera den så den blir lite finare men då kanske man lyckas förstöra den. Mja, jag får se.





Och en söt flaska av något slag, som jag tänkte ha i mitt framtida kök. Jag har allt planerat men ingenstans att bo. Haha, jag börjar bli en liiten aning för gammal att bo hemma känner jag.


Mamma mia.

Jag såg filmen äntligen. Eller äntligen och äntligen, mamma hade hyrt den i helgen så vi såg den idag.

Det är nog den sämsta, värsta, dåligaste filmen jag någonsin sett! Okej jag gillar inte musikaler men vafan. Den ENDA dom gjorde var att sjunga. Sedan att jag verkligen hatar abba låtarna gör ju inte saken bättre.


Då kan jag ju faktiskt erkänna att high school musical filmerna är 100 gånger bättre.



Jag orkar inte ens beskriva varför den var dålig för då skulle det bli världens längsta inlägg. Det räcker med ett:


"Worst movie, ever!"


Nu har jag laddat ner Pineapple express och bedtime stories  som jag har tänkt somna till ikväll. They better be good.


Dålig uppdatering.

Men gissa vad jag har gjort då?!

Typ ingenting, men endå.

Dagarna bara går och jag hinner inte med mig alls, vilket är skumt eftersom jag inte gör någonting alls.

Iallafall så är jag jävligt less på min så kallade "far", då han varken har betalat huslånet eller stuglånet på hur länge som helst, idiotjäveln sätter ju oss i skiten men det struntar vell han i. Och eftersom han varken betalar räkningar eller någonting överhuvudtaget så fattar jag inte varför han alltid är utan pengar.

Men dumjäveln försörjer vell sin nya kärring. Kan inte skilsmässan gå igenom snart?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus